Fans denken dat Kourtney Kardashian en Travis Barker verloofd zijn na een extravagante date-avond

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Kourtney Kardashian en Travis Barker verloofd zijn na een extravagante date-avond
Fans denken dat Kourtney Kardashian en Travis Barker verloofd zijn na een extravagante date-avond
Anonim

Kourtney Kardashian en Travis Barker hebben opnieuw bewezen dat ze een koppel waren, nadat de drummer voor het eerst in 13 jaar sinds zijn vliegtuigcrash in 2008 met een vliegtuig reisde. Het stel geniet van een ontspannen vakantie in Cabo, Mexico en Kourtney neemt haar fans mee op hun reis.

De mediapersoonlijkheid deelde meerdere foto's en video's van haar filmavonddate met Travis, in hun resort in Cabo. Het stel keek naar True Romance (1993), genoot van een vuurwerkshow en bracht wat quality time met elkaar door. Hun date night was zo extravagant, dat sommige Instagram-gebruikers dachten dat Kourtney Kardashian foto's van hun verloving had gedeeld!

Zijn Kourtney en Travis getrouwd?

Kourtney Kardashian en de filmavond van de Blink-182-drummer op het strand brachten fans ertoe om te vragen of de socialite eindelijk verloofd was met haar partner. Huwelijksgeruchten doen de ronde sinds juni, toen Barker naar verluidt een ring voor Kardashian kocht.

Kourtney plaatste fragmenten van hun date night setting, en clips uit de film met Christian Slater en Patricia Arquette in de hoofdrollen. In een andere video ziet u Travis de vuurwerkshow op het strand afsteken. Sommige fans begonnen zich af te vragen of het stel al verloofd was tijdens hun reis naar Mexico.

"Ik dacht dat dit een verlovingspost was, mijn hart viel omg! Lol!" schreef een fan.

"Ik dacht dat dit een opzet was voor iemand die ging trouwen en ze zouden gaan rijden op de paarden…" deelde een ander.

"Hij is zeker jouw persoon meisje!!" een derde fan toegevoegd.

"Je leeft letterlijk een droom!" gutste een vierde gebruiker.

"Zo blij voor jou…je verdient al het geluk" nog een opmerking gelezen.

Kourtney en Travis hebben sinds januari 2021 een relatie en zijn al snel heel serieus geworden. De kinderen van Travis Barker noemen Kourtney al hun stiefmoeder, en haar kinderen kunnen goed overweg met de drummer, waardoor fans zich afvragen of het paar de volgende stap in hun relatie zal zetten.

Travis vloog met Kourtney naar Mexico en reisde voor het eerst in 13 jaar met een vliegtuig sinds hij een van de twee overgebleven overlevenden van een vliegtuigcrash was. Barker lag drie maanden in het ziekenhuis, waar hij 26 operaties en meerdere huidtransplantaties onderging.

Aanbevolen: