Een fan die ooit met hem uitging, zegt dat dit is hoe Brad Pitt pre-Fame was

Inhoudsopgave:

Een fan die ooit met hem uitging, zegt dat dit is hoe Brad Pitt pre-Fame was
Een fan die ooit met hem uitging, zegt dat dit is hoe Brad Pitt pre-Fame was
Anonim

Tegenwoordig lijkt het alsof Brad Pitt voor altijd beroemd is geweest. Bijna niemand kan zich een tijd herinneren waarin hij niet supercool, gewild en superaantrekkelijk was voor 90 procent van de algemene bevolking.

Maar sommige mensen weten hoe hij achter de schermen is, zoals een journalist die het geluk had om met hem om de tafel te zitten. Anderen die iets weten over pre-fame Pitt? Mensen die toevallig met hem uitgingen voordat paparazzi hem om elke hoek achtervolgden.

Het is moeilijk om de niet-beroemde ex-vriendinnen van Brad op te sporen, maar een Redditor had de details over een specifieke tijd in Brads leven toen hij met iemand uitging die totaal gemiddeld was.

Wat was Brad Pitt zoals pre-Fame?

Fans die Brad al heel lang volgen, weten dat hij met de jaren blijkbaar knapper is geworden. Tegelijkertijd, zelfs in de jaren '90, was Brad al een favoriet bij fans vanwege zijn onstuimige uiterlijk.

Maar een beetje daarvoor, zoals toen Brad op de middelbare school zat, kan zelfs de meest fervente Pitt-fan toegeven dat hij niet zo'n knapperd was. Geval in punt? Een foto van toen de 14-jarige Brad in het basketb alteam van zijn school speelde.

brad-pitt-high-school-basketball
brad-pitt-high-school-basketball

Hij was dunner, blonder en leek eigenlijk heel veel op zijn kinderen. Shiloh en de tweeling zijn eigenlijk baby Brads met misschien een klein scheutje Angelina. Maar tiener Brad droeg ook een ongemakkelijke snit, zeiden fans.

Het kapsel was destijds misschien populair, maar terugkijkend waren fans het er vrijwel over eens dat Brad betere dagen heeft gekend. Maar dat weerhield hem er blijkbaar niet van om de meisjes te pakken te krijgen. Of in ieder geval één meisje.

Met wie ging Brad Pitt uit voordat hij beroemd werd?

Terwijl fans aan het discussiëren waren of Brad op 14-jarige leeftijd een symbool was van "hoop voor iedereen" of nog een ander voorbeeld van hoe celebs prachtig zijn vanaf de peutertijd, een Redditor stopte zijn twee cent over Brad's verleden. En het bleek sappig te zijn!

De commentator gaf toe dat hun moeder met Brad Pitt op de middelbare school uitging, en dat hij eigenlijk gewoon een gewone kerel was. Maar tot verbazing van anderen had de fan foto's om het te bewijzen. Niet alleen ging hun moeder met Brad uit op de middelbare school, maar de twee gingen samen naar minstens twee dansen (waarvan één Prom).

Bovendien legde de commentator uit dat Brad "de hele middelbare school er grappig uitzag", en dat hun moeder en Brad "een beetje hetzelfde kapsel hadden". Misschien kreeg hij een gloed toen hij naar de universiteit ging?

Ah om jong te zijn en naar het bal te gaan met Brad Pitt in de jaren '80!

Aanbevolen: