Wie is supermarkt Joe echt? Dit is wat we weten over de 'Bachelor In Paradise'-ster

Inhoudsopgave:

Wie is supermarkt Joe echt? Dit is wat we weten over de 'Bachelor In Paradise'-ster
Wie is supermarkt Joe echt? Dit is wat we weten over de 'Bachelor In Paradise'-ster
Anonim

Bachelor Nation vond een nieuwe ster toen de franchise Joe Amabile castte als een van Becca's vrijers op The Bachelorette in 2018. Hij kwam de eerste nacht niet door, maar de liefde van fans voor hem explodeerde en nam de internetten. Het was duidelijk: ze wilden meer van deze charismatische goofball, liefdevol "Grocery Store Joe" genoemd. Of het nu zijn Chicago-accent of charmante glimlach is, het publiek kon niet wachten om hem terug te zien in een van de shows van de franchise. Hij verscheen in het volgende seizoen van Bachelor in Paradise en kreeg een happy end, hij vond liefde met Kendall Long, maar helaas was het maar tijdelijk.

Toen ze na twee jaar uit elkaar gingen, voelde Joe zich klaar om terug te gaan naar het strand voor een tweede kans op liefde. Dit seizoen zagen we hem een relatie opbouwen met Serena Pitt, en het paar werd het hele seizoen grotendeels beschouwd als het sterkste koppel op het strand. We zullen niet verklappen wat er met hen is gebeurd voor het geval je nog niet bent ingehaald, maar voordat je de finale gaat bekijken, hier is alles wat we weten over de Bachelor Nation-favoriet, Grocery Store Joe.

9 Ja, hij had echt een kruidenierswinkel

'Eigenaar van een supermarkt' is niet een van de beroepen die je vaak ziet bij Bachelor Nation-deelnemers, dus fans waren er snel bij om Joe Amabile "Grocery Store Joe" te noemen. Hoewel er geruchten waren dat hij niet de eigenaar van de winkel was, bleek dat hij het echt was. Dat zou een nogal rare leugen zijn om te verzinnen, toch? Helaas is hij geen eigenaar meer van de supermarkt, omdat hij andere activiteiten heeft ondernomen, maar de bijnaam is nog steeds aanwezig.

8 …Maar hij is nog steeds in de voedselsfeer

De supermarkt was echt goed voor Joe's branding binnen Bachelor Nation en gaf fans iets om naar te grijpen. Overweeg zijn intro toen hij op The Bachelorette was: "Joe Amabile was ooit een eigenaar van een supermarkt uit Chicago en zit al meer dan 10 jaar in de restaurant- / voedingsindustrie en heeft een voedselvlog waarin hij door Chicago gaat en de beste gerechten belicht die restaurants hebben aanbieden." Behoorlijk meeslepend, toch?

7 Hij is ook een aandelenhandelaar

Het is onduidelijk hoeveel van zijn tijd de supermarkt vroeg, maar we weten dat Joe ook een aandelenhandelaar was voordat hij naar de beurs ging. Het is onduidelijk of hij dat nog steeds is of niet, maar het lijkt erop dat hij een veelbelovende carrière had, dus het is mogelijk dat hij dat niet wilde opgeven en dat nog steeds doet samen met optredens in realityshows. Hij begon te werken op de Chicago Stock Exchange. Met zijn 32 jaar was hij een van de jongste handelaren in zijn gebied. Dus hij is niet alleen knap en charmant - hij is ook slim!

6 Zijn familie heeft banden met de maffia

De familie van Joe Amabile heeft diepe wortels in Chicago, en ze zijn niet zo gezond als de dope, lieve man die we tegenwoordig op Bachelor in Paradise zien. Hij is voor 75% Italiaans (de overige 25% is Noors) en zijn familie heeft banden met de georganiseerde misdaad. Zijn grootvader maakte deel uit van een misdaadsyndicaat genaamd de Chicago Outfit, dat in verband is gebracht met leningen, moord, afpersing en gokken. Zijn grootvader bracht 10 jaar in de gevangenis door voor zijn rol in een afpersingszaak en stierf aan kanker kort nadat hij in 1976 werd vrijgelaten.

5 Hij is een Schorpioen

Wens Joe een gelukkige verjaardagsmaand; hij blaast zijn kaarsjes uit op 29 oktober. Voor alle astrologiefans die er zijn, dit maakt hem een Schorpioen. Schorpioenen staan erom bekend dat ze in staat zijn tot intense emotionele intimiteit, een goede zaak als het gaat om romantische relaties met de juiste partner. Er wordt gezegd dat ze naast sexappeal en charme ook diepgang en empathie hebben, wat waarschijnlijk de reden is waarom hij de harten van zoveel Bachelor Nation-fans veroverde!

4 Hij kwam toevallig op 'The Bachelorette' terecht

Hoewel veel deelnemers moeten strijden om hun felbegeerde plek in de show, was Joe's intrede in Bachelor Nation eigenlijk meer toevallig. Zijn grote doorbraak kwam toen hij aan het winkelen was bij een Whole Foods. (En ja, is het een beetje raar voor hem om te winkelen bij een Whole Foods terwijl hij een supermarkt had? Dat dachten we ook.) Een vrouw hield hem tegen en vroeg hem of hij vrijgezel was, en moedigde hem aan om auditie te doen voor de show. En zo werd een ster geboren!

3 Hij vond (en verloor) liefde in de show

Grocery Store Joe kwam op beroemde wijze samen met zijn nu-ex Kendall Long, de eerste keer dat hij op Bachelor in Paradise ging. Het paar verloofde zich niet, maar ze hadden twee gelukkige jaren samen in een relatie, waarbij Joe naar Los Angeles verhuisde en het paar ging samenwonen. Hoewel ze zich klaarmaakten om een hond te nemen en hun volgende stappen te plannen, eindigde de relatie te midden van zorgen over de toekomst; Joe wilde terug naar Chicago, en Kendall was er vast van overtuigd dat ze Los Angeles nooit wilde verlaten. Zo landde Joe weer op het strand in Bachelor in Paradise, klaar om een tweede keer liefde te vinden.

2 Hij nam echt de Bachelor Nation Culture

Supermarkt Joe is misschien wel de populairste favoriet bij fans die ooit op de eerste avond naar huis werd gestuurd. Toen Becca hem stuurde tijdens de allereerste rozenceremonie, gingen fans het internet op om hun liefde voor de mysterieuze man te uiten. Ze wilden meer over hem weten. Het fandom is doorgegaan en nu heeft Joe een solide plaats in het Bachelor Nation-universum. Hij host zelfs een podcast, samen met voormalig vrijgezel Tayshia Adams en deelnemer Natasha Parker, genaamd Click Bait, waar ze persoonlijkheden van Bachelor Nation laten komen en praten over alles over bachelor- en popcultuur.

1 Hij ging op 'Dancing With The Stars'

Het lijkt erop dat hij echt van reality-tv hield, want Joe deed mee aan Dancing With the Stars kort na zijn eerste seizoen van Bachelor in Paradise. Hij werd gekoppeld aan Jenna Johnson en kwam veel verder dan hij dacht dat hij zou doen, tot de 8e week van de competitie. We zijn er zeker van dat hij de komende jaren onze tv-schermen zal sieren - en we klagen niet!

Aanbevolen: