Twitter reageert op Tom Holland en Zendaya die samen een bruiloft bijwonen

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op Tom Holland en Zendaya die samen een bruiloft bijwonen
Twitter reageert op Tom Holland en Zendaya die samen een bruiloft bijwonen
Anonim

Zendaya en Tom Holland woonden in het weekend samen een bruiloft bij en stuurden het internet opnieuw in een meltdown.

De twee co-sterren van Spider-Man werden voor het eerst gezellig in juli, nadat ze jarenlang een vriendschappelijke relatie hadden onderhouden.

Het nieuws van een wervelende romance tussen de twee stuurde MCU onmiddellijk in een razernij. Spider-Man-liefhebbers hadden een jaar lang om een romance buiten het scherm gevraagd - gecombineerd met die op het scherm tussen Peter Parker uit Nederland en Michelle "MJ" Jones van Zendaya - en nieuwe foto's lijken te bevestigen dat hun wens is ingewilligd.

Zendaya en Tom Holland poseerden op de bruiloft van een vriend

De twee acteurs woonden afgelopen weekend een bruiloft bij in Oakland en de foto's waren zo schattig om de dag van hun fans te maken.

De Euphoria-ster droeg een oranje jurk, terwijl Holland een pak aantrok, maar geen stropdas te bekennen. Ze werden afgebeeld terwijl ze samen zaten terwijl ze hun gezichtsmaskers droegen. Meer foto's legden ook een intiem moment vast dat de twee deelden, met Zendaya die schattig haar hoofd naar dat van Holland leunde.

Fans herkenden snel de pose van Spider-Man: Far From Home, wanneer MJ en Peter naast elkaar in slaap vallen in het vliegtuig.

"tom holland en zendaya doen de schattige kleine hoofdaanraking", schreef een fan op Twitter, inclusief foto's van de bruiloft en de tweede Spider-Man-film met in de hoofdrol Holland.

"het is 6 uur 's ochtends en NU weet ik dat Tom Holland niet in het Verenigd Koninkrijk is en dat hij eigenlijk op een bruiloft is met zendaya, hij leidt zijn beste leven", twitterde een andere fan.

"zendaya en tom holland zijn echt alles", zei een andere persoon.

"zendaya en tom holland zijn hollywood's it-koppel, ik weet dat dat klopt", zei een fan.

Is de relatie echt? Fans hebben vragen

De twee deelden voor het eerst het scherm in de film Spider-Man: Homecoming uit 2017. Ze speelden allebei hun rol in Spider-Man: Far From Home uit 2019, waar Peter en MJ eindelijk hun gevoelens voor elkaar onthullen.

Aangezien een derde Spider-Man-film, No Way Home, binnenkort uitkomt, lijkt het erop dat de romantiek van Peter en MJ zich ook uitstrekt tot in het echte leven. De beelden van hen die zoenen - en daarna adorabel glimlachen - lieten fans met zoveel vragen achter toen ze eerder deze zomer voor het eerst online begonnen te circuleren. De twee acteurs zijn sinds juli op meerdere uitjes gespot, waaronder een diner waarbij ze elkaars hand vasthielden.

Hoewel sommigen dachten dat de relatie niet meer dan een PR-stunt is, kunnen de nieuwe foto's van hen op de bruiloft bevestigen dat de romance echt is.

Aanbevolen: