Het juridische team van Tiffany Haddish reageert op een rechtszaak wegens beschuldiging van misbruik

Inhoudsopgave:

Het juridische team van Tiffany Haddish reageert op een rechtszaak wegens beschuldiging van misbruik
Het juridische team van Tiffany Haddish reageert op een rechtszaak wegens beschuldiging van misbruik
Anonim

In 2020 werd Tiffany Haddish bestempeld als de hardstwerkende actrice na het voltooien van 121 rollen in 10 jaar. Maar Tiffany had al de reputatie zich op te werken in Hollywood, toen ze brak en onbekend begon voordat ze bekendheid verwierf als komiek.

Nu heeft Haddish haar eigen tv-show, Kids Say the Darndest Things, en ook stemacteurs en verschijnt ze in verschillende andere projecten. Toch loopt haar show, met kinderen van verschillende leeftijden op het podium met Haddish, het risico vanwege beschuldigingen van een vrouw die zegt dat zij en haar broer zijn misbruikt door Haddish en een medekomiek toen ze nog kinderen waren.

Tiffany Haddish wordt beschuldigd van ongepast gedrag met twee minderjarigen

Per The Daily Beast, Tiffany Haddish en komische Aries Spears zijn de beklaagden in een rechtszaak waarin wordt beweerd dat de twee twee minderjarigen dwongen tot ongepaste handelingen voor de camera.

De vermeende incidenten vonden ongeveer acht jaar geleden plaats, maar de eisers merken op dat ze jarenlang een hechte band hadden met Haddish; ze was blijkbaar goede vrienden met hun moeder. In feite noemden de twee kinderen Tiffany 'tante Tiff'.

De inmiddels volwassen vrouw beweert dat zij en haar jongere broer werden gevraagd om te werken aan een commercial waarin ze moesten doen alsof ze intieme handelingen verrichtten.

Dit was, volgens de aanklagers, bedoeld om een humoristische commercial te worden, maar beide kinderen voelden zich ongemakkelijk. Nadat geen van beide kinderen had gesproken over hun ongemak, verscheen de jongere broer ook in een korte video nadat zijn moeder blijkbaar te horen had gekregen dat hij aan een project voor Nickelodeon werkte.

Dat project verscheen later op Funny or Die, evenals op andere online platforms, en een vertegenwoordiger van Funny or Die verklaarde dat de video werd verwijderd zodra ze ervan op de hoogte waren in 2018 omdat het "absoluut walgelijk was"."

Tiffany Haddish's vertegenwoordiger zegt dat de beschuldigingen volledig onjuist zijn

Volgens ET Online noemde de advocaat van Tiffany Haddish de rechtszaak "lichtzinnig" en zei dat de moeder van de eisers Haddish al jaren probeert aan te klagen. Nu de twee betrokken minderjarigen nu volwassenen zijn en de oudere zus wordt genoemd als de wettelijke voogd van haar broer, lijkt het erop dat de nieuwe rechtszaak niet langer betrekking heeft op de moeder.

Haddish wordt beschuldigd van nalatig toezicht/nalatigheid om te waarschuwen, constructieve fraude, schending van fiduciaire plicht, evenals hetzelfde opzettelijk toebrengen van emotioneel leed, grove nalatigheid, seksuele batterij, intimidatie en misbruik van een kleine aanklacht als Ram Spears, per ET Online.

Aanbevolen: