De bizarre reden waarom Nicolas Cage in een spookhuis woonde

Inhoudsopgave:

De bizarre reden waarom Nicolas Cage in een spookhuis woonde
De bizarre reden waarom Nicolas Cage in een spookhuis woonde
Anonim

In staat zijn om op te vallen in de entertainmentindustrie is een belangrijke manier om het te maken en een schijn van duurzaamheid te vinden in een bedrijf dat altijd op zoek is naar het volgende grote ding. Het is niet gemakkelijk voor jonge sterren om een grote naam voor zichzelf te maken, maar we hebben gezien dat namen als Tom Holland en Zendaya de afgelopen jaren allebei grote stappen hebben gemaakt dankzij het feit dat ze zich kunnen onderscheiden.

Nicolas Cage was in staat een rijke Hollywood-ster te worden dankzij zijn opvallende verschijning in zijn jonge jaren, en hij heeft zijn fortuin vergaard en een aantal aankopen gedaan die de krantenkoppen halen.

Laten we een kijkje nemen in het spookhuis van Nicolas Cage in New Orleans en ontdekken waarom hij jaren geleden zo'n bizarre aankoop deed.

Nicolas Cage is een grote Hollywood-ster

In wat echt een unieke carrière in de entertainmentindustrie is geweest, is Nicolas Cage een artiest die fans jarenlang zowel verbluft als verbijsterd heeft. Ondanks dat hij uit de beruchte Coppola-stamboom komt, heeft Cage zijn eigen naam in het bedrijf kunnen smeden.

Ongeacht de grootte of schaal van het project, Nicolas Cage heeft bewezen een artiest te zijn die zich bij elk uitje 100% zal geven. Dit is iets dat zowel een zegen als een vloek is geweest voor de acteur. Ja, het heeft hem ertoe gebracht een Oscar te winnen, maar het heeft hem ook een negatieve buzz opgeleverd.

Desalniettemin heeft het Cage geholpen om op te vallen en zijn nalatenschap op het grote scherm te versterken, en het heeft de acteur ook geholpen een nettowaarde van $ 25 miljoen te genereren, volgens Celebrity Net Worth.

Dankzij een aanzienlijk fortuin om mee te spelen, heeft Nicolas Cage zijn uiterste best gedaan om een aantal unieke items te bemachtigen.

Cage heeft wat excentrieke aankopen gedaan

Nooit iemand die het vreemde of het wonderlijke schuwt, Nicolas Cage heeft door de jaren heen zeker een groot aantal bizarre aankopen gedaan. Natuurlijk hebben sommige van deze unieke aankopen de krantenkoppen gehaald.

Volgens Goliath is een van de gekste dingen die Nicolas Cage ooit heeft gekocht een stel gekrompen hoofden, die hij in zijn huis bewaart. Hij heeft ook preventief zijn eigen tombe gekocht, die bizar de vorm van een piramide heeft. Nogmaals, Cage heeft de dingen altijd op zijn manier gedaan, en dit geldt ook voor de manier waarop hij zijn fortuin besteedt.

Cage stal ook de krantenkoppen toen hij Leonardo DiCaprio overtrof voor een dinosaurusschedel, die hij uiteindelijk moest teruggeven. Dan hebben we natuurlijk enorme luxe die alleen is voorbehouden aan de rijken en beroemdheden. Die luxe zijn nogal voetgangers in vergelijking met piramidegraven en schedels van dinosaurussen. Hoe interessant dat ook is, Nicolas Cage maakte ook furore toen hij zichzelf kocht wat wordt beschouwd als een echt spookhuis in New Orleans.

Cage woonde in een spookhuis voor inspiratie

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CT7lTDfr7vT/[/EMBED_INSTA]Dus, waarom kocht Nicolas Cage in vredesnaam een spookhuis en bleef daar een tijdje? Blijkbaar was hij op zoek naar inspiratie.'Het LaLaurie Mansion in New Orleans was vroeger eigendom van Madame LaLaurie, een bekende 19e-eeuwse socialite en seriemoordenaar. Ik kocht het in 2007, in de veronderstelling dat het een goede plek zou zijn om om de grote Amerikaanse horrorroman te schrijven. Ik kwam niet te ver met de roman", zei de acteur. Afzonderlijk vermeldde Cage dat: "Het inderdaad werd beschouwd als het "spookhuis" in New Orleans. Weet je, andere mensen hebben accommodatie aan het strand; ik heb een woning aan de voorkant van een spook - dat zeg ik altijd. Ik heb niets meegemaakt, maar ik hou van een beetje mysterie, en het huis heeft zo'n mysterie. Sommige verhalen erover zijn behoorlijk gruwelijk." Dit lijkt voor sommigen misschien bizar, maar voor Cage was dit zowel ter inspiratie als om een levenslange fantasie van hem te vervullen. Die fantasie? Om zijn eigen stukje Disneyland-geschiedenis te bezitten. "Ik ben een kind van Californië en ik zou nogal wat naar Disneyland gaan - ik beschouw mezelf als een soort "Son of W alt" - en die herinneringen hadden een impact op mij. van de beste herinneringen zou het spookhuis in Anaheim, in New Orleans Square, niet minder zijn. Dus voor mij was het echte ding dat de kinderfantasie uitkwam, "zei hij. Nicolas Cage heeft misschien geen klassieke roman gemaakt terwijl hij in een spookhuis woonde, maar het zorgde zeker voor een cool verhaal voor de acteur. Hij krijgt ook wat eer voor het vervullen van een levenslange fantasie.

Aanbevolen: