Zal Cameron Diaz ooit aan haar nettowaarde toevoegen door terug te keren naar Hollywood?

Inhoudsopgave:

Zal Cameron Diaz ooit aan haar nettowaarde toevoegen door terug te keren naar Hollywood?
Zal Cameron Diaz ooit aan haar nettowaarde toevoegen door terug te keren naar Hollywood?
Anonim

Cameron Diaz is zoveel geld waard, dat stoppen met acteren haar banksaldo helemaal niet leek te schaden. Maar als ze zich herinneren aan andere Hollywood-sterren die geld hebben verdiend, door hun geld zijn geblazen en vervolgens zijn teruggekeerd naar het grote scherm in de hoop hun fortuin te verzilveren, vragen fans zich af wat er van Cameron zal worden.

Om eerlijk te zijn, heeft ze een stevig hoofd op haar schouders, zoals blijkt uit haar eerdere carrièrestappen. Maar zal Cameron Diaz ooit terugkeren naar acteren om haar vermogen nog meer te vergroten?

Hoeveel is Cameron Diaz waard nu ze niet acteert?

Hoewel ze al zeven jaar niet meer heeft geacteerd, is Cameron Diaz nog steeds ongeveer $ 140 miljoen waard, een cijfer dat ze vergaarde via tonnen goed verdienende films en promotiedeals.

Toch heeft de voormalige actrice niet al die tijd in haar glamoureuze landhuis met haar man en dochter gezeten. In plaats daarvan wendde ze zich tot andere carrièreactiviteiten die weinig of niets met Hollywood te maken hebben.

Cameron leerde ouder worden zonder kunstmatige middelen

De laatste tijd wordt Cameron Diaz geprezen voor haar vermogen om zo gracieus ouder te worden dat ze Botox niet eens nodig heeft. Maar haar tijdloze fenomeen verrast fans niet die haar post-Hollywood-traject hebben gevolgd.

In 2013, vlak voordat ze officieel met pensioen ging, schreef Cameron mee aan een boek over gezond eten en bewegen. Daarna bracht ze een boek uit getiteld 'The Longevity Book: The Science of Aging, the Biology of Strenght, and the Privilege of Time'.

Het klinkt zeker alsof Cameron een aantal geheimen heeft voor anti-veroudering -- maar ze realiseerde zich ook dat ze er op een bepaalde manier geld mee kon verdienen en wat extra inkomsten kon verdienen.

Haar eerste boek stond bovenaan de bestsellerlijst van de NY Times, en het lijdt geen twijfel dat Cameron voor beide titels een aardige cent verdiende. Met het succes van haar boeken was Diaz ook in staat om in andere wellnessgerelateerde ondernemingen te springen. En dat is een andere manier waarop ze haar vermogen opbouwt zonder terug te gaan naar Hollywood.

Wat doet Cameron Diaz nu voor de kost?

Een van de manieren waarop Cameron haar geld lijkt te gebruiken - op wat hopelijk een slimme manier lijkt - is door investeringen in biotech- en gezondheidsstartups. Ze is echter niet overijverig over gezondheid in het algemeen; Cameron is tegenwoordig een wijnmaker, dus ze waardeert een beetje decadentie in haar dagelijks leven.

Het wijnmerk is natuurlijk biologisch en Cameron werkte ook samen met een vriend van haar om het label te lanceren.

Handelt Cameron Diaz meer?

Hoewel ze een paar jaar daarna officieel niet met pensioen ging, was Camerons laatste project op het scherm terug in 2014. Helaas voor fans lijkt ze om welke reden dan ook niet enthousiast om terug te keren naar het scherm.

In een interview met Kevin Hart in augustus 2021 legde Cameron uit dat ze zich realiseerde dat haar leven als megaceleb niet echt van haar was. Hoewel ze van acteren hield en het gevoel had dat ze er altijd genoeg energie voor had, was afstand doen een positieve zaak voor haar leven - en zelfs voor haar vermogen, zo blijkt.

In tegenstelling tot andere beroemdheden, lijkt Cameron niets van haar geld te verliezen en heeft ze in plaats daarvan een beetje op doordachte manieren uitgegeven (en door haar eigen bronnen van rijkdom op te bouwen).

Dat gezegd hebbende, heeft Cameron gesuggereerd om terug te duiken in Hollywood, hoewel het niet echt een belofte is door de interpretaties van fans.

Cameron Diaz heeft gezegd dat ze misschien niet permanent met pensioen gaat

Hoewel haar meest recente interview suggereert dat Cameron zich thuis volledig voldaan voelt bij haar man, hun dochter en haar bedrijf, heeft ze eerder gezegd dat ze de juiste Hollywood-kans niet per se zou uitsluiten.

Sommige fans denken dat ze zou kunnen overwegen om terug te keren naar het grote scherm als regisseur of producent, vooral na opmerkingen die ze maakte over zo hard werken om zo weinig van haar werk daadwerkelijk op het scherm te laten verschijnen.

Dat verhaal komt uit een anekdote die Cameron deelde over letterlijk urenlang rennen op hakken, gedurende zeven dagen, toen slechts een paar seconden beeldmateriaal terechtkwam in de film die ze aan het opnemen was.

In een apart interview gaf Cameron toe dat ze niet actief op zoek was naar scripts of zich echt bezighield met Hollywood-gerelateerde zaken. Toch zei ze "zeg nooit nooit", en merkte op dat ze "geen idee" had of het ooit zou lukken.

Tenslotte is haar prioriteit thuis zijn bij haar kind en haar man, en een traditionele Hollywood-carrière zou haar niet de tijd en vrijheid geven waar ze van is gaan houden.

Fans hopen nog steeds dat Cameron al haar Hollywood-expertise gebruikt en kanaliseert in een soort project op het scherm, zelfs als de enige keer dat ze verschijnt in de aftiteling is. Ze zou haar acteurs duidelijk veel te bieden hebben, en ze zou ook weten wat ze niet moest doen.

Voorlopig echter? Het vermogen van Cameron Diaz groeit gestaag door haar wijnhandel en andere ondernemingen, dus ze is op geen enkele manier moeilijk voor een salaris.

Aanbevolen: