Eternals': Gemma Chan deelt zeldzame BTS-foto's van Harry Styles

Inhoudsopgave:

Eternals': Gemma Chan deelt zeldzame BTS-foto's van Harry Styles
Eternals': Gemma Chan deelt zeldzame BTS-foto's van Harry Styles
Anonim

Spoilers voor Eternals van Marvel Studios hieronder! Hoewel we heel weinig van Harry Styles en zijn nieuwe MCU-personage in Eternals hebben gezien, geeft Gemma Chan ons een glimp van de ster in een nieuwe serie gedeelde BTS-afbeeldingen! De rol van de voormalige One Direction-zanger bleef de hele tijd geheim, dus Styles maakte geen deel uit van de vele filmpremières of de persinterviews.

In een nieuwe foto die werd gedeeld door actrice Gemma Chan (die de Eeuwige Sersi in de film speelt), werden de acteurs vergezeld door Game of Thrones-ster Kit Harington terwijl ze bij elkaar kropen voor een selfie. Harington speelt Dane Whitman in de door Chloé Zhao geregisseerde film.

Zie Kit, Gemma en Harry in New Eternals BTS Photo

In de afbeelding zien we Gemma en Kit in kostuum (zoals te zien in de films), en Styles voegt zich bij hen voor de foto. De zanger-acteur droeg een rode hoodie en een groen pufferjack erover, en maakte een vredesteken voor de snap.

In tegenstelling tot zijn personage op het scherm, droeg de zanger een snor, en fans waren er behoorlijk enthousiast over!

"Dit wordt binnen enkele minuten trending!" gutste een fan, terwijl een ander eraan toevoegde: "JE HEBT EEN SNOR HARRY OH MY GOD!"

Chan en Styles zullen samen te zien zijn in Olivia Wilde's Don't Worry Darling, waarin ook Florence Pugh te zien is.

In de andere foto's die door de actrice zijn gedeeld, zien we een kijkje achter de schermen van Richard Madden, Barry Keoghan, Lauren Ridloff en meerdere scènes uit de film.

Eternals introduceerde Harry Styles als Starfox, ook bekend als Eros, de Prins van Titan en broer van Thanos. In tegenstelling tot de Avengers-schurk is Eros "een vrolijke, zorgeloze rokkenjager en avonturier" met de kracht om de emoties van anderen te beheersen en te manipuleren. Thanos en Eros zien er heel anders uit omdat de eerste een recessief gen heeft van het van vorm veranderende ras van monsters dat bekend staat als Deviants, waardoor hij een geboorteaandoening heeft die bekend staat als 'Deviant-syndroom'.

De fans van de zanger speculeren al geruime tijd over zijn betrokkenheid bij het project, en ze vinden het geweldig om hem de rol van superheld te zien spelen! Volgens geruchten online, zal Styles te zien zijn in meerdere MCU-projecten die zich richten op zijn karakter.

Aanbevolen: