Twitter reageert op de geheime bruiloft van Ariana Grande met D alton Gomez

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op de geheime bruiloft van Ariana Grande met D alton Gomez
Twitter reageert op de geheime bruiloft van Ariana Grande met D alton Gomez
Anonim

Toen Ariana Grande eind 2020 haar verloving met D alton Gomez aankondigde, waren fans meteen enthousiast over hoe hun bruiloft eruit zou zien. Ze zijn zo'n mooi jong stel dat onbeperkte toegang heeft tot fondsen en de mogelijkheid om een bruiloft van epische proporties te organiseren. Er was veel geroezemoes over hoe Ariana's jurk eruit zou zien, welke kleuren en bloemen zouden worden gebruikt om te versieren, en wat voor soort heerlijk, high-end eten zou worden geserveerd.

Dus natuurlijk explodeerden de krantenkoppen met de update dat Ariana en D alton al in het huwelijksbootje stapten, en fans lijken verdeeld over het nieuws.

Ariana en D alton zijn man en vrouw

Het is officieel - Ariana Grande en D alton Gomez zijn officieel man en vrouw! Berichten hebben de media overspoeld en onthullen dat ze een zeer kleine, super-privébruiloft hebben gehouden in het huis van Ariana, en tot nu toe zijn er geen afbeeldingen gedeeld met het publiek.

Als privacy was wat ze zochten, zijn Ariana en D alton zeker geslaagd. Niemand zag dit aankomen.

Fans zijn natuurlijk blij voor het paar, en er zijn tal van berichten online die de liefde en felicitaties delen die zouden worden verwacht, nadat onlangs aangekondigde huwelijken de krantenkoppen haalden. Er zit echter een behoorlijke voorsprong in sommige van de andere opmerkingen die naar boven komen.

Fans delen hun gevoelens

Fans deelden snel hun gevoelens toen werd aangekondigd dat Ariana en D alton al in het huwelijksbootje waren gestapt.

Opmerkingen zoals deze verschenen onmiddellijk op sociale media; "Gaat de haarverlenging op huwelijksreis?, "was ze niet zes maanden geleden verloofd met Pete Davidson of zoiets lol," en "ze trouwde met Abel???"

Anderen schreven om te zeggen; "Plaats je weddenschap", en "Heb echt medelijden met hem, ze zullen binnen een jaar gescheiden zijn", evenals; "KUNNEN WE ZIEN?" en "6 maanden voordat we horen over de scheiding." "Oh leuk, dus helemaal geen inzicht in de bruiloft, en we worden verondersteld opgewonden te blijven. zeker."

Iemand anders viel in om te zeggen; "Oh goed! Nu kan ze stoppen met zingen over het stelen van andere vriendjes."

De haat ging door en het negatieve commentaar is er in overvloed, maar er zijn fans die Ariana en D alton de liefde sturen die ze verdienen.

Een fan schreef; "Jullie allebei gefeliciteerd!! Ik hoop dat jullie samen van het leven genieten en jezelf zijn tijdens de hele reis!" en de pasgetrouwden zullen zich hopelijk op dat sentiment concentreren.

Aanbevolen: