Twitter kan de nostalgie van de hereniging van Selena Gomez en Vanessa Hudgens niet aan

Inhoudsopgave:

Twitter kan de nostalgie van de hereniging van Selena Gomez en Vanessa Hudgens niet aan
Twitter kan de nostalgie van de hereniging van Selena Gomez en Vanessa Hudgens niet aan
Anonim

Weet je nog dat je na een lange, zware schooldag thuiskwam om High School Musical, The Suite Life of Zach and Cody en Hannah Montana te kijken? Hier is iets om dat verdriet te verzachten en een broodnodige nostalgische kick te geven: Vanessa Hudgens en Selena Gomez herenigen backstage bij de SAG Awards 2022.

Vanessa Hudgens en Selena Gomez herenigd onlangs

Twitter werd een beetje gek na het zien van een afbeelding van Selena Gomez die grijnsde naar Vanessa Hudgens op een foto die backstage van de SAG Awards werd genomen, het beeld dat fans van beide actrices terugvoert naar het begin van de jaren negentig waar de geliefde sterren waren in enkele van Disney's populaire shows en films.

Fans konden er niet over uit hoe prachtig het paar eruitzag. Vanessa droeg een prachtige mintgroene Versace-jurk en Selena stond versteld in Oscar de la Renta.

Vanessa Hudgens en Selena Gomez herinneren het internet aan eenvoudigere tijden

Fans herinneren zich Gomez van onder meer Wizards of Waverly Place en Hudgens van de High School Musical-franchise. De actrices zijn al sinds hun kindertijd besties en speelden ook mee in Spring Breakers en zijn samen gespot tijdens het winkelen in Parijs. Fans gingen naar Twitter om te delen hoe ze de nostalgie niet aankonden.

"De manier waarop ik van Vanessa Hudgens en Selena Gomez hou, jullie hebben geen idee", zei een Twitter-gebruiker. "Ik ben zo blij dat ze het allebei goed doen en volgeboekt en druk blijven zoals ze verdienen."

Twitter-gebruikers deelden ook eerdere "reünies" voor een extra nostalgische kick. Een gebruiker deelde beelden van Selena Gomez die Starbucks verliet met Ashley Benson en Vanessa Hudgens in Tampa, Florida.

Een andere gebruiker deelde "voor en na" foto's van de twee, met de laatste keer dat Vanessa Hudgens en Selena Gomez samen werden gezien, namelijk in 2016, en hun meest recente ontmoeting bij de SAG Awards.

"Stel je het tafereel voor: je bent net thuisgekomen van school", schreef British GLAMOUR, "en je verandert in Disney Channel om geen seconde van Gomez in Wizard's of Waverly Place te missen, of onthoud toen we allemaal collectief gek werden op Hudgens als Gabriella Montez in de High School Musical Franchise?"

"Beide zijn mijn jeugdiconen!" een andere Twitter-gebruiker gutste.

"Selena Gomez en Vanessa Hudgens kwamen niet spelen", schreef een andere Twitter-gebruiker.

"Aw Vanessa Hudgens en Selena Gomez herenigd bij de SAG Awards", schreef een andere fan, "houden van hun vriendschap en hebben hun vriendschap gemist."

Wat zijn Vanessa Hudgens en Selena Gomez tot nu toe?

Van jeugdsterren tot Hollywood-roy alty's, de carrières van Hudgens en Gomez zijn blijven bloeien.

Van Disney Channel-ster tot popster tot ondernemer, Selena Gomez heeft het allemaal gedaan. Op Disney Channel is Selena vooral bekend van haar rol als Alex Russo in Wizards of Waverly Place van 2007 tot 2012. Ze heeft een zeer succesvolle carrière als zangeres achter de rug, maar overwoog op een bepaald moment om met muziek te stoppen, omdat ze het gevoel had dat ze dat niet was. t "goed genoeg."

Maar Selena is een "manusje van alles" die overal mee bezig is, zelfs als uitvoerend producent van de show 13 Reasons Why. 2022 zit vol met aankomende acteerprojecten voor de ster, waaronder het tweede seizoen van Only Murders In The Building.

Vanessa's acteercarrière begon in 2003 met een kleine rol in de film Dertien, die een veelgeprezen kaskraker werd. In 2006 was Vanessa in The Suite Life of Zach and Cody, maar haar doorbraakrol was het spelen van de hoofdrol, Gabriella Montez, in High School Musical.

Vanessa is een actrice geworden in een aantal ongelooflijk succesvolle films, van The Princess Switch-franchise tot de musical Tick Tick… BOOM!

Bedankt Vanessa Hudgens en Selena Gomez dat ze zo'n groot en belangrijk onderdeel waren van de jeugd van Generatie Z! Fans wensen de actrices het allerbeste terwijl hun carrières blijven stijgen.

Aanbevolen: