Addison Rae nodigt fans uit voor de virtuele première van haar eerste animatiefilm 'Spy Cat

Addison Rae nodigt fans uit voor de virtuele première van haar eerste animatiefilm 'Spy Cat
Addison Rae nodigt fans uit voor de virtuele première van haar eerste animatiefilm 'Spy Cat
Anonim

Beroemde TikTok-ster Addison Rae waagt zich nu als actrice in de professionele entertainmentarena. De 19-jarige heeft de aandacht getrokken en bekendheid gekregen dat ze de voice-overrol kreeg van het hoofdpersonage van de aankomende geanimeerde kinderfilm, Spy Cat. De trailer voor de film werd uitgebracht op 14 juli 2020.

In de film vertolkt Rae de stem van Marnie, een huiskat die op zoek is naar een mysterieuze zaak en daarbij haar zachte, comfortabele levensstijl opgeeft. Marnie's vrienden in het verhaal zijn onder meer een zebra, hond en kip, die haar helpen een dief te vinden die waardevolle kunst heeft gestolen.

Spy Cat ging in première op 11 september 2020, en Rae's hoge, kinderlijke stem lijkt de juiste keuze te zijn voor een huiskat die nog nooit naar buiten is gegaan, en ze laat voor haar eerste keer in een professional behoorlijk indrukwekkende acteerkoteletten zien acteerinstelling.

Om de release te vieren, nodigde Rae fans uit om samen met haar familie de virtuele première van haar eerste animatiefilm te bekijken. In de livevideo op YouTube ging ze ook in op het gerucht dat ze zwanger was toen ze een pauze had genomen van sociale media.

De TikTok-ster kreeg een grote doorbraak om haar acteercarrière te beginnen en kreeg zo'n grote rol - maar het lijkt erop dat haar uiteindelijk meer grote bekendheid zou hebben gevonden. Rae is (figuurlijk) over ellebogen wrijvend gezien met nogal wat Hollywood-beroemdheden, zoals Kourtney Kardashian, die foto's met de ster op sociale media deelde.

Rae heeft meer dan 50 miljoen volgers op TikTok en 23 miljoen op Instagram, en misschien is ze gewoon op weg naar succes, hoewel ze in de toekomst haar korte dansvideo's misschien zal beperken en zich zal concentreren op haar nieuwe acteercarrière.

Aanbevolen: