Die immens populaire popster staat open om te poseren voor Playboy

Inhoudsopgave:

Die immens populaire popster staat open om te poseren voor Playboy
Die immens populaire popster staat open om te poseren voor Playboy
Anonim

Zodra iemand een popster wordt, wordt het voor die persoon vaak steeds moeilijker om in de schijnwerpers te blijven staan. In veel gevallen geloven muzieksterren dat het uitbrengen van nieuwe muziek de belangrijkste manier is om de massa erover te laten praten. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat het geven van liedjes om mee te zingen aan fans een belangrijk onderdeel is van het zijn van een popster, vindt het neusje van de zalm veel andere manieren om mensen aan het praten te houden.

Een gemakkelijke manier voor popsterren om ervoor te zorgen dat hun fans aandacht aan hen besteden, is door te poseren voor wellustige foto's. Desondanks hebben verschillende popsterren gesproken over hun besluit om aanbiedingen om veel geld om voor Playboy te poseren, af te wijzen. Dat is natuurlijk een volkomen begrijpelijke beslissing, maar enkele andere popsterren hebben interesse getoond om in de toekomst in de buff voor Playboy te poseren. Een zeer succesvolle popster heeft zelfs gezegd dat ze openstaat om voor Playboy te poseren.

Playboy-aanbieding

In deze tijd zijn er meer beroemdheden dan ooit tevoren. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar in gedachten te houden dat er in de afgelopen decennia geen 'reality'-sterren of influencers rondliepen op rode loper-evenementen. Aangezien er zoveel mensen zijn die hun deel van de schijnwerpers proberen te grijpen, zou het voor niemand een verrassing moeten zijn dat veel sterren bekend staan om hun serieuze huid.

In tegenstelling tot sommige sterren die de neiging hebben om schrale kleding te dragen, lijkt het er zeker op dat elke keer dat Lady Gaga iets draagt dat onthult dat het om artistieke redenen is. Het is tenslotte niet zo dat de meeste popsterren zouden overwegen om enkele van de vreemdere outfits te dragen die Gaga op grote evenementen heeft gedragen.

Verbazingwekkend genoeg liet Lady Gaga het in 2009 lijken alsof ze vooral om zakelijke redenen openstond voor het poseren voor Playboy tijdens een interview met The Sun. Nadat ze eerst had onthuld dat ze onlangs een Playboy-aanbieding had afgewezen omdat het voor haar "allemaal om de muziek gaat", gaf Gaga een heel andere kijk op haar potentiële motivaties. "Misschien verander ik van gedachten als ik een nieuw album heb om aan te sluiten." In werkelijkheid lijkt het natuurlijk duidelijk dat Gaga een grapje maakte toen ze een potentieel nieuw album naar voren bracht, maar mensen zouden dat citaat uit hun context kunnen halen.

Gaga's Playboy-plannen

Meer dan een jaar nadat ze onthulde dat ze een aanbod van het tijdschrift had afgewezen, kwamen er berichten binnen dat Lady Gaga in de toekomst voor Playboy wilde poseren. Volgens het rapport uit 2010 hadden Lady Gaga's redenen om te willen poseren voor het beroemde tijdschrift van Hugh Hefner niets met geld te maken.

"Ze denkt dat het een ervaring zal zijn, en ze is altijd op zoek om te groeien als artiest. Ze vindt niet dat er iets onsmakelijks aan is. Ze ziet het als gewoon een andere vorm van expressie."Ze heeft er de hele week met iedereen over gepraat. Ze is altijd een fan geweest van Hugh Hefner's, en zijn hele seks-als-kunst-achtige dingen. Ze wil altijd choqueren en entertainen, en zoiets zou perfect voor haar zijn. Ze wil dat haar shoot wordt zoals niets dat Playboy ooit heeft gezien. Als ze het niet laat vallen, zal haar naaktshoot zijn zoals niets dat Playboy ooit heeft gezien!"

Op het moment van schrijven heeft Lady Gaga nog niet geposeerd voor Playboy. Gezien de berichten over haar interesse in het bedrijf lijkt het echter nog steeds heel goed mogelijk, ook al publiceert Playboy nu alleen via hun website. Aan de andere kant beweerde hetzelfde rapport uit 2010 dat Gaga's gerapporteerde interesse in Playboy onthulde dat haar mensen niet wilden dat ze met het bedrijf werkte. "Niemand wil dat ze het doet. Haar zakenmensen proberen haar ervan te overtuigen dat het als een beetje laagdrempelig en cheesy kan worden gezien, en zal haar fans vervreemden die van haar edgy aantrekkingskracht houden."

Andere wegen van expressie

Als je naar het moderne muzieklandschap kijkt, wordt het snel duidelijk dat de meeste artiesten het product zijn van een hoog berekende machine. In tegenstelling tot de meeste van haar leeftijdsgenoten, lijkt Lady Gaga haar eigen weg te gaan. Om dat te bewijzen hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat ze veel unieke dingen doet.

Hoewel Lady Gaga nog moet werken met Playboy, heeft ze veel verschillende manieren gevonden om zichzelf fysiek uit te drukken. Het meest opvallende is dat Gaga de hoofdrol speelde in een hele reeks verschillende muziekvideo's met opvallende afbeeldingen van haar die opmerkelijke outfits droeg terwijl ze zichzelf uitdrukte door middel van dans. Naast haar muziekvideo's heeft Lady Gaga zichzelf uitgedrukt door te poseren voor foto's die zijn gepubliceerd door andere tijdschriften dan Playboy.

Aanbevolen: