Wie is de vrouw van Eli Manning, Abby McGrew en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Eli Manning, Abby McGrew en wat doet ze?
Wie is de vrouw van Eli Manning, Abby McGrew en wat doet ze?
Anonim

Zijn oudere broer heeft misschien meer fans gekregen, maar Eli Manning staat nog steeds hoog in de boeken van de meeste voetbalfans. Maar hoewel het persoonlijke leven van veel atleten vaak in de media komt, is Eli niet iemand die veel ophef maakt of wat voor drama dan ook.

Wat ertoe leidt dat fans zich afvragen hoe zijn thuisleven eruit ziet. Hij is vrij stil geweest over zijn relatie (en zijn kinderen), maar Eli Manning is al meer dan een decennium getrouwd. Dus wie is de vrouw van Eli Manning en wat doet ze?

Wie trouwde er met Eli Manning?

In 2008 trouwde Eli Manning. Maar hij ging niet trouwen met een bekende beroemdheid of iemand uit de sportindustrie. In plaats daarvan trouwde hij met zijn studievriend, met wie hij de Universiteit van Mississippi bezocht.

Toen het paar trouwde, haalde hun huwelijk zeker de krantenkoppen. Maar ze hielden de ceremonie privé en ingehouden, ook al was het een bruiloft op de bestemming die hen waarschijnlijk een aardige cent heeft gekost.

Ze trouwden in een resort in Los Cabos, Mexico, tijdens een prachtige ceremonie waarbij alleen goede vrienden en familie aanwezig waren. De festiviteiten omvatten veel lekker eten en drinken, maar vooral ook een gigantische cake in de vorm van Eli's Super Bowl-ring. Er waren zelfs kleine chocoladeringetjes voor alle gasten, meldde My New Orleans destijds.

Maar wie is de vrouw van Eli Manning en wat doet ze tegenwoordig?

Eli's vrouw is een verrassend niet-beroemde vrouw genaamd Abby McGrew, en vandaag delen ze een huis in New Jersey en hebben ze een huis vol kinderen.

Hoe oud is Abby McGrew?

Hoewel Eli en Abby elkaar naar verluidt op de universiteit hebben ontmoet, zijn ze niet even oud. Terwijl Eli nu 40 jaar oud is (hij werd geboren in 1981), is zijn vrouw een beetje jonger. Toch is hun leeftijdsverschil niet zoals de gemiddelde Hollywood-spanwijdte, zoals andere spraakmakende stellen.

Eli en Abby verschillen slechts ongeveer drie jaar van elkaar; McGrew Manning is nu 37, met een geboortejaar 1984. Dat lijkt te betekenen dat de tortelduifjes van de universiteit een paar cursusniveaus van elkaar verwijderd waren (ze was een eerstejaars toen hij een junior was), maar zo dichtbij dat ze misschien samen lessen hadden.

Ze gingen ongeveer vijf jaar met elkaar uit voordat ze zich verloofden, en wachtten toen nog een jaar om te trouwen.

Hoeveel kinderen heeft de familie Manning?

Eli Manning en zijn vrouw hebben samen vier kinderen; drie meisjes en een jongen. Het is duidelijk dat het allemaal voetbalfans zijn, net als hun ooms (ja, er is nog een Manning behalve Peyton; Cooper, hun oudste broer).

Abby en Eli's oudste kind is hun dochter Ava, geboren in 2011. Toen kwamen in 2013 Lucy en Caroline in 2015, en tenslotte Charles in 2019.

Wat doet Abby McGrew?

Ze ging naar de universiteit en behaalde een diploma in familie- en consumentenwetenschappen, maar Abby McGrew volgde niet bepaald een voorgeschreven carrièrepad buiten de universiteit. In plaats daarvan werd ze een ontwerper en debuteerde ze in New York City in de modescene.

Maar daarna trouwde ze met Eli, kreeg een handvol kinderen en begon aan filantropisch werk. In feite stellen de meeste bronnen dat haar carrière als 'filantroop', wat, hoewel waar, helemaal niet verwijst naar haar verleden als ontwerper.

In de loop der jaren heeft Abby zich vrijwillig ingezet voor verschillende goede doelen en filantropische inspanningen, en zij en Eli hebben ook vrijwilligerswerk gedaan en fondsen en donaties ingezameld voor gezinnen na de orkaan Katrina.

Nu Eli Manning met pensioen is, doen noch hij, noch zijn vrouw waarschijnlijk veel 'werk'. Maar dat betekent niet dat ze niet bezig zijn met hun liefdadigheidsactiviteiten en natuurlijk met het opvoeden van hun kinderen.

Heeft Abby McGrew sociale media?

Vanaf 2021 lijkt Abby McGrew geen social media-accounts te hebben. Als ze sociale handvatten heeft, worden ze op de DL bewaard en alleen gedeeld met vrienden en familie.

Maar zelfs haar man is afkerig van sociale media, met blijkbaar alleen Twitter op zijn naam. Maar Eli's sociale media onthullen wel iets over zijn huwelijk en zijn vrouw.

Om te beginnen won het stel de 'Consolation'-reeks van hun tenniswedstrijd, waar Eli grapjes over maakte op Twitter. Maar er is nog een weetje over Abby; ze speelt blijkbaar tennis (hoewel niet goed?).

Eli is zelfs behoorlijk hilarisch op Twitter, zelfs met zijn overmatig delen (als grapje zou hij zijn zoon Charlie een blauwe muffin geven en "kijken hoe [Abby] reageert als ze zijn luier verschoont").

Gezien de capriolen van Manning, is het duidelijk dat Abby McGrew een behoorlijk gevoel voor humor heeft, anders zou hun huwelijk niet zo lang hebben geduurd. Getrouwd zijn met een beroemde voetballer kan niet gemakkelijk zijn, maar Abby zorgt ervoor dat het werkt.

Aanbevolen: