Fans zijn enthousiast over de revival van 'Total Drama Island' van Cartoon Network

Fans zijn enthousiast over de revival van 'Total Drama Island' van Cartoon Network
Fans zijn enthousiast over de revival van 'Total Drama Island' van Cartoon Network
Anonim

Het is tijd om terug te keren naar Camp Wawanakwa!

Als onderdeel van het Redraw Your World-project, keert de populaire animatieserie Total Drama Island terug voor fans om opnieuw te genieten met twee nieuwe seizoenen op HBO Max en Cartoon Network. De show wordt geproduceerd door Fresh TV en internationaal gedistribueerd door CAKE.

In het officiële persbericht van Warner Media stellen ze dat de revival van Total Drama Island "een bijgewerkte cast van eigenzinnige, iconische tienerdeelnemers zal bevatten terwijl ze worden geconfronteerd met hardcore competitie, brute eliminaties en meer drama dan ooit eerder."

De serie zal terugkerende personages bevatten, zoals televisiepresentator Chris McLean en Chef Hatchet. De identiteit van de deelnemers moet echter nog worden onthuld.

Televisiepresentator Chris McLean en Chef Hatchet van Total Drama
Televisiepresentator Chris McLean en Chef Hatchet van Total Drama

Total Drama Island draait om tieners met verschillende achtergronden die gedwongen worden om gevaarlijke uitdagingen aan te gaan in een spelshow op televisie. De laatste die overblijft, wint een geldprijs.

In 2007 werd het eerste seizoen van de originele serie, ook getiteld Total Drama Island, voor het eerst uitgezonden op Teletoon in Canada. Nadat de show goed presteerde bij de doelgroepen, debuteerde de show het jaar daarop op Cartoon Network in de Verenigde Staten, opgevoerd als spin-off realityshows met de meeste van dezelfde personages.

De Total Drama-franchise liep in totaal vijf seizoenen over een periode van acht jaar. Seizoenen 2-4 waren getiteld Total Drama Action, Total Drama World Tour en Total Drama: Revenge of the Island. Het vijfde seizoen werd opgesplitst in twee delen: Total Drama All-Stars en Total Drama: Pahkitew Island.

De serie kwam in 2014 tot een einde. De show produceerde twee spin-offs, Total Drama Presents: The Ridonculous Race en Total DramaRama. De nieuwste spin-off, TotalDramaRama, is momenteel in zijn tweede seizoen en is vernieuwd.

Toen ze het nieuws van de nieuwe serie hoorden, waren fans van de originele serie opgetogen om te horen dat de Cartoon Network-serie opnieuw wordt opgestart. Sommige fans gingen naar Twitter om hun opwinding te uiten:

Andere shows die zich bij de nieuwe programmering zullen voegen, zijn onder meer drie nieuwe Ben 10-specials, een nieuwe serie van Steven Universe, een tweede seizoen van de aanstaande prequel van Gremlins, een spin-off van Teen Titans Go, The Amazing World of Gumball Movie, en het vierde seizoen van Infinity Train.

GERELATEERD: The Voice Of Raven uit ‘Teen Titans’ legt uit waarom ze een belangrijk rolmodel is

Op dit moment is er nog geen officiële releasedatum voor de nieuwe seizoenen van Total Drama Island.

Als je de Total Drama-serie opnieuw wilt beleven, kun je alle vijf seizoenen streamen op Netflix.

Aanbevolen: