Fans waren geschokt toen ze hoorden dat Madonna problemen had met 'lichaamsbeeld

Inhoudsopgave:

Fans waren geschokt toen ze hoorden dat Madonna problemen had met 'lichaamsbeeld
Fans waren geschokt toen ze hoorden dat Madonna problemen had met 'lichaamsbeeld
Anonim

Als mensen de naam 'Madonna' horen, denken mensen vaak niet alleen aan haar sensationele muziekcarrière, maar ook aan haar zelfvertrouwen en haar onbevreesde benadering van mode.

In de loop der jaren is Madonna synoniem geworden met ordinaire outfits en kleding die "te onthullend" of schraal voor haar leeftijd wordt genoemd. Toch schuwt de ster nooit schokkende fans en draagt ze wat ze maar wil, ongeacht haar leeftijd.

Soms worden haar outfits geprezen, maar vaak wordt ze als te veel beschouwd voor fans, die onlangs de behoefte voelden om haar eraan te herinneren dat ze geen '20 meer' is terwijl ze speelse kiekjes plaatst.

Het ding met Madonna is dat ze een inspiratie is voor alle vrouwen om de normen die de maatschappij voor hen heeft, te overtreden en te dragen wat ze willen. Vrouwen kijken naar Madonna en willen Madonna zijn, want wie wil er niet super zeker zijn van zichzelf en er net zo fantastisch uitzien als zij op 63-jarige leeftijd?

Madonna herinnert iedereen eraan dat wat vrouwen wel en niet mogen dragen geen wet is, maar een norm die is vastgesteld door een samenleving dat alleen 'jonge' en 'mooie' vrouwen die slank zijn onthullende kleding mogen dragen en hun lichaam mogen laten zien, terwijl vrouwen van een bepaalde leeftijd bedekt moeten blijven.

Niet iedereen houdt van Madonna's zelfvertrouwen

Madonna krijgt een mengeling van lof en wrede opmerkingen als het gaat om sommige van haar status-tartende outfits. Katie Piper OBE, een Britse omroep, becommentarieerde "power" op een van Madonna's foto's, die het antwoord ontving van @sn8rules: "POWER FAILURE…Lijkt op een paar geverfde kerels."

Meestal, als Madonna zo'n reactie krijgt, kan ze net zo goed geven als ze krijgt. In december 2021 maakte rapper 50 Cent grappen over haar pikante slaapkamerfoto's, maar Madonna kreeg haar eigen rug door de verontschuldiging van 50 Cent op een Instagram-live te slepen, met behulp van een cartoonfilter, en de verontschuldiging van 50 Cent te bestempelen als "bullst" en "nep."

"Je probeerde me te schande te maken," zei Madonna. "Je probeerde me te vernederen. Je verontschuldiging is nep, het is onzin en het is niet geldig."

Madonna, die terug kan vechten met een vernietigende tong, v alt niet te plagen. Als het gaat om haar outfits en het reageren op online trollen en pestkoppen, geeft Madonna het goede voorbeeld en laat ze haar fans zien dat de beste reactie is om jezelf te blijven en de norm te trotseren.

Madonna heeft een geweldig figuur, dus het is geen wonder dat ze ermee pronkt.

Ze leek nooit last te hebben van de reacties of kritiek die ze vaak van mensen op internet ontvangt, en daarom waren fans geschokt toen ze hoorden dat Madonna worstelde met iets waar alle vrouwen op een bepaald moment in hun leven mee hebben geworsteld: lichaamsbeeld problemen.

Madonna geeft toe dat ze worstelt met haar lichaamsbeeld

In 2014 citeerde Women's He alth Madonna die zei dat ze een "liefde/haat-relatie" had met haar lichaam.

"Sommige dagen ben ik er blij mee en andere dagen … ik ben helaas niet geboren met het lichaam van Gisele Bundchen, dus je moet ervoor werken - maar het is goed", bekende Madonna bij de grote opening van een van haar fitnesscentra.

Madonna die openhartig praat in een interview over haar relatie met haar lichaam heeft ervoor gezorgd dat haar fans haar alleen maar meer respecteren. Er was een uitbarsting van liefde voor de 'Like A Virgin'-zangeres in het commentaargedeelte van de interviewclip van Entertainment Tonight, terwijl ze haar lichaam bewonderde en haar "QUEEN!" noemde

Een commentator zei: 'Madonna was, is en zal altijd de Queen of Pop zijn! Pak het aan haters!!!'

Niet alle volgers van Madonna steunen haar

Maar Madonna's Instagram benadrukt de trieste waarheid dat vrouwen niet kunnen winnen, wat ze ook dragen. Een commentator zei in reactie op een prachtige foto van Madonna die vrij tam is voor de popster: "nog een andere Instagram-fotoshoot met een onwerkelijk gezicht. GRATIS MADONNA! Bevrijd jezelf van de druk om eeuwig jong te zijn. Natuurlijk ouder worden is mooi."

Vrouwen besteden zoveel tijd aan het bereiken van onmogelijke schoonheidsnormen, om er jonger uit te zien in een samenleving die de voorkeur geeft aan mooie vrouwen, alleen om terug te worden geslagen en te horen dat ze "er moeten kijken naar hun leeftijd".

De les hier is dat de samenleving altijd iets te zeggen zal hebben, maar Madonna heeft het juiste idee om eerlijk en open te leven en outfits te dragen waarin ze zich prettig voelt en die haar gelukkig maken.

The Queen of Pop heeft een les geleerd die de meeste mensen jaren kost om te leren en te geloven; dat wat andere mensen denken er niet toe doet, en het zou zeker niet je leven moeten dicteren.

Madonna leeft haar beste leven, brengt het door met mensen van wie ze houdt en (hopelijk) laat ze de haters niet bij haar komen.

Online zag ze eruit alsof ze een magische kerst had met haar prachtige kinderen, en het is duidelijk dat Madonna weet hoe ze een beetje plezier moet hebben toen ze een hartverwarmende video deelde op Tik-Tok die danste op Olly Murs's " Dance With Me Tonight" met haar kinderen.

Er kan veel worden geleerd van Madonna. Als je Madonna's voorbeeld volgt, dan is het enige dat telt, plezier hebben met het gezin en innerlijk geluk behouden. Madonna zal haar fans blijven choqueren, en daarom houden ze van haar. Er is nooit een saaie dag met Madonna!

Aanbevolen: