Honey Boo Boo wordt geprezen door fans terwijl ze een high fashion make-over krijgt

Honey Boo Boo wordt geprezen door fans terwijl ze een high fashion make-over krijgt
Honey Boo Boo wordt geprezen door fans terwijl ze een high fashion make-over krijgt
Anonim

Honey Boo Boo werd geprezen om haar zelfvertrouwen en sterke wil nadat ze in het oktobernummer van Teen Vogue verscheen. Voor haar 16e verjaardag dit weekend nam ze deel aan een high fashion make-over.

De realityster, wiens echte naam Alana Thompson is, werd op zesjarige leeftijd beroemd in de TLC-show Toddlers and Tiaras. Haar aanstekelijke persoonlijkheid leidde later tot haar eigen realityshow met haar in Georgia gevestigde familie, waaronder moeder Mama June en zus Pumpkin.

Het werd later geannuleerd vanwege de associatie van haar moeder met zedendelinquent Mark McDaniel.

"Ik denk dat mensen nog steeds verwachten dat ik de kleine Honey Boo Boo ben en dat ben ik niet meer. Alleen omdat ik uit het zuiden kom, verwachten mensen dat ik een boerenkinkel ben, de hele tijd op vierwielers rijden, maar dat is niet echt hoe het is, "vertelde ze aan het tijdschrift.

Ze voegde er toen aan toe: "Maar het kan me niet schelen. Zolang ik mezelf leuk vind, ben ik goed."

Honey Boo Boo zag er heel anders uit dan de koningin van de schoonheidswedstrijd van het kind toen ze outfits van Azeeza en Kelsey Randall modelleerde terwijl ze sieraden van Tiffany & Co presenteerde.

The Dancing with the Stars: Juniors-ster onthulde dat ze momenteel aan het sparen is om een auto te kopen en ooit verpleegster wil worden.

Alana sprak ook over de veelbesproken drugsverslaving van haar moeder Mama June.

Het onderwerp is onderzocht in de realityshow From Not To Hot van juni. June begon in 2018 drugs te gebruiken met haar vriend Geno Doak en de twee werden in 2019 gearresteerd in Alabama.

Op het hoogtepunt van haar verslaving heeft June haar kinderen twee jaar in de steek gelaten, waardoor Alana wordt opgevoed door haar oudere zus Pumpkin. Dit voorjaar beweerde juni dat ze stopte met drugs en zich heeft afgesplitst van Geno en werkt aan het opnieuw opbouwen van haar band met haar familie.

"Veel mensen in deze wereld realiseren zich niet hoeveel mensen werkelijk getroffen worden door drugs en alcohol [gebruik]…" zei Alana.

"Het is heel, heel moeilijk. Het is iets wat ik niemand echt toewens."

Ondanks haar familieproblemen doet Alana het academisch goed op een middelbare school in Georgië, hoewel ze toegeeft dat het moeilijk is om vriendschappen te onderhouden.

"Om eerlijk te zijn heb ik niet veel vrienden. Helemaal niet", bekende Alana.

Ze voegde eraan toe dat haar enige vriend haar vriendje is.

"Omdat ik het gevoel heb dat mensen zoveel van, oh mijn God, ik ben bevriend met Honey Boo Boo. Ik vertrouw niemand echt, dus ik heb geen vrienden."

Social media reageerders waren onder de indruk van Alana en hoe volwassen ze is.

"Ik wens het beste voor dit jonge meisje. Ze heeft een zeer ongelukkige moeder", schreef iemand online.

"Ik wens haar het beste. Het is niet gemakkelijk om van haar familie te komen, ze heeft veel meegemaakt…", voegde een tweede eraan toe.

"Ze is erg slim en welbespraakt. Ze is niet verantwoordelijk voor alles wat er in haar leven is gebeurd en gezien de omgeving waarin ze is opgegroeid, is ze redelijk goed terechtgekomen", merkte een derde op.

Aanbevolen: