Wie is de babymama van Romeo Miller? Details over Rapper's vriendin en relatie

Inhoudsopgave:

Wie is de babymama van Romeo Miller? Details over Rapper's vriendin en relatie
Wie is de babymama van Romeo Miller? Details over Rapper's vriendin en relatie
Anonim

2022 is amper drie maanden oud, maar de Hollywood-scene is al overspoeld met talloze verhalen over gezinsontwikkelingen voor verschillende beroemdheden. Terwijl mensen als Rihanna en A$AP Rocky anticiperen op de komst van hun eerste baby, heeft Dance Moms-ster Cheryl Burke onlangs de scheiding aangevraagd van echtgenoot Matthew Lawrence.

Rapper Romeo Millers gezinsleven is niet zo dramatisch verlopen als andere beroemdheden, zoals Nick Cannon, aangezien hij pas eind februari zijn eerste kind verwelkomde. Miller - zoon van de legendarische hiphopster Master P - maakte het goede nieuws op Valentijnsdag bekend op zijn Instagram-pagina.

Zijn kleine bundel van vreugde werd geboren voor hem en zijn vriendin, Drew Sangster, die de neiging heeft om een meer onopvallend profiel van haar persoonlijke leven te houden. Hier is een blik op alles wat we weten over Sangster.

8 Drew Sangster leeft onder de radar

Er is niet veel informatie over Sangster en haar persoonlijke leven die direct beschikbaar is in de openbare arena. Haar vader is bekend onder de bijnaam Grasp P., maar er is verder niet veel bekend over hem, Sangsters moeder of broers en zussen.

Ondanks dat ze nu de partner is van een beroemde rapper, is ze een rustig leven blijven leiden met één privé Instagram-account, afgezien van een openbaar account dat meer zakelijk gericht is.

7 Drew Sangster is een ondernemer

Het openbare Instagram-account van Sangster gaat bij het handvat @thedrewyco. Het linkt naar een website van een bedrijf met dezelfde naam, dat pasgeboren en andere babyproducten verkoopt. Er is geen informatie op de site die haar exacte rol in het bedrijf beschrijft, hoewel de naam waarschijnlijk genoeg zegt.

Een citaat op het Instagram-accountprofiel luidt: "Een wijze baby zei ooit: 'Iedereen verdient het om een gelukkig leven te leiden,' en daar zijn we het mee eens!"

6 Drew Sangster is religieus

Zoals met veel andere elementen van haar leven, wordt Sangsters leeftijd slechts geschat - rond de 30 jaar oud. Net als haar vriend is de zakenvrouw beslist een religieus persoon, althans volgens de verpakking van haar DrewyCo-producten.

Op een deel van de merchandise die ze online verkoopt, staat een inscriptie van het bijbelvers in Psalm 127:3, dat luidt: "Kinderen zijn een geschenk van de Heer, ze zijn een beloning van hem."

5 Sangster en Miller hielden hun zwangerschap rustig

Veel mensen kiezen ervoor om erg op hun hoede te zijn met de details die ze over hun familie delen, vooral wanneer er kinderen in beeld komen. Veel van de meer intieme ouderschapsverhalen voor de meeste celebs kunnen alleen door hun kindermeisjes worden verteld. Sangster en Miller hebben de komst van hun dochtertje niet anders benaderd.

Het meeste dat we weten over de zwangerschap is alles wat de vader op zijn Instagram heeft gedeeld. "Het was moeilijk om dit in te houden", schreef Romeo in de post. "Maar het was belangrijk voor ons om ervoor te zorgen dat onze kleine meid hier veilig en gezond aankwam voordat we aankondigingen deden aan de wereld tijdens deze heilige reis."

4 Drew Sangster is niet Romeo's eerste vriendin

Romeo Miller - voorheen bekend onder zijn artiestennaam Lil' Romeo - is al geruime tijd actief in de datingscene. Zijn bekende relaties tot nu toe omvatten onder andere een met socialite Katelin Najjar en model Briona Mae. Hij had ook twee jaar een ontmoeting met actrice Francia Raisa.

Zijn relatie met zanger Normani in 2019 duurde zeven maanden. Hij kreeg ook schaduw voor zijn obsessie met Growing Up Hip Hop castmate Angela Simmons in een liefdesdriehoek met collega-rapper Bow Wow.

3 Hoe Drew Sangster en Lil' Romeo begonnen te daten

Niet karakteristiek voor zijn voornaam, Romeo Miller was in feite degene aan de ontvangende kant van de achtervolging van Drew Sangster. In november 2020 verraste de rapper zijn fans door de identiteit van zijn nieuwe vriendin te onthullen, terwijl hij ook in detail ging over hoe ze zijn aandacht trok.

Miller was blijkbaar al zo'n vier jaar vrijgezel en hij besloot dat hij alleen genoegen zou nemen met een vrouw die bereid was alles voor hem te doen. Na maanden van hem door de eerste dagen van de afsluiting te lokken - en nadat hij erover had gebeden, stemde hij er uiteindelijk mee in om Thanksgiving met haar door te brengen, en zo begon hun relatie.

2 Drew Sangster is meedogenloos

Toen Romeo Miller uitgebreid inging op hoe Drew Sangster wedijverde om zijn genegenheid, werd het duidelijk hoe meedogenloos ze was. Het paar was daarvoor al een tijdje vrienden, maar haar vastberaden houding lijkt de muzikant van zijn voeten te hebben geschud.

“Nadat ik me tijdens de pandemie elke maand een boek had gestuurd om te lezen, een handgeschreven brief met 138 redenen waarom ik blij ben dat ik je gewoon heb ontmoet, en die uitnodiging voor Thanksgiving, denk ik dat dat vrij duidelijk was, dat was mijn teken, legde hij uit.

1 Drew Sangster is cool met Master P

In 2018 ging Miller op de plaat met een verhaal dat hij ooit met Khloe Kardashian uitging in zijn laatste jaar van de middelbare school. Volgens het verslag keurde zijn vader de relatie helemaal niet goed, en naar verluidt heeft hij haar zelfs een keer uit zijn huis geschopt.

Dergelijke problemen lijken niet te bestaan met Sangster, die al een hechte band heeft met Miller en zijn familie voordat ze zelfs maar bij elkaar kwamen.

Aanbevolen: