Wie zijn de vrouwen van Michael C. Hall?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de vrouwen van Michael C. Hall?
Wie zijn de vrouwen van Michael C. Hall?
Anonim

Sinds Dexter in 2006 op televisie debuteerde, is het een van de meest spraakmakende shows. Helaas hebben mensen veel gesproken over de dieptepunten van Dexter, waaronder het verschrikkelijke laatste seizoen van de originele serie en de echt vreselijke finale. Aan de andere kant houden de fans van de show nog steeds zo veel van de hoogtepunten dat ze met veel Dexter-fantheorieën blijven komen.

Naast het praten over de verhaallijnen van Dexter, is er nog een ander aspect van de show waar fans veel tijd aan hebben besteed, namelijk de getalenteerde cast van de serie. Veel fans hebben bijvoorbeeld alles gevolgd wat Jennifer Carpenter heeft gedaan sinds Dexter eindigde. Evenzo willen sommige fans alles weten over ster Michael C. Halls privéleven, inclusief wie de drie vrouwen zijn waarmee hij getrouwd is.

Michael C. Hall's eerste vrouw, Amy Spanger, is een acteur

Toen Michael C. Hall vooral bekend was door het spelen van David Fisher van Six Feet Under, was hij betrokken bij een collega-acteur genaamd Amy Spanger. Nadat ze in 2002 waren getrouwd, leken Hall en Spanger aanvankelijk gelukkig samen van buiten naar binnen te kijken. Behalve dat ze hun vrije tijd samen doorbrachten, speelden Hall en Spanger samen in een toneelproductie van Chicago samen als respectievelijk Billy Flynn en Roxie Hart. In 2005 gingen Spanger en Hall uit elkaar voordat ze in 2006 gingen scheiden.

Amy Spanger stond niet alleen op het podium met haar ex-man tijdens hun huwelijk, maar kreeg ook kleine rollen in een groot aantal opmerkelijke projecten. Zo verscheen Spanger in de film Synecdoche, New York en verscheen ze in verschillende shows, waaronder Ed, Becker, Six Feet Under, Law & Order: SVU, The Blacklist en Chicago Med.

Michael C. Hall en Jennifer Carpenter gingen van co-sterren naar man en vrouw

Toen Michael C. Hall de hoofdrol in de show Dexter kreeg, moet hij dolblij zijn geweest. Dexter was immers gebaseerd op een reeks succesvolle boeken en werd geproduceerd door Showtime, waardoor het leek alsof het alle kans had om een hit te worden. Natuurlijk zou Dexter uiteindelijk een enorm succes worden en Hall beroemder maken dan op enig ander moment in zijn carrière. Het bleek dat Dexter het leven van Hall op een andere manier veranderde die veel betekenisvoller was.

Hoewel Michael C. Hall en Jennifer Carpenter werden ingehuurd om te schitteren als de twee hoofdpersonages van Dexter die broers en zussen zijn, duurde het niet lang voordat de twee acteurs voor elkaar vielen. Gezien de aard van de personages die ze op tv tot leven brachten, is het natuurlijk logisch dat Hall en Carpenter aanvankelijk terughoudend waren om hun liefde voor elkaar aan de wereld bekend te maken. Nadat ze in 2007 begonnen te daten, gingen Hall en Carpenter op oudejaarsavond in 2008 weg en lieten de wereld in januari 2009 hun verbintenis binnen.

Tijdens het huwelijk van Michael C. Hall en Jennifer Carpenter stond ze aan zijn zijde toen hij werd behandeld voor een vorm van Hodgkin-lymfoom. Carpenter was zelfs degene die in april 2010 aankondigde dat Hall in volledige remissie was. Hoewel hun vakbond sterk leek, rondden Hall en Carpenter hun scheiding in 2011 af. split, Het is maar goed dat Hall en Carpenter vrienden zijn gebleven.

Behalve dat Jennifer Carpenter vooral bekend was vanwege haar hoofdrol in Dexter, was ze ook uitstekend in andere rollen. Carpenter was bijvoorbeeld ongelooflijk in The Exorcism of Emily Rose en haar werk in de ondergewaardeerde tv-bewerking van de film Limitless verdient meer lof. Carpenter is een buitengewoon getalenteerde acteur en zou op de shortlist moeten staan van elke Hollywood-castingagent.

Michael C. Hall's huidige vrouw Morgan MacGregor is een boekrecensent en romanschrijver

Als we terugkijken op Michael C. Hall's romantische geschiedenis, wordt al snel duidelijk dat hij iets had met het daten van acteurs. Om die reden is het opmerkelijk dat Hall nu getrouwd is met Morgan MacGregor, aangezien ze geen artiest is. In plaats daarvan is MacGregor een romanschrijver die professioneel als boekrecensent werkt. Tijdens een Daily Beast-interview uit 2018 sprak Hall over hoe de literaire kennis van zijn derde vrouw zijn leven heeft verbeterd. “Ik veronderstel dat […] ik waarschijnlijk meer profijt heb van haar expertise dan zij van de mijne. Ze heeft het unieke vermogen om boeken bij mensen te plaatsen, waaronder ikzelf, dus dat is een leuk extraatje.”

Lang voordat hij met de Daily Beast sprak over het vermogen van zijn vrouw Morgan MacGregor om de juiste boeken voor hem uit te zoeken, liepen Michael C. Hall en Morgan MacGregor in 2016 door het gangpad. Ook al komt ze uit Canada, heeft MacGregor een leven opgebouwd met Hall in New York City, waar ze een appartement met 2 slaapkamers in de Upper West Side bezitten. Volgens rapporten hebben Hall en MacGregor $ 4,3 miljoen betaald voor hun appartement.

Aanbevolen: