Dit detail over de oorsprong van 'Alaskan Bush People' laat fans aan alles twijfelen

Inhoudsopgave:

Dit detail over de oorsprong van 'Alaskan Bush People' laat fans aan alles twijfelen
Dit detail over de oorsprong van 'Alaskan Bush People' laat fans aan alles twijfelen
Anonim

Op 16 juni 1979 vermeldt het register van Tarrant County, Texas een huwelijk tussen Amora Branson en Billy Bryan Brown.

Toen Radar Online in 2015 een kopie van de huwelijksakte plaatste, waren fans geschokt toen ze zagen dat Amora, of Ami, zoals ze bekend kwam te staan bij fans van Alaskan Bush People, slechts 15 jaar oud was.

Hoewel veel fans verontrust waren over het feit dat de bruid minderjarig was, hebben onderzoeken aangetoond dat een kind destijds legaal kon trouwen vanaf 14 jaar in de staat Texas.

Hoe hebben Ami en Billy Brown elkaar ontmoet?

Ami en Billy hadden elkaar een paar maanden voor hun huwelijk ontmoet toen hij als loodgieter werkte in het huis van haar moeder, Earlene Branson. Ami's ouders waren gescheiden toen ze 8 was.

In Billy's memoires, One Wave at a Time, beschreef hij hun eerste ontmoeting en zei: "Ze was de mooiste jonge vrouw die ik ooit had ontmoet". Voor Billy was het liefde op het eerste gezicht, en het lijkt erop dat Ami haar voorbeeld volgde.

Het duurde niet lang voordat Ami en Billy elkaar in het geheim ontmoetten. Tegen de tijd dat Earlene ontdekte dat haar dochter een relatie had met een man die 11 jaar ouder was dan zij, was het stel verliefd.

Ami Brown's familie keurde haar nieuwe verloofde niet goed

Haar moeder was begrijpelijkerwijs bezorgd over het leeftijdsverschil, maar volgens Ami's oudere broer Les Branson dreigde Ami met Brown weg te lopen als iemand zou proberen het huwelijk te stoppen.

Earlene werd geconfronteerd met een crisis. Ondanks haar aanvankelijke angsten, bleek Billy een goede man te zijn. "Ik maakte me er niet zo'n zorgen over, omdat ik ervan uitging dat Billy een eerlijk, gerenommeerd persoon was", zei ze in een interview met Radar Online. "En dat hij Ami niet bij ons weg zou houden."

En dus gaf Ami's moeder toestemming om het huwelijk door te laten gaan. Ze voegde echter één voorwaarde toe en stond erop dat Ami nog steeds de middelbare school afmaakt. Dat is niet gebeurd.

Weten Ami's ouders wie Billy Brown echt was?

Pas na de bruiloft ontdekte Ami's familie dat Billy had gelogen over zijn leeftijd en status. De ster van Alaskan Bush People had de Bransons de indruk gegeven dat hij uit een rijke familie kwam.

Voor Ami's moeder was het erger dat Billy de familie van zijn bruid niet had geïnformeerd dat hij een gescheiden man was met twee kinderen.

Bovendien hield het paar zich niet aan de voorwaarde dat Ami haar opleiding zou afmaken. Kort na de bruiloft verbrak Ami abrupt alle contact met haar familie en stopte ze met school.

Ami was pas 18 toen ze beviel van het eerste kind van het stel, Matt. Ze kregen in totaal zeven kinderen: vijf jongens en twee meisjes.

Tegen de tijd dat Alaskan Bush People in première ging in 2015, waren Billy en Ami 36 jaar getrouwd. In de realityserie werden ze afgeschilderd als een perfect huwelijk, waarbij de twee nog steeds erg verliefd op elkaar waren.

Billy Brown stierf na een aanval en zijn familie beloofde zijn herinnering levend te houden. Hoewel miljoenen afstemden, hadden ze vragen over enkele van de vreemdste feiten over Alaskan Bush People, en de patriarch werd er vaak van beschuldigd over zijn leven te liegen.

En toen hij en Ami aspecten van haar jeugd onthulden, wekte dat de woede van de familie Branson op.

In seizoen 3 vertelde Ami hoe ze heel arm was opgegroeid en werd misbruikt door haar vader. Billy suggereerde dat hij haar had gered van een gewelddadige alcoholische familie. In een interview in 2017 met Radar Online sloeg Ami's familie echter af op wat zij Billy's leugens noemden. Ami's moeder en oudere broer Les weerlegden het verhaal.

In plaats daarvan vertelden ze hoe Ami opgroeide als jongste broer of zus in een liefdevolle omgeving. Haar ouders scheidden toen ze 8 was, en Ami was blijkbaar erg gehecht aan haar moeder totdat ze Billy ontmoette.

Ami's ouders gaven Billy de schuld van het uit elkaar halen van hun gezin

Zowel Ami's moeder als broer beschuldigden Billy van het orkestreren van de vervreemding tussen zijn vrouw en haar familie, die haar na het huwelijk nooit meer hadden gezien. Ze spraken ook over hun grote zorgen om Ami en dat ze dachten dat ze volledig onder controle was door Billy.

In het Radar Online-interview zei haar broer Les tijdens het kijken naar de realityshow: "Ik realiseerde me dat Ami nooit sprak, Billy deed al het gepraat. Ze zat daar gewoon naast hem te glimlachen. Ik deed het niet besefte het toen, maar ze mocht niet praten. Ze kon niet praten zonder zijn toestemming!"

In hetzelfde interview zeiden Ami's moeder en broer dat ze hen ooit had gebeld en een bezoek beloofde tijdens een van Billy's boekreizen naar het gebied. Maar hoewel het paar voorbijreed, stopten ze niet. Les beweert dat het was omdat Billy het niet toestond.

Er was geen verdere zet van Ami om contact op te nemen met de familie. Alle pogingen van haar moeder om haar te zien mislukten. Het is bekend dat een reis naar Alaska om Ami te verrassen op niets uitliep toen Earlene ontdekte dat haar dochter op vakantie was in Malibu.

Heeft Ami Brown zich ooit met haar familie verzoend?

In 2017 stuurde Earlene een bericht naar haar dochter via Radar Online: "Op dit moment zou ik zeggen: 'Ik hou heel veel van je. Ik heb altijd van je gehouden'. Ik wil je zien voordat ik sterf!"

Ami's moeder stierf in 2018 zonder haar dochter ooit weer te zien.

Nu fans iets meer weten over de geschiedenis van hun relatie, maken sommigen zich zorgen over de manier waarop Alaskan Bush People Ami liet zien als een stille, plichtsgetrouwe, onderdanige vrouw. Velen vragen zich af of Billy haar gedrag heeft afgedwongen.

Ami heeft berichten over de angsten van haar familie verworpen en haar familieleden beschuldigd van uitbuiting, in de hoop het fortuin te verzilveren dat Billy tijdens zijn leven heeft opgebouwd.

Aanbevolen: