‘Bachelor In Paradise’-fans reageren op geruchten over Victoria P. Boyfriend

Inhoudsopgave:

‘Bachelor In Paradise’-fans reageren op geruchten over Victoria P. Boyfriend
‘Bachelor In Paradise’-fans reageren op geruchten over Victoria P. Boyfriend
Anonim

Victoria P. veroorzaakte golven in het paradijs toen het gerucht de ronde deed dat ze thuis een aspirant-countryzanger had die op haar wachtte.

On Bachelor In Paradise sloegen de vrouwen uit het seizoen van Peter Weber de handen ineen om Victoria's leugens en bedrog uit te roepen. Tammy Ly en Kelsey Weier brachten het nieuws tijdens de cocktailparty en Victoria kon de hitte niet aan… en deze keer heb ik het niet over het weer.

Victoria P. had niet sneller uit het paradijs kunnen komen als ze het had geprobeerd. De aflevering werd maandagavond uitgezonden, maar de reactie van de media is nog maar net begonnen.

Victoria plaatste gisteren een Instagram met het bijschrift: "Thuis is de plek waar ik word geaccepteerd.gewaardeerd. gehoord. gezien. hield. begrepen. het is een plek waar ik helemaal mezelf kan zijn, omringd door mensen die van me houden zoals Jezus dat doet. nu je hier toch bent, denk er dan aan aardig te zijn voor de castleden van The Bachelor franchise - elk van hen is mooier dan alles wat je op je schermen zult zien."

www.instagram.com/p/CS8HlLmnCv9/

Fans waren behoorlijk geschrokken van de onthulling, aangezien het hele punt van de show is om liefde te vinden. Waarom naar een datingshow gaan als je die al hebt gevonden? Een soort klap in het gezicht van de mensen die er echt zijn om hun persoon te vinden.

Was het de meer Instagram-volgers… om een merk te promoten… of om je significante andere thuis te helpen publiciteit te krijgen?

Wat het ook mag zijn, deelnemers die daar zijn om de genoemde "juiste redenen" zullen die neppe's één voor één uitkiezen. Fans die het drama zagen gebeuren, hadden er veel over te zeggen.

Fans reageren op de geruchten over Victoria P. Boyfriend

Trent van Barstool tweette: "Victoria P op het strand: ik ben single Victoria P in de SUV: ik heb het strand niet nodig, ik heb iemand thuis BachelorInParadise?."

Bachelorfans grapten dat Victoria's aspirant-countryzangervriendje niemand minder was dan Jed Wyatt uit het seizoen van Hannah Brown. Jed ging door met Hannah's seizoen terwijl hij thuis een vriendin had omdat hij zijn 'muziekcarrière' wilde voortzetten.

Hij wist niet dat hij uiteindelijk Hannah's seizoen zou winnen, waardoor hij elke sprankje hoop zou opblazen om een countryster te worden. Wanneer zullen deze mensen het leren!

Ten slotte, arme James. Victoria had niet eens het fatsoen om de naam van de gast te onthouden van wie ze een roos manipuleerde.

Rechtvaardigheid voor James !!!

Beste Bachelor Producers, Kijk eens goed naar de relatiestatus van de castmate', zodat we deze chaos kunnen vermijden.

Met vriendelijke groet, Bachelor Nation

Aanbevolen: