Hier is waarom het schoonheidsgeheim van Gemma Chan wenkbrauwen doet fronsen

Inhoudsopgave:

Hier is waarom het schoonheidsgeheim van Gemma Chan wenkbrauwen doet fronsen
Hier is waarom het schoonheidsgeheim van Gemma Chan wenkbrauwen doet fronsen
Anonim

Gemma Chan keert terug naar het Marvel Cinematic Universe (MCU) nadat ze is gecast in Oscarwinnaar Chloe Zhao's Eternals. De Britse actrice boekte het optreden in wezen na een toevallige ontmoeting met Marvel-baas Kevin Feige.

En hoewel er veel is gezegd over de aankomende film (en hoe Chan twee liefdesbelangen heeft in de film, waaronder Kit Harington), is er ook wat gepraat over Chan's schoonheidsroutine. En het blijkt dat er één detail is dat de wenkbrauwen doet fronsen.

Ze gelooft dat ze haar huid een pauze moet geven als ze niet op de camera staat

Chan wordt vaak erkend voor zowel haar ongelooflijke werk als haar onberispelijke huid, zozeer zelfs dat ze in 2020 werd aangekondigd als de nieuwste woordvoerder van L'Oréal Paris.“Gemma Chan is het bewijs van het succes dat ontstaat wanneer je het vertrouwen hebt om je eigen dromen te volgen en op te komen voor anderen om die van hen te kunnen volgen. Toegewijd aan haar doelen met aangeboren vrouwelijke kracht, is ze een bron van inspiratie buiten het scherm, voor jonge vrouwen om de verandering te zijn', zei L'Oréal Paris' global brand president, Delphine Viguier-Hovasse, in een verklaring. "We zijn verheugd om Gemma bij de familie te verwelkomen."

Van Chan's kant, het kost wat werk om haar huid jeugdig te houden, vooral wanneer productiewerk meestal gepaard gaat met zware make-upvereisten. En dus zorgt Chan er vaak voor dat haar huid tijd heeft om te ademen als ze niet op de set is. "Ik vind het fijn om je huid een pauze te geven", legde de actrice uit tijdens een interview met Huffington Post. "Vooral nu ik veel zwaardere make-up moet dragen dan ik normaal zou doen, dus ik moet extra gedisciplineerd zijn om ervoor te zorgen dat ik 's nachts alles uitdoe." Het bleek dat dit iets was dat ze van haar moeder had geleerd."Je moet nooit naar bed gaan met je make-up op", vertelde Chan aan de Britse Vogue. “Altijd reinigen, versterken en hydrateren. Het maakt niet uit hoe aangeschoten je bent of hoe laat je weer binnen bent, haal altijd je make-up eraf.”

Tegelijkertijd gelooft Chan ook in het simpel houden van haar huidverzorgingsroutine. Sterker nog, de actrice kiest vaak voor huidverzorgingsproducten die rechtstreeks uit een Britse apotheek komen. ""Ik zweer bij Boots nr. 7 voor hun huidcrèmes. Ik gebruik hun Protect en Perfect Intense Advanced Serum evenals hun Early Defense Day Cream ", vertelde Chan ooit aan Allure. "Ik gebruik ook hun Protect en Perfect Night Cream. Het is effectief, super betaalbaar. Ik gebruik ook de eenvoudige micellaire doekjes. Ze zijn geweldig omdat ze geen vettig residu achterlaten op mijn huid, wat ik niet kan uitstaan."

Ze vond haar schoonheidsroutine opbeurend tijdens quarantaine

Net zoals veel van Hollywood en de rest van de wereld, bevond Chan zich tijdens de lockdown vaak alleen. In het begin gebruikte ze de tijd om te relaxen en gewoon haar haar los te laten. "Aanvankelijk, toen we allemaal opgesloten zaten, vond ik het heerlijk om geen make-up op te doen en mijn huid een pauze te geven, maar toen werd ik er een beetje te lui mee, mijn wenkbrauwen niet epileren en zo", onthulde de actrice terwijl ze sprak met Harpers Bazaar. Maar toen bereikte Chan een "omslagpunt".

"Ik realiseerde me dat ik een omslagpunt had bereikt, dat ik me eigenlijk beter zou voelen als ik mijn haar zou borstelen en föhnen", legde de actrice uit. "Door die dingen en die kleine rituelen te doen, word je echt vrolijk." Tegelijkertijd was het ook zeker dat de actrice doorging met een bepaalde schoonheidsroutine die sommigen in het verleden heeft geïntrigeerd.

Hier is haar schoonheidsgeheim dat wenkbrauwen doet fronsen

Om talloze redenen kunnen ogen soms gezwollen worden. En vooral voor actrices als Chan is het belangrijk om die wallen onder de ogen onder controle te houden. Daarom neemt ze geen enkel risico en vertrouwt ze gemakkelijk op een massagetool die ze bij de hand heeft. Het punt is, het lijkt ook op een plezierapparaat.

"Als mijn ogen gezwollen worden, trek ik mijn Foreo Iris-stimulator tevoorschijn - het bootst het tikken na dat wordt gebruikt in traditionele Aziatische huidverzorging", onthulde Chan tijdens een gesprek met InStyle. "Het ziet eruit als een vibrator, dus ik noem het mijn 'eyebrator'. Ik krijg grappige blikken als ik hem achter in een auto gebruik of als ik door de douane op het vliegveld ga, maar het is zo rustgevend.”

De Foreo Iris-stimulator bootst gemakkelijk de lymfatische oogmassages na die gebruikelijk zijn in Azië. Met behulp van twee modi helpt het om donkere kringen en wallen onder de ogen te verwijderen. Tegelijkertijd kan de stimulator naar verluidt ook fijne lijntjes verwijderen, waardoor het gezicht er jeugdig uit blijft zien. Afgezien van Chan is Paris Hilton ook een grote fan van deze stimulator.

Fans kunnen Chan (in al haar stralende schoonheid) verwachten in de komende Marvel-film Eternals. De film staat gepland voor een release op 5 november 2021.

Aanbevolen: