Details over Rapper Silento en die moordaanslagen

Inhoudsopgave:

Details over Rapper Silento en die moordaanslagen
Details over Rapper Silento en die moordaanslagen
Anonim

Het is veilig om te zeggen dat 2015 en 2016 de jaren waren die de carrière van Silento bepaalden. De Georgia-rapper tikte Bolo Da Producer aan voor een van de beste one-hit-wonder "Watch Me (Whip/Nae Nae)" en bracht het dat jaar in eigen beheer uit. Het nummer was een megahit en het definitieve volkslied van 2015, met meer dan 1,8 miljard views op YouTube tot aan dit schrijven. Sindsdien tekende hij bij Capitol Records, maar het leek alsof hij moeite had om het succes te evenaren.

Maar achter alle sprankelende en gezonde persoonlijkheid die het nummer uitstra alt, is er een donkere kant die de rapper constant achtervolgt. Silento, wiens echte naam Ricky Lamar Hawk is, is geen onbekende in controverse met de wet, met zijn recente arrestatie na de moord op zijn neef. Om het samen te vatten, hier zijn de details van Silento, die aanklachten van moord en zijn strafblad.

8 Georgia Grand Jury heeft hem op vier punten aangeklaagd

Na maanden van arrestatie heeft de Grand Jury van Georgia de rapster (23) eindelijk aangeklaagd voor de moord op zijn neef. Volgens de documenten heeft het panel van DeKalb County Hawk vier misdrijven overhandigd: moord met opzet, misdrijfmoord, zware mishandeling en vuurwapenbezit. Het slachtoffer van alle tellingen is zijn eigen neef, Frederick Rooks (34).

7 De Rapper wordt momenteel vastgehouden in de gevangenis van Dekalb County zonder borgtocht

Tot dit schrijven heeft Silento enige tijd achter de tralies doorgebracht in de gevangenis van DeKalb County zonder obligaties. Het moordmotief zelf blijft nog steeds niet gedetailleerd in de aanklacht.

"Na een grondig onderzoek identificeerden DKPD-detectives Hawk als neef van Rooks en de persoon die verantwoordelijk is voor de moord op Rooks. Onderzoekers zijn nog steeds bezig om het motief voor de schietpartij te achterhalen", zei de politie van DeKalb in een verklaring op het tijdstip van de arrestatie, volgens het rapport van Rolling Stone.

6 Zijn publicist zei dat hij leed aan 'A Series Of Mental Iness'

Chanel Hudson, de publicist van Silento, heeft haar stilzwijgen snel verbroken na de arrestatie in februari. Ze onthulde dat haar cliënt worstelde met een psychische aandoening en moedigde fans aan om hem te steunen tijdens de moeilijkste tijd van zijn carrière.

"In de afgelopen jaren heeft Ricky enorm geleden aan een reeks psychische aandoeningen", vertelde ze op Instagram. "We zullen doorgaan met zijn behandelingsinspanningen, maar we vragen in de tussentijd het publiek hem en zijn familie te verheffen in onmiddellijke gebeden en positieve energie!!"

"Ik heb me mijn hele leven depressief gevoeld", zei de rapper in een segment van The Doctor in 2019, waarin hij zijn langdurige strijd tegen depressie besprak.

5 Zijn neef werd meerdere keren neergeschoten vanuit gezicht en been

Op 21 januari 2021 hoorden inwoners van Pathersville, Georgia, meerdere geweerschoten en belden 911 om hulp. Zijn neef, Rook, werd door de politie gevonden op de weg bij Deep Shoals Circle en werd ter plaatse dood verklaard. Het rapport zegt dat de man ernstig bloedde als gevolg van meerdere schotwonden in het gezicht en been, met acht lege hulzen die ter plaatse werden teruggevonden. Ironisch genoeg gebeurde de schietpartij twee dagen voor de 23e verjaardag van de rapper.

4 Dit was niet de eerste keer dat hij in de problemen kwam met de wet

Ironisch genoeg was de recente moord op zijn neef niet de eerste keer dat Silento in aanraking kwam met de wet. Vorig jaar werd de rapster gearresteerd nadat hij met een bijl een willekeurig huis binnenging op zoek naar zijn vriendin. De huiseigenaren en hun kinderen waren op dat moment allemaal aanwezig, maar de rapper vluchtte snel nadat hij hoorde dat hij het verkeerde huis was binnengegaan. De politie van Los Angeles nam Hawk in augustus in hechtenis en bevestigde later dat niemand gewond was geraakt tijdens de gelegenheid.

3 Destijds werd hij beschuldigd van twee aanklachten

Kort daarna hielden LAPD-agenten de rapper aan en beschuldigden hem van twee aanvallen met een dodelijk wapen met een borgsom van maar liefst $ 105.000. Na zijn arrestatie door de Santa Ana Police Department, werd de rapper vervoerd naar Orange County na een melding van een huiselijke storing.

2 Hij werd ook ooit gearresteerd omdat hij 143 MPH reed op de I-85

In hetzelfde jaar werd de rapper uit Atlanta ook gearresteerd voor het overschrijden van de snelheidslimiet. Zoals gemeld door WSBTV, heeft de politie Silento vrijdagochtend vroeg aangehouden voor het rijden met zijn witte BMW SUV 143 mph op de I-85 in DeKalb County. De rapper ging net naar huis nadat hij zijn nieuwe nummer in een club had gepromoot en had het gevoel kort daarna gevolgd te worden.

"Hij verklaarde: 'Als er zo'n 10 auto's mij volgen, kan ik 143 doen omdat ik geen gewoon persoon ben en je zou kunnen gaan kijken op je computer en het zou je dat vertellen,'" de verklaring leest.

1 Ironisch genoeg brak het nieuws toen hij zijn 'grote' comeback aan het plannen was

Over zijn rapcarrière gesproken, ondanks het feit dat hij niet in staat was om te repliceren wat hij in 2015 had, is Silento actief bezig zijn carrière weer op te bouwen voordat de aanklacht wegens moord ingetrokken werd. De inwoner van Stone Mountain bracht in twee jaar tijd twee mixtapes uit: Skyrolyrics (2020) en Bars Behind Bars (2021).

Aanbevolen: