Steph Curry's fans teleurgesteld nadat zijn 'MILF'-moeder is onthuld om een vriendje te hebben

Steph Curry's fans teleurgesteld nadat zijn 'MILF'-moeder is onthuld om een vriendje te hebben
Steph Curry's fans teleurgesteld nadat zijn 'MILF'-moeder is onthuld om een vriendje te hebben
Anonim

Twitter stond in vuur en vlam nadat werd aangekondigd dat Dell en Sonya Curry gingen scheiden - vooral omdat veel sportfans verliefd waren op Sonya.

Maar die droom is in vlammen opgegaan.

Dell heeft zijn vervreemde vrouw beschuldigd van vals spelen en een relatie hebben met een voormalig New England Patriots tight end. In documenten die door TMZ Sports zijn verkregen, zegt de vader van Steph Curry dat Sonya een relatie heeft gehad met Steven Johnson - een 6e ronde keuze in de 1988 NFL Draft.

In de documenten zegt Dell dat Sonya "haar buitenechtelijke affaire met meneer Johnson begon tijdens het huwelijk en voorafgaand aan de scheidingsdatum, en ze loog tegen [Dell] elke keer dat ze hem bedroog."

Dell beschuldigde Sonya ervan bij Johnson in Tennessee te wonen en zou daarom geen recht moeten hebben op alimentatie.

Sonya vocht terug in het beantwoorden van documenten waarin ze beweerde dat ze momenteel alleen woont omdat Dell haar niet toestaat om in hun ouderlijk huis te wonen.

Ze bevestigde dat ze een relatie had, maar ontkende Dell te hebben bedrogen en verklaarde dat de relatie "maanden nadat" begon, zij en Dell in maart 2020 instemden om juridisch uit elkaar te gaan.

Sonya beschuldigde Dell er ook van haar tijdens het huwelijk te hebben bedrogen en beweerde dat het een publiek geheim was dat hij contact had met verschillende vrouwen.

Ondertussen waren fans er kapot van dat Sonya Curry van de markt was.

"Ze ziet er fantastisch uit. Net toen ik dacht dat ik een kans had!" een fan schreef online.

"Verdomme… ik was echt van plan om te schieten", voegde een tweede eraan toe.

"Hé, een vriend is geen echtgenoot…", schreef een derde uitdagend.

Sonya, 55, diende op 14 juni scheidingspapieren in in North Carolina nadat ze in 1988 met Dell trouwde.

Steph Curry en zijn moeder Sonya
Steph Curry en zijn moeder Sonya

Het voormalige koppel was de grootste supporters van hun beroemde zoon Steph Curry.

Naast hun Golden State Warriors-supersterzoon Steph, 33, hebben ze ook nog een zoon Seth, 31, die voor meerdere NBA-franchises heeft gespeeld.

Sonya en Dell zijn ook ouders van dochter Sydel, 26.

Sonya en Dell, die in een gezamenlijke verklaring aan People Monday spraken, zeiden dat "na het verkennen van een proefscheiding in het afgelopen jaar en veel nadenken, we hebben besloten ons huwelijk te beëindigen."

"Omdat dit gepaard gaat met veel verdriet, is onze focus en ons verlangen gericht op het voortdurende geluk van onze familie", vervolgde de verklaring. "We zijn zo dankbaar voor alle vele zegeningen en successen! We blijven toegewijd aan en ondersteunend aan onze kinderen en kleinkinderen en zullen op verbonden paden blijven. We vragen dat onze privacy wordt gerespecteerd en bidden voor onze familie terwijl we verder gaan."

Aanbevolen: