Twitter blijft reageren op 'Bachelor In Paradise'-koppel Brendan Morais en Pieper James's breuk

Twitter blijft reageren op 'Bachelor In Paradise'-koppel Brendan Morais en Pieper James's breuk
Twitter blijft reageren op 'Bachelor In Paradise'-koppel Brendan Morais en Pieper James's breuk
Anonim

Na de reactie van het veelbesproken Bachelor in Paradise-paar Brendan Morais en Pieper James, hebben de twee er officieel mee opgezegd. De meeste sociale media gaven niet om het paar en waren vanaf het begin tegen de relatie. Het is momenteel onduidelijk hoe lang de twee vrijgezellen al uit elkaar zijn. Geen van beiden volgt elkaar echter op sociale media, en er is geen woord over hoeveel contact de twee sindsdien met elkaar hebben gehad.

Beide alums zijn privé gebleven met hun relatie, zelfs na de show. Helaas bleef Twitter minachting jegens hen twee tonen, waarbij één gebruiker opmerkte dat hun acties op Bachelor in Paradise uiteindelijk niet de moeite waard waren.

Meerdere nieuwsuitzendingen, waaronder E! Online meldde dat de terugslag van de show hen beiden trof, wat waarschijnlijk leidde tot haar uiteenvallen. Een bron vertelde E! Online: "Ze besloten uit elkaar te gaan en zich op zichzelf te concentreren. Pieper denkt dat het het beste voor haar is om tijd te besteden aan het opnieuw evalueren van haar leven."

Morais was een favoriet bij fans van het Tayshia Adams-seizoen van The Bachelorette en arriveerde op dag één in het paradijs. Kort na zijn aankomst begon hij een romance met medecastlid Natasha Parker.

Niet te lang daarna betrad James het paradijs, vers van het seizoen van Matt James van The Bachelor. Hoewel castmates haar met open armen verwelkomden, kwam ze naar de show omdat ze bij Morais wilde zijn, niet wetende dat er al geruchten over hun relatie de ronde deden.

Kort na de aankomst van James maakte Morais een einde aan de relatie met Parker, waardoor ze er kapot van was en de kijkers geschokt. Leden van de cast waren boos op hen twee, en ze verloren elk duizenden volgers op sociale media. Hierdoor verlieten de twee de show, terwijl Morais zei: "Ik denk dat jullie allemaal weten en heel goed weten dat dit het meisje is met wie ik wil zijn, en ik voel me op mijn gemak om dat te zeggen. Dus ik waardeer alles wat je jongens, maar ik wil met haar weg en we gaan dat op onze eigen voorwaarden doen."

Na verder verzet, voornamelijk richting Morais, plaatste hij een video op zijn Instagram waarin hij zich verontschuldigde voor zijn acties. Hoewel castmates hem langzaam vergeven, beschouwt Instagram hem nog steeds niet als de fan-favoriete deelnemer die hij vroeger was.

De seizoensfinale van Bachelor in Paradise wordt op 5 oktober uitgezonden op ABC. Op het moment van deze publicatie is het niet bekend wat er gepland staat voor de Bachelor in Paradise-reünie en of Morais en James zullen bespreken wat er mis is gegaan in hun relatie.

Aanbevolen: