Fans debat over wie Lizzo de koningin van de rap op Twitter zou zetten

Fans debat over wie Lizzo de koningin van de rap op Twitter zou zetten
Fans debat over wie Lizzo de koningin van de rap op Twitter zou zetten
Anonim

Lizzo had een paar keer dat ze een pauze nam van Twitter, en fans waren extatisch toen ze terugkwam nadat ze had aangekondigd dat er te veel trollen op de site waren. Woorden van mensen die hun tijd verspillen met haten op succesvolle mensen zijn niet genoeg, want Lizzo's fans verdedigen haar met passie.

Op de sociale-mediasite heeft ze verschillende artiesten vermeld die ze de koning of koningin van een bepaald genre noemde. Ze ging door pop, rock, R&B en andere, maar liet één belangrijk genre weg: rap. Dit zorgt ervoor dat fans zich afvragen wie de titel voor de koningin van de rap zal nemen. Velen stelden Nicki Minaj of Cardi B voor, maar anderen zeiden dat ze het wegliet omdat ze wist dat het een storm van argumenten zou veroorzaken.

Voor de genres en artiesten die ze noemde, voegde Lizzo Michael en Janet Jackson toe als de koning en koningin van de pop, Britney Spears en Rihanna als de prinses van de pop, Justin Beiber als de prins van de pop en Usher als de koning van R&B om er maar een paar te noemen. Beyoncé wordt de koningin van de muziek en daar zal de meerderheid het mee eens zijn. Het enige genre met betrekking tot rap dat werd genoemd, was de koningin van de hiphop (met soul), waarin Lizzo die eer aan Mary J. Blige schonk.

Vanwege de verwachting die bij fans opkomt om te bepalen wie de koningin van de rap is, tweette Lizzo-citaat de reactie van een fan. Zelfs zij wist dat als de "Juice"-zangeres haar antwoord zou onthullen, fans alleen maar onstuimiger zouden worden. Als reactie hierop reageerden veel gebruikers echter op haar tweet en zeiden dat ze verwachten dat Minaj het antwoord zal zijn.

Sommige fans hebben Lizzo's beslissing om de koningin van de rap niet te onthullen, begrepen, zowel om te plagen als om fans te laten raden. Ze prezen haar omdat ze slim was om geen Twitter-oorlog te beginnen en precies wist wat ze aan het doen was. Om de situatie verder te voorkomen, verklaarde Lizzo's recente tweet dat ze repetities moest doen, en het is minder dan een uur geleden dat ze voor het laatst heeft getweet. Hierdoor geloven fans dat ze aan het oefenen is voor de VMA's, die op 12 september in première gaan.

Misschien zal Lizzo te zijner tijd haar antwoord onthullen, maar ze zal zich moeten voorbereiden op een storm van opmerkingen die het met haar eens of oneens zijn. Trouwens, als de starlet een top vijf van gevuld brood heeft gemaakt, is het meer dan waarschijnlijk dat ze iets zal noemen, behalve wie de koningin van de rap is.

Aanbevolen: