Nicolas Cage heeft een bizarre connectie met Dracula

Inhoudsopgave:

Nicolas Cage heeft een bizarre connectie met Dracula
Nicolas Cage heeft een bizarre connectie met Dracula
Anonim

Zodra een persoon de hoogste regionen van roem bereikt, wordt het ongelooflijk gewoon dat iedereen om hem heen zich voorover buigt naar elke gril. Sommige beroemdheden stellen bijvoorbeeld heel eigenaardige eisen aan de kleedkamer en ze laten hun wensen in vervulling gaan.

Gezien het feit dat veel mensen moeite hebben om te krijgen wat ze willen, ook al is het maar af en toe, klinkt het best lief als iedereen zich naar je wil buigen. Wanneer iemand echter het grootste deel van de tijd krijgt wat hij of zij wil, kan dit de onvoorziene bijwerking hebben dat die persoon in een gek verandert. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar naar alle voorbeelden te kijken van sterren met rare hobby's.

Zelfs in de vaak vreemde wereld van beroemdheden heeft Nicolas Cage nog steeds het schijnbaar oneindige vermogen om vreemder over te komen dan zijn leeftijdsgenoten. Met dat in gedachten zal het voor de meeste fans van Cage geen verrassing zijn dat de megasteracteur een bizarre connectie heeft met een van de grootste horroriconen aller tijden, Dracula.

Cage Commits

Als Nicolas Cage van iets houdt, gaat hij all-in. Om dat te bewijzen hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat Cage vijf keer is getrouwd. Zelfs nadat Cage's huwelijk met zijn ex-vrouw Erika Koike na slechts vier dagen in 2019 mis ging, stapte Nicolas nog steeds in 2021 opnieuw in het huwelijksbootje. Aangezien Cage zo bereid is zich te binden aan zijn romantische partners, zou het moeten Het zal niemand verbazen dat hij tot het uiterste gaat om zijn rollen te omarmen.

In de film Vampire's Kiss uit 1989 portretteerde Nicolas Cage een literair agent die gaat geloven dat ze zijn gebeten door een bloedzuiger. In de jaren sinds de release van die film zijn verschillende afzonderlijke scènes uit de film bewerkt en online geplaatst zodat iedereen vrolijk kan spotten. Als sommige acteurs ermee te maken zouden krijgen dat een van hun films een grap wordt, zouden ze diep gekwetst zijn en waarschijnlijk alles willen vergeten dat met die film te maken heeft. Als het echter om Nicolas Cage gaat, houdt hij duidelijk nog steeds van vampiers, aangezien hij zijn uiterste best deed om een band met Dracula op te bouwen.

Dracula's Castle

Toen Bram Stoker het werk aan zijn roman Dracula voltooide, had de getalenteerde auteur op geen enkele manier kunnen weten hoeveel impact dat boek op de wereld zou hebben. Nu, meer dan 120 jaar nadat Dracula voor het eerst werd gepubliceerd in 1897, zijn er nog steeds miljoenen mensen die veel geven om het titulaire karakter van dat boek.

Aangezien Dracula een fictief personage is, zijn er in de echte wereld geen sporen van het werkelijke bestaan van de vampier te vinden. Het is echter geen geheim dat het beroemdste personage van Bram Stoker deels werd geïnspireerd door verhalen over de 15e-eeuwse heerser Vlad de Spietser en zijn wrede behandeling van zijn vijanden. Om die reden associëren veel mensen alles wat te maken heeft met de heerser die ook bekend stond als Vlad Drăculea met de fictieve vampier.

In het echte leven is er een gebouw genaamd Bran Castle in Transsylvanië dat veel mensen associëren met Vlad de Spietser. Hoewel er geen bewijs is dat Vlad ooit in de muren van Bran Castle heeft gewoond, geloofde men lange tijd dat de 15e-eeuwse heerser daar ooit gevangen zat. Meer recentelijk zijn historici gaan geloven dat Vlad nooit een voet in Bran Castle heeft gezet, maar er is geen manier om dat definitief te bewijzen. Vanwege dat gebrek aan bewijs verwijzen veel mensen tot op de dag van vandaag naar het prachtige gebouw als het kasteel van Dracula.

Kooi brengt de nacht door

In 2014 nam de geliefde acteur Idris Elba deel aan een Reddit AMA om een film van hem te promoten die destijds werd uitgebracht. Tijdens de AMA vroegen Reddit-gebruikers Elba naar verschillende van zijn eerdere films, en het onderwerp van Ghost Rider: Spirit of Vengeance uit 2011 kwam ter sprake. Als gevolg hiervan deelde Elba uiteindelijk een verhaal over de hoofdrolspeler van Ghost Rider: Spirit of Vengeance, Nicolas Cage.

Om geld te besparen, werd besloten om Ghost Rider: Spirit of Vengeance in Roemenië te filmen. Aangezien Transsylvanië in Roemenië ligt, betekende dat dat Cage zich tijdens het maken van de film in de buurt van Bran Castle bevond. Volgens wat Elba tijdens zijn AMA schreef, maakte Cage van de gelegenheid gebruik om contact te maken met Dracula.

"Nic Cage kwam op een dag terug op de set, en hij kwam naar beneden om te settelen en hij zag er een beetje moe uit, een beetje - een beetje alsof hij de hele nacht op was geweest. Dus ik dacht: ' Hé Nic man, hoe gaat het man?' En hij zei: 'Ik ben in orde' en ik zei: 'Je lijkt een beetje uitgesproken' [sic] en hij zei: 'Ja man, ik ging naar het kasteel van Dracula… de ruïnes in de bergen, en ik bleef de nacht' en ik zei 'Wat?! Waarom Auto Express?' en hij zei: 'Ik moest gewoon de energie kanaliseren, en het was behoorlijk spookachtig daarboven.' We waren aan het filmen in Roemenië, Transsylvanië, en hij ging daar gewoon de nacht doorbrengen, net als jij. En toen liep hij weg. Waargebeurd verhaal."

Aanbevolen: