Dit extravagante geschenk laat fans denken dat Scott romantische gevoelens kan hebben voor Khloé Kardashian

Inhoudsopgave:

Dit extravagante geschenk laat fans denken dat Scott romantische gevoelens kan hebben voor Khloé Kardashian
Dit extravagante geschenk laat fans denken dat Scott romantische gevoelens kan hebben voor Khloé Kardashian
Anonim

Sinds ze hun eigen reality-tv-show hebben gelanceerd, is de Kardashian-familie een van de meest besproken en invloedrijke families aller tijden geworden. Miljoenen kijkers van over de hele wereld wachten in afwachting van elke aflevering en stemmen af zodra ze de kans krijgen om het drama te zien ontvouwen.

In feite is de A-lijstfamilie nu zo populair geworden dat hun nieuwe Hulu-show een van de meest bekeken premières in Amerika werd. Dit is echter niet zo verwonderlijk gezien de enorme populariteit van hun vorige realityshow op de E! netwerk. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het drama van elk gezinslid (met name de problemen van Khloé Kardashian met Tristan Thompson) steeds meer kijkers trekt.

Gezien dit enorme commerciële succes, is het waarschijnlijk dat honderdduizenden, zo niet miljoenen mensen het dagelijkse leven van het gezin 'bijbenen'. Fans hebben elk gezinslid in wezen zien opgroeien, vooral de twee jongere broers en zussen van het gezin, Kendall en Kylie. Voor onze ogen floreerden hun carrières en verdienden ze de familie een aanzienlijk fortuin.

Met wie heeft Scott Disick momenteel een relatie?

Scott Disick is in de loop der jaren een bekend 'lid' van de Kardashian-familie geworden, ook al is hij geen bloedverwant. De 39-jarige tv-persoonlijkheid werd bekend om zijn romantische relatie voor de camera met Kourtney Kardashian, waar hij al in seizoen 1 werd geïntroduceerd. Het paar dateerde in totaal negen jaar, maar bepaalde stadia van hun relatie waren bijzonder rotsachtig. In 2015 stopte het paar echter voor een lange tijd nadat veel fans er nog steeds naar verlangden om samen te zijn.

Sindsdien heeft Scott verschillende vriendinnen gehad, hoewel veel van deze relaties niet erg lang hebben geduurd. De reality-tv-ster is gekoppeld aan verschillende modellen, maar zijn meest opvallende relaties uit het verleden zijn onder meer Sofia Richie, met wie hij bijna drie jaar een relatie had. Dit was waarschijnlijk zijn meest succesvolle openbare relatie na Kourtney, ondanks het leeftijdsverschil van 15 jaar tussen de twee.

Op het moment van schrijven is van Scott Disick nog niet officieel bevestigd dat hij een relatie heeft. Hij ontstak onlangs een korte romance met model Rebecca Donaldson, maar volgens de Mail Online werd hun romance afgebroken na slechts twee maanden samen en kwam er onlangs een einde aan.

Ondanks dat ze nu single zijn, hebben sommige fans onlangs vermoedens gewekt dat er iets aan de hand zou kunnen zijn tussen Scott en Kourtney's zus, Khloe. Laten we eens kijken waarom fans dingen in twijfel zijn gaan trekken.

Zijn Khloé en Scott nog steeds vrienden?

In de loop van de tijd, tijdens de voormalige romance van Kourtney en Scott, hebben Scott en Khloé in de loop der jaren schijnbaar een sterke vriendschap voor de camera opgebouwd. Fans hebben in de loop der jaren veel voorbeelden gezien van hun sterke vriendschap, omdat ze vaak samen zijn gespot en elkaar regelmatig bezoeken in hun reality-tv-programma.

Zelfs online hebben de twee hun voorliefde voor elkaar uitgesproken; er zijn echter een paar gevallen geweest waarin Khloé het record moest rechtzetten, tegen een fan op Instagram:

""Scott en ik zijn familie. Onze familie (inclusief Scott) heeft veel samen meegemaakt en we houden enorm van elkaar vanwege dit alles."

Deze opmerking was een reactie op een fan die vermoedens had over hun relatie, en suggereerde in hun opmerking dat ze denken dat het paar samen naar bed is geweest. Ondanks deze beschuldigingen is Khloé echter altijd staande gebleven bij haar reactie met betrekking tot de status-quo van het paar.

In het laatste seizoen van The Kardashians zagen fans Scott en Khloé een hart tot hart hebben in zijn huis tijdens een van de afleveringen, waar hij ook een paar flirterige opmerkingen leek te maken, waardoor fans ooit argwaan kregen opnieuw. Ondanks deze twijfelachtige opmerkingen, suggereren scènes zoals deze ons dat hun vriendschap nog steeds op een goede plek is.

Betekent dit geschenk dat Scott romantische gevoelens heeft voor Khloé Kardashian?

Fans zijn uit hun dak gegaan toen Khloé onlangs een ogenschijnlijk romantisch cadeau op haar Instagram-verhalen liet zien, dat in feite van de 'heer' zelf Scott was. De korte video toonde een prachtig bloemstuk, inclusief veel rode rozen, dat was achtergelaten voor haar verjaardag na een familie-uitstapje. Khloé ondertitelde de foto met het volgende:

"Mijn lieve lieve @letthelordbewithyou…. Je kent me maar al te goed."

Dit zorgde voor opschudding bij veel fans, met speculaties in de lucht dat er iets meer aan de hand zou kunnen zijn tussen de twee. Het lijkt er al een tijdje op dat sommige Kardashians-fans het paar samen wilden hebben, ondanks zijn negenjarige romance met Kourtney. Opmerkingen in Reddit ondersteunen dit, waarbij fans suggereren dat de twee onmiskenbare chemie hebben.

Een andere factor die fans ertoe heeft gebracht zo'n bewering te doen, zijn andere soortgelijke uitingen van schijnbaar flirterige genegenheid door de jaren heen. Zo maakte hij ooit Khloé zijn 'Woman-Crush-Wednesday' op Instagram, waarbij hij een foto van haar in zwembroek deelde. Bij verschillende andere gelegenheden hoorde men hem flirterige opmerkingen maken jegens Khloé en armen met haar verbinden terwijl ze in het openbaar waren.

Aan de andere kant lijken veel andere fans te denken dat terwijl het paar hecht is, er nooit een serieuze romantische relatie tussen de twee zal zijn, wat suggereert dat het in feite raar kan zijn en hun relatie mogelijk zou kunnen verpesten. Bovendien is Khloé romantisch in verband gebracht met een nieuwe man, waardoor het onwaarschijnlijk is dat er iets zal veranderen tussen haar en Scott, waardoor sommige fans misschien ontevreden zijn - en anderen niet zo veel.

Aanbevolen: