Wie zijn de vrouwen van Larry David en wat doen ze?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de vrouwen van Larry David en wat doen ze?
Wie zijn de vrouwen van Larry David en wat doen ze?
Anonim

Voor de meeste mensen die de entertainmentindustrie op de voet volgen, is het fascinerend om te leren over verhalen van beroemde acteurs die de rol van hun leven hebben gemist. In bijna alle gevallen zou het echter niet veel hebben uitgemaakt als de acteur die de rol miste, de persoon was die in de film speelde. De reden daarvoor is dat veel Hollywood-acteurs voldoende op elkaar lijken dat ze behoorlijk uitwisselbaar zijn. Het is bijvoorbeeld gemakkelijk voor te stellen dat de beroemdste Hollywood-chrises elkaars rollen op zich nemen.

In tegenstelling tot de meeste grote film- en televisiesterren, is Larry David een geheel unieke figuur in het Hollywood-ecosysteem. Als acteur die niet bang is om in het minst trouw te blijven aan zichzelf, heeft Davids werk de massa op dit punt al tientallen jaren vermaakt. Hoewel miljoenen kijkers dolblij zijn om de capriolen van David op hun schermen te zien spelen, zouden de meeste van diezelfde mensen het moeilijk vinden om hun leven met de man door te brengen. Met dat in gedachten is het fascinerend om na te denken over wie de twee vrouwen zijn die met David trouwden en wat ze doen.

Davids eerste vrouw

Van 1993 tot 2007 was Larry David getrouwd met zijn eerste vrouw, Laurie David. In die tijd creëerde David de show die hem veel beroemder zou maken, Curb Your Enthusiasm. Zoals fans van Curb Your Enthusiasm zich ongetwijfeld zullen herinneren, is de fictieve vrouw van David in de show gespeeld door Cheryl Hines een fervent milieuactivist. Het bleek dat dat aspect van het fictieve personage gebaseerd was op Laurie David terwijl ze haar volwassen jaren heeft doorgebracht met kruistochten voor milieukwesties.

Laurie David, een professionele producent, heeft een centrale rol gespeeld in verschillende documentaires over milieu- en maatschappelijke kwesties. Laurie produceerde bijvoorbeeld films als An Inconvenient Truth, GMO OMG, Fed Up, An Inconvenient Sequel: Truth to Power en The Social Dilemma. Naast haar werk als producer heeft Laurie ook verschillende beroemdheden geholpen bij de campagne voor het milieu, waaronder Sheryl Crow en Al Gore.

In de jaren sinds ze in 2007 van Larry scheidde, is Laurie David meestal buiten de krantenkoppen gebleven, behalve wanneer de pers verslag doet van haar milieu-inspanningen. In 2010 plaatste Star Magazine echter een artikel waarin werd gesuggereerd dat voormalig vice-president Al Gore zich deels vanwege Laurie van zijn oude vrouw had gescheiden. Als reactie daarop sprak ze met de NewsFeed-blog van Time magazine om te ontkennen dat ze een affaire had met Al Gore. “Het gerucht is volledig en totaal onwaar. Ik ben dol op Al en Tipper en beschouw ze als een deel van mijn familie. Ik heb een toegewijde relatie en zou niet gelukkiger kunnen zijn."

Larry's tweede vrouw

Tijdens een gesprek met de New York Times vertelde Larry David hoe hij zijn tweede vrouw, Ashley Underwood, ontmoette. Het blijkt dat David en Underwood elkaar zouden ontmoeten op een feest dat werd georganiseerd door hun wederzijdse vrienden Isla Fisher en Sacha Baron Cohen. "We zaten naast elkaar, denk ik met dat in gedachten." Nadat David meteen een klik had met Underwood, deed hij iets recht uit het boek van zijn Seinfeld-tegenhanger, George Costanza, hij liet haar verlangen naar meer. “Tot haar verbazing vertrok ik voor het dessert. Ik deed het zo goed, gekscherend, ik wilde niet het risico lopen te lang te blijven en de goede indruk te wekken. Het is duidelijk dat David die een snelle exit maakte, goed uitpakte voor hem en Underwood.

Aangezien Larry David, Isla Fisher en Sacha Baron Cohen allemaal beroemde acteurs zijn, is het niet verwonderlijk dat ze elkaar allemaal hebben ontmoet en vrienden zijn geworden. Dat geldt vooral omdat Cohen veel heeft samengewerkt met Larry Charles, een schrijver, regisseur en producent die zijn grote doorbraak kreeg nadat David hem had ingehuurd om aan Seinfeld te werken. Dat gezegd hebbende, vragen sommige mensen zich misschien af hoe Ashley Underwood Fisher en Cohen heeft ontmoet. Het blijkt dat Underwood een producer is die Cohen's show Who Is America? En de film Borat Subsequent Moviefilm in bestaan.

Nadat Larry David en Ashley Underwood in 2017 voor het eerst betrokken raakten, besloten ze in 2019 samen te gaan wonen op het hoogtepunt van het pandemische leven. Alsof dat nog niet intens genoeg was, verhuisde Davids dochter Cazzie ook naar het huis waar ze tegelijkertijd woonden. Natuurlijk zouden de meeste volwassen dochters moeite hebben om weer bij hun vader te wonen, laat staan als zijn nieuwe vriendin in de mix zou zijn. Tijdens een gesprek met de New York Times was David openhartig en grappig over de spanning die de woonsituatie in zijn leven veroorzaakte. "Er is geen moment op de dag dat er geen wrijving is tussen ten minste twee van ons."

Ondanks de wrijving die Larry David en Ashley Underwood doormaakten toen ze gingen samenwonen, werden ze elkaar niet beu. Per slot van rekening ging David in 2020 met zijn producer-partner trouwen. Gezien het feit dat ze een pandemie zouden kunnen overleven door bij zijn volwassen dochter te wonen, lijken David en Underwood een goede kans te hebben om de afstand te overbruggen.

Aanbevolen: