Laat ons je voorstellen aan Hung Vanngo, make-upartiest van Selena Gomez

Inhoudsopgave:

Laat ons je voorstellen aan Hung Vanngo, make-upartiest van Selena Gomez
Laat ons je voorstellen aan Hung Vanngo, make-upartiest van Selena Gomez
Anonim

Het v alt niet te ontkennen Selena Gomez ziet er altijd prachtig uit. Haar natuurlijke schoonheid schijnt door elk beeld dat van haar wordt gemaakt, waardoor ze een van Hollywood's mooiste beroemdheden is. Haar make-up is altijd tot in de perfectie gedaan en met een eigen schoonheidsmerk (Rare Beauty) onder haar riem, weet Gomez het een en ander over er goed uitzien. Selena's meest bewonderde make-uplooks worden meestal gedaan door haar make-upartiest, Hung Vanngo. Vanngo is een make-upartiest van beroemdheden met een vrij grote aanhang op sociale media, waarvan er vele geliefd zijn A-lijst beroemdheden.

Hung Vango doet al jaren de make-up van Selena en wordt vaak samen gezien op elkaars sociale media. Vanngo's kunst wordt feilloos uitgevoerd en heeft enkele van de beste make-upkunstenaars die Hollywood te bieden heeft. Behalve Gomez heeft hij aan een aantal beroemdheden gewerkt, waaronder Julianne Moore, Cindy Crawford, en Kim Kardashian, om er maar een paar te noemen. Vanngo's meest terugkerende klant is Selena en volgens sociale media lijken de twee een heel speciale band te hebben gevormd. Laat ons je voorstellen aan Selena Gomez's visagist, Hung Vanngo.

6 Hij werd geboren in Vietnam

Voordat Hung Vanngo een van de meest begeerde make-upartiesten in Hollywood werd, maakte hij een uitgebreide reis om te komen waar hij nu is. Hij werd geboren in Vietnam en verhuisde uit het land toen hij zes jaar oud was. Nadat hij Vietnam had verlaten, woonde Vanngo drie jaar in een vluchtelingenkamp. Toen Hung het vluchtelingenkamp verliet, verhuisde hij met zijn gezin naar Canada en ging wonen en naar school gaan in Calgary. Dit was waar Vanngo's reis naar make-up artistiek begon, maar hij had niet altijd het vertrouwen dat hij het zou kunnen maken als visagist in een plaats als Calgary. Dit maakte dat zijn oorspronkelijke passie haar was en dacht dat hij uiteindelijk kapper zou worden, omdat hij wist dat dat een meer "succesvol" pad zou zijn, werken in een kapsalon.

5 Hij hield altijd van schoonheid

Toen Vanngo jonger was, was hij gefascineerd door gezichten en schilderde hij ze consequent, voornamelijk in zwart-wit. Hij had al op jonge leeftijd een passie voor de modewereld, wat uiteindelijk leidde tot zijn

liefde voor schoonheid. Zijn liefde voor mode begon zijn fascinatie voor supermodellen en bekende modellen.

Hoewel zijn oorspronkelijke carrièrepad in de kappersbranche lag en zijn familie niet de meest ondersteunende was, aangezien zijn broer een dokter is en wilde dat Hung in zijn voetsporen zou treden. Hung vertelde Fashionista.com: "… in Vietnam is make-up en haar echt een vrouwelijk beroep. Ze dachten er niet aan dat jongens die dingen deden."

4 Hij ging eerst naar school voor haar

Hoewel zijn familie er niet helemaal van overtuigd was dat Hung kapper werd, steunde zijn broer zijn passie voor haar erg en ze kwamen allebei achter hun studieleningen voor Hung om naar de schoonheidsschool in Calgary te gaan. Drie dagen nadat hij afstudeerde van de middelbare school ging hij naar Marvel College voor kappers. Hung maakte de haarschool niet af vanwege een gebrek aan ruimte voor creativiteit op de school waar hij naar toe ging. Hoewel hij de haarschool niet afmaakte, kreeg Vanngo een baan in een kapsalon in Calgary, waar ze een make-upstation hadden, en hij begon de hele tijd met make-up te spelen en raakte er geobsedeerd door. Hung's ware passie zat nooit echt in het haar en vond uiteindelijk waar hij eigenlijk gepassioneerd over was:

"Het was een geschenk dat ik haar kon stylen, maar ik heb er nooit echt van gehouden. Mijn hart begon naar make-up te neigen. Ik begon mee te doen aan haar- en make-upwedstrijden en in de weekenden begon ik contact te zoeken met lokale bureaus en fotoshoots doen."

Nadat hij meedeed aan haar- en make-upcompetities en contact had opgenomen met lokale bureaus om fotoshoots te doen, vroeg hij een vriend van hem om zijn agent te worden en begon hij meer te freelancen en meer vrije tijd te nemen in de salon waar hij werkte. Uiteindelijk verhuisde hij op verzoek van zijn agent naar Toronto en stopte met zijn baan in de kapsalon.

3 New York was zijn grote doorbraak

Na in Toronto te hebben gewoond, verhuisde Hung in 2006 naar New York om "helemaal opnieuw te beginnen" en begon zijn carrière als fulltime visagist. Hij reisde altijd naar New York om make-up te kopen en inspiratie op te doen. Toen hij naar New York verhuisde, tekende hij bij een klein bureau en besloot hij helemaal geen haar meer te doen en zich alleen te concentreren op

makeup, wat de eerste keer was dat hij dit in zijn carrière deed. Hij besloot zelfs te zwijgen over zijn verleden in haar en zou gewoon zijn ervaring met make-up bespreken, zodat mensen zijn vaardigheden als visagist serieus zouden nemen.

Zijn eerste grote redactionele doorbraak was "for Shop Etc magazine" en werd geboekt door Amy Keller, de nu hoofdredacteur van Women's He alth. Toen kreeg hij wat hij omschrijft als zijn grote doorbraak in New York, "een shoot voor Numéro Tokyo met Helena Christensen", die zijn werk had gezien. Christensen was dol op zijn werk van deze shoot en boekte hem uiteindelijk die dag voor nog drie covers.

2 The Wall Group Agency heeft hem ingehuurd

Hung begon voornamelijk te werken voor hoofdartikelen en mode, waar hij later begon te werken voor The Wall Group. The Wall Group beval Vanngo uiteindelijk aan om te gaan werken aan make-up voor rode lopers en om meer celebrity-looks te maken. The Wall Group omschrijft Vanngo's make-upkunsten als "een combinatie van glamour met een avant-garde esthetiek." Sinds zijn samenwerking met het bekende bureau heeft Hung samengewerkt met enkele van de beste fotografen van Hollywood, zoals Mert & Marcus, zeer 'prestigieuze merken' zoals Louis Vuittons en A-List-beroemdheden zoals Selena Gomez en Gigi Hadid.

1 Hij heeft zijn eigen YouTube-kanaal

Hoewel Hung een erg druk schema heeft om met de beroemdste beroemdheden ter wereld te werken, heeft hij ook zo vriendelijk tijd vrijgemaakt om een YouTube-kanaal te maken. Vanngo's YouTube-kanaal bevat een aantal make-uphandleidingen die zijn expertise en betoverende make-upkunsten laten zien. Ook beroemdheden verschijnen op zijn kanaal en zijn meest consistente klant, Selena Gomez, is te zien op het kanaal. Een aantal andere beroemdheden zijn ook te zien op zijn kanaal, omdat hij ze gebruikt als zijn "modellen" om zijn iconische make-uplooks opnieuw te creëren.

De succesvolle make-upartiest van beroemdheden is niet alleen een van de meest getalenteerde artiesten in Hollywood, maar biedt ook zijn passie en toewijding aan de kunst voor iedereen over de hele wereld. Hung Vanngo is zeker een visagist om rekening mee te houden!

Aanbevolen: