Halle Berry werpt schaduw naar DC-fans die haar Catwoman prijzen 17 jaar te laat

Inhoudsopgave:

Halle Berry werpt schaduw naar DC-fans die haar Catwoman prijzen 17 jaar te laat
Halle Berry werpt schaduw naar DC-fans die haar Catwoman prijzen 17 jaar te laat
Anonim

Halle Berry staat bekend om haar openhartigheid op sociale media, en ze stelde niet teleur nadat ze getuige was geweest van een uitbarsting van liefde voor Catwoman.

In de aankomende film The Batman neemt Zoë Kravitz de rol aan van Catwoman aka Selina Kyle. Berry zelf droeg het kattenpak in Catwoman uit 2004, grotendeels vernield door zowel critici als fans.

Halle Berry vraagt 'Catwoman'-fans waar ze waren toen haar film uitkwam

Berry heeft de Catwoman liefde die DC-fans hebben laten zien niet gemist voor haar en alle andere iteraties van het personage sinds de trailer voor The Batman eerder deze maand uitkwam.

De High Fidelity-actrice zal het latexpak dragen tegenover Batman van Robert Pattinson. Colin Farrell, Paul Dano en Jeffrey Wright spelen ook de hoofdrol, naast Andy Serkis en John Turturro, om er maar een paar te noemen.

Terwijl Kravitz de volgende rol zal spelen, kijken sommige DC-fans terug op Berry's beurt als Patience Phillips aka Catwoman -- en ze denken dat Berry geen recht is gedaan.

"Ik zie alle liefde van Catwoman, iedereen. Waar waren jullie 17 jaar geleden", schreef Berry op Twitter.

De actrice werd gevraagd om deze brutale tweet te schrijven nadat steeds meer fans naar sociale media gingen om haar optreden te prijzen.

Ze citeerde de opmerking van een fan die zei: "Het spijt me, maar Halle Berry heeft haar rol als CAtwoman opgegeten, idk waarom ppl die films haat, het is kamp. Ik vind het geweldig".

Robert Pattinson over het spelen van Batman

Kravitz is niet de enige met grote schoenen om te vullen. In een interview in 2020 met Vanity Fair gaf Pattinson toe dat het op zijn zachtst gezegd een uitdaging was om de rol van Batman op zich te nemen.

“Om te beginnen, The Batman, gebruik ik op dit moment dingen die fragiel lijken in vergelijking met het belang van het project. Gesprekken die ik heb gehad met goede vrienden, embryo's van dromen, vertelde hij.

“Dit is het geheime en gevoelige deel van de acteur die geconfronteerd wordt met de zwaarte van het project.”

“Op The Batman, op Tenet, staat een gigantisch team van technici om je heen, en als je zegt: 'Laten we gaan Robert…Actie!' moet je deze massa mensen vergeten en voor je eigen gedachten spelen, je eigen demonen.

“Ja, ik heb de opwinding van een acteur om de spanning van de set onder ogen te zien, de buitensporige verwachting van al deze mensen en om het om te zetten in een dialoog tussen mij en mezelf. Het is een opwindend en afschuwelijk gevoel om die 'kleine st' te zijn die het risico loopt alle zware artillerie te plaatsen, al die oorlogsinfrastructuur omdat ze niet in staat was om het te gaan halen … Ik denk daaraan, een paar dagen voor een schieten.”

The Batman wordt uitgebracht in maart 2022.

Aanbevolen: