Addison Rae's moeder is aan het daten met Yung Gravy (& Haar vader reageert)

Inhoudsopgave:

Addison Rae's moeder is aan het daten met Yung Gravy (& Haar vader reageert)
Addison Rae's moeder is aan het daten met Yung Gravy (& Haar vader reageert)
Anonim

Meer dan een maand nadat haar man werd ontmaskerd wegens een affaire, is Addison Rae's moeder Sheri Easterling uitgestapt met haar nieuwe vriend, Yung Gravy. En het paar kon hun handen niet thuis houden op de rode loper.

Yung Gravy en Sheri maakten hun debuut als koppel tijdens de MTV Music Video Awards 2022 op 28 augustus. Sheri droeg een lichtroze jurk die paste bij het overhemd met patroon van Gravy.

Addisons vader werd ontmaskerd omdat hij een affaire had met een meisje van haar leeftijd

Begin juli werd Addisons vader Monty Lopez ontmaskerd omdat hij een affaire had met een meisje van ongeveer haar leeftijd, Renee Ash. In een gesprek met Page Six zei Renee dat Monty tegen haar loog over de staat van zijn huwelijk.

"Helaas heeft hij me misleid over zijn huwelijk, hij heeft tegen me gelogen," zei ze, uitleggend dat Monty zei dat hij van plan was om van Sheri te scheiden.

Renee verbrak uiteindelijk hun relatie nadat ze ontdekte dat Monty flirtte met andere jonge vrouwen op sociale media. Er werd ook een foto gepubliceerd waarop hij de achterkant van een jonge vrouw streelde.

Monty en Sheri zijn nog steeds wettelijk getrouwd en geen van beiden heeft bevestigd of ze van plan zijn te scheiden. Maar Sheri gaf een verklaring af na de affaire van haar man en ontkende zijn bedrog niet.

"Persoonlijke zaken die openbaar worden gemaakt, zijn altijd uitdagend en overweldigend voor alle betrokkenen", zei ze via Instagram. "Ik zal oke zijn. Mijn grootste zorg is -en zal altijd blijven- mijn kinderen en hun kwetsbare harten en geesten. Ik zal altijd mijn best doen om ze te beschermen.”

Sheri ging verder met Yung Gravy na het vreemdgaan van haar man

Slechts enkele weken nadat Monty's vermeende affaire aan het licht kwam, ging het gerucht dat Sheri Yung Gravy zou zien. Op 14 juli voedde Gravy geruchten na het uploaden van een compilatie van Sheri's social media clips naar TikTok. Dezelfde dag plaatste Sheri een video met een willekeurige shuffler die haar volgende date zou voorspellen, hoewel ze de uitkomst bewerkte om Gravy's naam erover te zetten.

Yung Gravy reageerde door haar video opnieuw te plaatsen met een tweede deel waarin hij het zegt. "Oh, het is ter plaatse schat!" Het bijschrift luidde: "Noem een tijd en plaats "gravyrae."

Jus was ook niet verlegen om Sheri in de media te bespreken. "Ze toonde eigenlijk wat liefde en stuurde me op een gegeven moment een DM", zei hij in juli. "Dus ik begon wat liefde terug te tonen en nu zijn we gewoon schattig […] We maken video's heen en weer en sturen kleine gezonde DM's."

De volgende maand gaf hij commentaar op haar relatie met Monty na zijn beschuldigingen van bedrog. "Ik heb medelijden met zijn ex-vrouw Sheri", verklaarde hij. "[Sheri] sloeg me en zei: 'Doe er niet aan mee', dus ik stuur duidelijk."

Slechts weken later verscheen het paar voor de VMA's en hield hun openbare uitingen van genegenheid niet tegen.

Hoe Addisons vader reageerde op de nieuwe vriend van zijn vervreemde vrouw

Monty heeft gereageerd op de nieuwe romance van zijn vervreemde vrouw, en hij leek onaangedaan.

Hij beschuldigde Sheri verder van bemoeienis met zijn oudste kind, Macye, uit een eerdere relatie. "Ik zou liever tijd doorbrengen met mijn dochter en 2 kleinkinderen die SheriNicole me als kind in de steek liet om bij haar te zijn!" Hij schreef. "Laat een vrouw je nooit laten kiezen tussen haar en of je bloedkind!"

Sheri heeft niet gereageerd op de opmerkingen van Monty.

Aanbevolen: