Alle mannen Amber Rose gedateerd vóór Alexander Edwards

Inhoudsopgave:

Alle mannen Amber Rose gedateerd vóór Alexander Edwards
Alle mannen Amber Rose gedateerd vóór Alexander Edwards
Anonim

Amber Rose staat bekend om haar modellencarrière, een kleine functie in de muziekindustrie, haar meerdere zakelijke ondernemingen en natuurlijk een interessant relatieleven. Rose, die kale kapsels bij vrouwen populair maakte, heeft keer op keer bewezen dat ze zichzelf en haar seksualiteit accepteert… ondanks wat velen misschien zeggen.

Toen het model onlangs naar sociale media ging om te onthullen dat haar vriend Alexander 'AE' Edwards haar had bedrogen met 12 vrouwen, werden fans opnieuw aangetrokken door Rose's dramatische dating beleven. Drama na drama, Amber's liefdesleven was meer dan interessant voor de media en haar fans om naar te kijken. Van rappers tot NBA-sterren tot professionele dansers, hier is een lijst van alle mannen die Rose heeft gedateerd voordat ze met Edwards in zee gingen.

8 Kanye West

Rose en West begonnen te daten in 2008 en een tijdje leek het serieus tussen hen. Zoals met veel liefdesverhalen in Hollywood, was de romance van het paar echter van korte duur. West en Rose gingen in 2010 uit elkaar en het was op geen enkele manier vriendschappelijk. Na de breuk hadden de twee sterren een paar momenten van heen en weer op sociale media. Hoewel het niet zeker is of Kanye en Amber nog steeds praten, weten we wel dat ze allebei al lang uit hun mislukte relatie zijn.

7 Wiz Khalifa

Na haar breuk met Kanye West begon Amber weer een mooie rit met een beroemde rapper Wiz Khalifa. Ze begonnen begin 2011 te daten en verloofden zich ongeveer een jaar later. Wiz kondigde het spannende nieuws aan op Twitter, terwijl Amber fans trots een glimp van haar ring op Instagram liet zien. Op 21 februari 2013 verwelkomden Wiz en Amber hun eerste en enige kind samen, een jongen genaamd Sebastian Taylor Thomaz. Maar hoewel het leek alsof het model haar nog lang en gelukkig had gevonden, was het verre van perfect tussen haar en Wiz. In september 2014 vroeg Amber de echtscheiding aan, waarbij ze onverzoenlijke verschillen aanhaalde. Na een lang echtscheidingsproces beëindigden Amber en Wiz hun mooie rit en onderhouden nu een hartelijke relatie als co-ouders.

6 Terrence Ross

Praten over de koning en koningin van PDA, geen enkel stel kan de voorliefde van het model en de NBA-ster voor het buitengewone evenaren. Van kontgrijpen tot neklikken in de volle gloed van toekijkende ogen, ze hielden het vuur brandend. Amber begon haar relatie met Terrence met een affaire terwijl hij nog getrouwd was in 2016. Ze gingen slechts drie maanden uit voordat ze uit elkaar gingen. Terrence kwam uiteindelijk terug bij zijn vrouw Matijana, die in een interview zei dat het niet nodig was om een kleinigheid als een affaire haar huwelijk te laten verpesten.

5 Val Chmerkovskiy

Ambers ontmoeting met Val begon nadat hij samen met zijn broer, Maksim, had samengewerkt aan het 23e seizoen van Dancing With The Stars. Hun romance duurde ongeveer 5 maanden voordat ze ermee ophielden in februari 2017. Toen ze de breuk aanpakte, probeerde Rose uit te leggen tijdens een interview: "Val en ik zijn uit elkaar gegaan vanwege onze eigen persoonlijke redenen, maar we geven nog steeds enorm veel om elkaar en we houden van elkaars familie nog meer. Dus begrijp alsjeblieft dat we allemaal mensen zijn en ook gevoelens hebben. Niemand is gedumpt en niets wat we hier doen is kwaadaardig, het is gewoon hoe het leven soms werkt." En trouw aan haar woorden, er lijkt geen kwaad bloed te zijn tussen deze twee!

4 21 woeste

Rose en 21 Savage werden voor het eerst aan elkaar gekoppeld in 2017, kort nadat ze het uitmaakte met Chmerkovskiy. Tijdens hun tijd samen was het niet ongewoon om de sterren in het openbaar te zien rondhangen met bijpassende outfits of sieraden. In verschillende interviews opende Savage over zijn relatie met Rose en gaf hij toe dat het model hem "als een koning" behandelde. Het schattige duo liet hun liefde schitteren en sierde verschillende evenementen en prijsuitreikingen samen. Hun romance duurde echter maar een jaar toen Rose en 21 Savage in 2018 uit elkaar gingen.

3 Er zijn andere mannen geweest

Naast haar bevestigde relaties, is Rose in verband gebracht met verschillende andere sterren in de industrie. Dit maakt het erg moeilijk om te bepalen met hoeveel mannen ze daadwerkelijk heeft gedate. Door de jaren heen is Amber in verband gebracht met beroemdheden als French Montana, James Harden, Chris Brown en Machine Gun Kelly.

2 Alexander Edwards

Na het einde van haar relatie met 21 savage, duurde het niet lang voordat Amber verder ging. Ze begon te daten met DefJam-muziekmanager Alexander 'AE' Edwards in september en in april 2019 kondigde het paar aan dat ze hun eerste kind samen verwachtten. Op 11 oktober 2019 verwelkomde Amber haar tweede zoon, Slash Electric Alexander. Maar hoewel het leek alsof Amber en Edwards bedoeld waren, lijken de recente beschuldigingen van bedrog dit onjuist te bewijzen.

1 Wat nu met Amber?

Met Edwards die toegaf dat hij Amber heeft bedrogen en zijn gedrag verwees naar "hoe hij is", spreekt het voor zich dat we het einde van deze relatie hebben gezien. We wensen Amber echter alle liefde, vrede en geluk die ze verdient…zowel in het leven als in de liefde.

Aanbevolen: