Jordyn Woods werpt schaduw naar Khloé Kardashian omdat hij probeerde haar te 'annuleren

Jordyn Woods werpt schaduw naar Khloé Kardashian omdat hij probeerde haar te 'annuleren
Jordyn Woods werpt schaduw naar Khloé Kardashian omdat hij probeerde haar te 'annuleren
Anonim

Jordyn Woods heeft schijnbaar een voormalige vriend van de familie geslagen Khloé Kardashian.

De 23-jarige deed de beweringen nadat ze publiekelijk werd beschaamd door Khloé en haar familie omdat ze naar verluidt contact had gehad met haar baby-papa, Tristan Thompson.

Terwijl ze fans een rondleiding door haar huis gaf tijdens een aflevering van MTV Cribs, opende Jordyn een pakket met T-shirts met de woorden "Oh st I've been Cancelled" en "Please don' annuleer me niet."

Ze leek toen te verwijzen naar haar drama met Khloe, 37 en Tristan, 30, en zei: "Ze hebben het al geprobeerd, ik heb al in die positie gezeten."

Afbeelding
Afbeelding

Kylie Jenner's voormalige BFF vervolgde: "Ik geloof echt dat de enige persoon die je kan annuleren God is en dat God je niet zal annuleren."

Jordyns moeder Elizabeth was het daarmee eens, ze knikte met haar hoofd en voegde eraan toe: “En dat is de waarheid.”

In 2019 heeft Khloé het naar verluidt uitgemaakt met Tristan, met wie ze dochter True, 3, deelt nadat hij naar verluidt betrapt was op vreemdgaan met Jordyn. Iets dat Jordyn ontkent.

Tristan zou de toen zwangere Khloé hebben bedrogen met Lani Blair, een stripclubmedewerker uit New York City. TMZ betrapte Tristan ook op bedrog met twee modellen in een waterpijplounge.

jordyn woods khloe vete
jordyn woods khloe vete

Nadat het schandaal openbaar was gemaakt, verliet Jordyn het huis dat ze deelde met Khloé's jongere zus Kylie, 24.

De familie Kardashian verbrak alle zakelijke banden met Jordyn.

Afbeelding
Afbeelding

Eens het middelpunt van de Kardashian-familiekring, werd Jordyn verwijderd als model voor hun verschillende merken en gezamenlijk make-upproject tussen haar en Kylie.

Ondanks de vele beschuldigingen heeft Khloé Tristan vele malen teruggenomen.

Volgens de Daily Mail verdween Thompson vorige maand met drie vrouwen in een slaapkamer tijdens een verjaardagsfeestje van Bel Air. Naar verluidt kwam hij 30 minuten later "slordig" tevoorschijn. Thompson werd gezien terwijl hij tequilashots van Deleon neerhaalde terwijl hij Moët-champagne dronk voordat hij naar verluidt de billen van een vrouwelijke gast greep.

Twee uur later werd de vader van twee gezien op weg naar een slaapkamer in het Bel Air-herenhuis waar het feest werd gehouden. Bronnen beweerden dat hij werd vergezeld door drie vrouwen en een mannelijke vriend. De vader van twee kwam naar verluidt 30 minuten later uit de kamer met zijn donkerrode shirt verfrommeld en zag er "een puinhoop" uit."

Aanbevolen: