Farrah Abraham werpt schaduw naar haar eigen moeder 'Bemoei je niet met mislukkingen

Inhoudsopgave:

Farrah Abraham werpt schaduw naar haar eigen moeder 'Bemoei je niet met mislukkingen
Farrah Abraham werpt schaduw naar haar eigen moeder 'Bemoei je niet met mislukkingen
Anonim

Interessant is dat haar moeder, Debra, een relatie probeert te onderhouden met Farrah en met haar kleindochter Sophia, maar Farrah zou al deze interacties blokkeren.

Drama lijkt Farrah Abraham overal te volgen, en vandaag de dag omringt het haar hele familie. Farrah's moeder nam onlangs deel aan een media-interview, waarin ze onthulde dat ze heel graag haar kleindochter wilde zien, maar Farrah staat haar dat niet toe en verhindert dat hun relatie zich volledig ontwikkelt.

Verbroken relaties

Farrah Abraham is de moeder van de 12-jarige Sophia, dus het zou worden aangenomen dat ze automatisch zou begrijpen hoe belangrijk de relatie tussen een moeder en dochter werkelijk is. Nadat ze op Teen Mom was verschenen, schepte Farrah op over haar relatie met Sophia, die regelmatig op haar sociale-mediakanalen verschijnt, poseert met haar moeder en meedoet aan de video's die Farrah voor haar volgers maakt.

Op een bepaald moment lijkt het erop dat Farrah ruzie heeft gehad met haar moeder, Debra, en dat dit is geëscaleerd, waardoor hun relatie volledig is ingestort. Debra verscheen op de Have A Seat With Chris Hanseon-podcast en onthulde dat ze het allerbeste wenste voor haar dochter en haar gelukkig wilde zien in haar leven, en ze onthulde verder dat ze op dit moment absoluut geen relatie heeft met haar kleindochter.

Tijdens de podcast zei ze; “Ik wil haar kunnen knuffelen en vasthouden en zeggen dat ik van haar hou. Dat is heel belangrijk voor mij, en ik wil dat mijn Sophia weet dat ze nog steeds de sprankeling in mijn ogen is en dat ik altijd van haar zal houden en dat ik haar zal missen.”

Farrah werpt schaduw

Kort nadat de podcast was uitgezonden, plaatste Farrah Abraham een zeer interessant bericht. Ze hing een afbeelding op van vele applaudisserende handen, die de boodschap omgaf; "Een gevoel van falen is niet iets om mee bezig te zijn. Observeer het gewoon en laat het voorbij gaan."

Ze wordt nu bekritiseerd omdat ze naar haar moeder verwijst als een 'mislukking', met veel fans die naar de oppervlakte komen om haar te laten weten dat ze arrogant en harteloos is om haar eigen moeder ervan te weerhouden om met Sophia om te gaan.

Er zijn veel gelegenheden geweest waarin Farrah's opvoeding is bekritiseerd, en dit schijnt nu door als een ander voorbeeld van slechte beslissingen.

Fans zijn niet onder de indruk van deze schaduwgooien, en bekritiseren Farrah omdat hij 'harteloos', 'onattent' en 'egoïstisch' is.

Veel fans hebben erop gewezen dat Debra Farrah het beste blijft wensen en zich blijft inspannen voor hun relatie, terwijl Farrah de enige is die het concept van het intact houden van haar familiebanden schuwt.

Aanbevolen: