Kelsey Grammer had een gruwelijke familietragedie en fans weten het niet eens

Inhoudsopgave:

Kelsey Grammer had een gruwelijke familietragedie en fans weten het niet eens
Kelsey Grammer had een gruwelijke familietragedie en fans weten het niet eens
Anonim

Helaas zal de overgrote meerderheid van de mensen die het als acteur proberen te maken nooit een groot succes hebben. De waarheid is dat de overgrote meerderheid van de mensen die ervan dromen ooit een beroemde acteur te worden, nooit in staat zullen zijn om als artiest de kost te verdienen.

Gezien het feit dat de kansen duidelijk tegen iedereen zijn die een professionele acteur wil worden, lijkt het oneerlijk dat sommige beroemde acteurs verschillende geliefde personages mogen spelen. Naast het spelen van Fraiser Crane op televisie gedurende twee decennia, slaagde Kelsey Grammer er bijvoorbeeld in om gecast te worden als The Simpsons 'Sideshow Bob. Hoewel Kelsey Grammer ongelooflijk veel geluk heeft gehad in zijn carrière, heeft hij meer verlies geleden in zijn persoonlijke leven dan iemand zou moeten verwerken.

Zijn vader verliezen

Zoals iedereen weet, kan het leven extreem kwetsbaar zijn. Desondanks krijgen de gelukkigste mensen het gevoel dat hun ouders er altijd voor hen zullen zijn. Helaas voor hem voelde Kelsey Grammer zich niet zo nadat hij op jonge leeftijd plotseling zijn vader verloor.

Toen Kelsey Grammer een heel jong kind was, gingen zijn ouders scheiden, wat in de jaren '60 veel minder gebruikelijk was. Hoewel dat in die tijd waarschijnlijk de wereld van Grammer deed schudden, was hij in staat om relaties met zijn beide ouders te onderhouden. Helaas zou dat niet duren, want zijn vader stierf op een ongelooflijke manier toen de acteur 13 was.

Terwijl de familie Grammer op een avond in 1968 thuis aan het relaxen was, realiseerde Kelseys vader Frank zich dat iemand zijn auto in brand had gestoken. Zoals iedereen in die situatie zou doen, ging Frank naar buiten, vermoedelijk om het vuur te blussen en ervoor te zorgen dat zijn gezin daar niet in gevaar was. In een willekeurige daad van geweld wachtte de persoon die de Grammer-auto in brand had gestoken buiten en viel Frank in een hinderlaag met een vuurwapen dat hij twee keer op de huisvader had afgevuurd. Ook al rende Franks vrouw naar buiten en sleepte hem weg van de vreemdeling, het kwaad was al geschied toen Kelseys vader aan zijn verwondingen overleed.

In de nasleep van het gewelddadige overlijden van Frank Grammer, werd de man die zijn leven nam niet schuldig bevonden aan krankzinnigheid. Dat gezegd hebbende, zou hij tientallen jaren op een psychiatrische afdeling doorbrengen. Kwesties van gerechtigheid terzijde, het plotseling op die manier verliezen van zijn vader moet Kelseys woord geschokt hebben. Gezien dat, lijkt het bijna schokkend dat Kelsey een gezonde relatie met zijn kinderen lijkt te hebben.

Dingen worden op de een of andere manier erger

Toen Kelsey Grammer zijn vader verloor door een willekeurige daad van geweld, dacht hij waarschijnlijk dat het leven nooit erger zou worden dan dat. Hoewel dat waar had moeten zijn, was het helaas niet zo dat zijn leven voor altijd getekend zou worden als Kelseys jongere zus op brute wijze haar leven verloor.

Ongeveer zeven jaar nadat Frank Krammer stierf, zat zijn dochter Karen, die toen 18 jaar oud was, buiten een Red Lobster waar ze werkte. Op dat moment reden vier mannen die een misdaad hadden begaan waarbij sprake was van diefstal en het nemen van meerdere mensen het leven naar het restaurant met de bedoeling om met geld te vertrekken. Toen ze Karen echter zagen, besloot de groep dat ze haar in plaats daarvan wilden, dwong haar in hun auto en ontvoerde haar.

Nadat Karen Grammer was ontvoerd en naar een appartement was gebracht, was wat er daarna met haar gebeurde veel te gruwelijk om hier in detail te treden. Het volstaat te zeggen dat Karen vier uur vast zat in het appartement voordat ze weer in de auto stapte nadat haar was verteld dat haar ontvoerders haar naar huis zouden rijden. In plaats daarvan werd ze gedwongen uit de auto te stappen in een woonwagenpark en werd ze gewelddadig aangevallen met een mes. In een uiterst trieste speling van het lot was Karen nog steeds sterk genoeg om zichzelf naar de achterdeur van een trailer te slepen waar ze probeerde hulp te krijgen, maar er was niemand thuis en ze bezweek aan haar verwondingen. Nadat de gewelddadige scène was ontdekt, was Kelsey degene die het lichaam van zijn zus moest identificeren, wat tragisch is en niet te geloven is.

Blijvend trauma

Als volwassene heeft Kelsey Grammer een fortuin verloren door zijn scheidingen. Hoewel er tegenwoordig veel volwassenen zijn die meerdere keren scheiden, is het logisch dat Kelsey moeite heeft gehad om een positieve romantische relatie te hebben. Immers, toen hij in 2020 met Vanity Fair sprak, vertelde Kelsey dat het overlijden van zijn zus leidde tot zijn zelfdestructief gedrag en verslavingsproblemen in het verleden.

Terwijl hij sprak over zijn jaren als verslaafde, zei Kelsey: "Ik zal het eerlijk zeggen. Dat was de tijd dat ik mezelf de dood van mijn zus niet kon vergeven.” Van daaruit werd Kelsey gevraagd hoe hij zijn zus mogelijk had kunnen redden. "Het is moeilijk uit te leggen. Het is niet rationeel. Maar het gebeurt hoe dan ook. Ik ken veel mensen die hun broers en zussen hebben verloren en zichzelf de schuld geven." Aan de positieve kant ging Kelsey verder met praten over de lessen die hij had geleerd van de tragedies in zijn leven en probeerde hij zich te concentreren op wat hij in zijn leven heeft in plaats van op wat hij verloor.

Aanbevolen: