Waarom Selena Gomez een hekel had aan het kussen van Dylan Sprouse

Inhoudsopgave:

Waarom Selena Gomez een hekel had aan het kussen van Dylan Sprouse
Waarom Selena Gomez een hekel had aan het kussen van Dylan Sprouse
Anonim

De eerste kus is voor de meeste mensen een groot probleem, en iedereen wil altijd dat deze perfect is. Voor kindersterren wordt het nog vreemder omdat sommigen van hen hun eerste kus voor de camera krijgen wanneer meerdere mensen kijken! Dit is wat er gebeurde met Selena Gomez.

Opening over het verleden

Selena heeft de laatste tijd veel nagedacht over haar leven. Toen de actrice haar album Rare uitbracht, begon ze openhartig over het omgaan met problemen als angst en depressie.

Sindsdien is ze in talkshows geweest om haar nieuwste muziek, worstelingen en ongemakkelijke eerste zoenen te bespreken. Ze ging viraal omdat ze heel openhartig sprak in The Kelly Clarkson Show over hoe vreselijk haar eerste kus met Dylan Sprouse was.

Het onderwerp kwam ter sprake nadat Selena Gomez zich herinnerde dat ze onlangs haar ouderlijk huis opnieuw had bezocht. Verrassend genoeg was de man die daar woonde volkomen onaangedaan toen Selena binnenkwam.

Meestal mag ze alleen van buitenaf kijken, maar de laatste keer dat ze naar huis ging, kreeg ze een speciale verrassing. Blijkbaar was alles wat Selena als kind op de muren en in de kast had geschreven nog intact. Als het verhaal bekend klinkt, komt dat omdat de ster beelden heeft geüpload van handgeschreven notities die ze ooit op haar kastdeur over Cole Sprouse schreef.

Ze gebruikte de hashtag TBT (Throwback Thursday) als een kans om te onthullen dat ze ooit verliefd was op de tweelingbroer van Dylan Sprouse. Lang voordat Gomez in haar eentje een Disney-ster zou worden, was ze een Disney-kind.

Onthullen van haar jeugdliefde

Selena keek naar The Suite Life of Zack & Cody en was verliefd op een van de Sprouse-broers. In haar oude slaapkamer was daar nog het bewijs van. De zanger plaatste een video en foto van muurkrabbels met de tekst "Selena Gomez en Cole Sprouse 4-ever" en "Selena + Juan" met een hart eromheen.

Toen hij zijn "competitie" zag, becommentarieerde Cole Sprouse zelf de post en schreef " altijd Juan-upping me."

Fans en andere beroemdheden reageren ook op de post, die binnen enkele uren meer dan 2 miljoen likes en duizenden reacties opleverde.

Camila Cabello antwoordde met een simpele "hahahaha", terwijl Selena's haarstylist Marissa Marino een reeks huilende lachende emoji's toevoegde.

Nadat Selena de video op Instagram had gepost, echode de ster in het interview met Kelly Clarkson dat ze een enorme crush had op Cole Sprouse, en ze hield van de show The Suite Life of Zack & Cody.

Geobsedeerd door Cole Sprouse

De lieveling van Disney die later de hoofdrol speelde in Wizards of Waverly Place van 2007 tot 2012 legde uit hoe intens haar verliefdheid was op de Suite Life-ster voordat ze een begrip was.

De actrice zei: "Ik was geobsedeerd door die show en ik dacht dat we op een dag samen zouden zijn." In de uitzending trok Cole Sprouse de aandacht van Gomez.

Toen Cole Sprouse zijn stint als Ben Geller op Friends beëindigde, was Selena samen met Demi Lovato bij Barney & Friends. Bijna iedereen die in de jaren '90 werd geboren en naar de show keek, was enorm verliefd op de tweeling. De serie werd uitgezonden op Disney Channel van 2005 tot 2008 met 4 miljoen kijkers, waardoor het de meest succesvolle première voor Disney Channel was. Het werd ook drie keer genomineerd voor een Emmy Award en een Nickelodeon Kids' Choice Awards.

Ontmoeting met haar verliefdheid

Net als veel andere mensen van haar leeftijd in die tijd, droomde Selena Gomez ervan om naast de tweeling te acteren, ook al was het als gastster. Gelukkig kreeg ze in 2006 de kans om met hem samen te werken aan zijn Disney-show in de aflevering A Midsummer's Nightmare. Gomez speelde als Gwen, een klasgenoot die een kus deelde met een van de hoofdrolspelers in een toneelstuk op school.

De broer van haar geliefde kussen

Selena was blij Cole Sprouse te ontmoeten, maar haar hart was verpletterd toen ze hem niet kon kussen. De actrice zou in plaats daarvan zijn tweelingbroer Dylan Sprouse kussen. Gomez weidde niet uit, maar Kelly Clarkson sympathiseerde met hoe ongemakkelijk een eerste kus kan zijn als je niet op televisie bent. Ze zei: "Stel je voor dat je het doet voor je werk met de broer van je geliefde, yikes!"

Nou, een van de Sprouse-tweelingen kussen in 2006 was de droom van elk meisje. In de show hadden de twee tegenovergestelde persoonlijkheden die verschillende meisjes aantrokken. Cody Martin, gespeeld door Cole, was de kalme, volwassen en briljantere tweelingbroer. Hij was een echte A-student, waardoor hij academisch beter was dan zijn broer Zack.

Cody was de zachtere tweeling in vergelijking met zijn broer en op de een of andere manier sprak hij er altijd over om mee te gaan met Zacks plannen.

Zack was de egocentrische, extraverte, onvolwassen tweeling. Hij kleedde zich meestal in een skater en wijde camouflagekleding.

Waarom Selena Gomez een hekel had aan het kussen van Dylan Sprouse

Beide sterren hebben eerder over de kus gepraat, en ze lijken het erover eens te zijn dat het erg ongemakkelijk was.

Selena sprak in 2009 met Tiger Beat over de scene. Ze zei: "Ik leunde echt naar voren om hem te kussen, en ik had mijn ogen iets te vroeg gesloten, en uiteindelijk miste ik de helft van zijn lip. Dus het werd uiteindelijk de meest ongemakkelijke kus ter wereld. Maar ik was 12, dus het was oké, en het was goed. En godzijdank is hij zo'n geweldige kerel."

In een interview met Young Hollywood in 2018 herinnerde Dylan zich ook de huiveringwekkende scène. Hij zei: "Er zijn veel trieste, deprimerende verhalen over de eerste kus. Ik was een mollige jongen en ik was lange tijd niet succesvol met vrouwen. Ik denk dat mijn eerste kus op een set was. En ik denk dat het misschien bij Selena Gomez geweest. Interessant."

Aanbevolen: