Fans denken dat Keanu Reeves zijn wenkbrauwen heeft geschoren voor The Matrix

Fans denken dat Keanu Reeves zijn wenkbrauwen heeft geschoren voor The Matrix
Fans denken dat Keanu Reeves zijn wenkbrauwen heeft geschoren voor The Matrix
Anonim

Keanu Reeves is al langer een favoriet bij de fans dan veel van zijn huidige fans nog in leven zijn. Hij heeft een scala aan rollen behandeld met geweldig talent en nederigheid. Hij bezit misschien een herenhuis (welke celeb niet?) maar hij staat ook bekend als zo filantropisch als een acteur maar kan komen.

Omdat hij zo toegewijd is aan het publiek, is het niet zo verwonderlijk dat Keanu elke denkbare uitdaging is aangegaan om fans blij te maken. Hij wil elk personage dat hij portretteert, en zijn passie is duidelijk op het grote scherm.

Als het ging om 'The Matrix', het betwistbare hoogtepunt van de carrière van Keanu Reeves, ging hij helemaal los. Ja, fans denken dat Keanu zijn wenkbrauwen heeft afgeschoren voor een bepaalde scène, en ze werden er een beetje gek van.

Fans zijn geobsedeerd door wat hij eet, met wie hij aan het daten is, waar hij woont en al het andere over de acteur. Maar zijn haar is ook een groot probleem. Dus toen fans Keanu Reeves zagen in de scene van 'The Matrix', waar hij in feite geboren is uit een of andere freaky pod, was het een schokkend moment.

Zoals ShortList samenvat, ziet Keanu er in de scene totaal kaal, haarloos en super slijmerig uit. Net als een baby die wordt geboren (en dat is natuurlijk het idee). Alleen worden de meeste baby's geboren met op zijn minst wat haar; Neo was helemaal kaal, wenkbrauwloos en hulpeloos.

Het punt is dat de filmindustrie zelfs in 1999 toegang had tot veel technologie. Zouden ze niet in staat zijn geweest om Keanu's wenkbrauwen te bewerken voor de scène? Immers, als hij ze echt zou afscheren, zouden ze dan terug in de tijd zijn gegroeid voor de rest van het filmen?

Keanu Reeves als Neo in 'The Matrix' die uit een pod komt
Keanu Reeves als Neo in 'The Matrix' die uit een pod komt

Fans hebben veel ideeën over de scène en de film, zelfs na al die tijd.

Natuurlijk is er een goede reden voor fans om te denken dat Keanu helemaal kaal en wenkbrauwloos werd voor 'The Matrix'. Immers, in 1999, toen Reeves de film promootte, ging Reeves naar 'The Tonight Show with Jay Leno' en sprak over het scheren van alles voor die ene scène.

Fans kunnen de originele beelden zelfs op YouTube bekijken. Als dat geen bewijs is van Keanu's toewijding aan zijn personage en de verhaallijn van dat personage, weten fans niet wat het is.

Ondanks het feit dat 'The Matrix' bijna twee decennia geleden is, weet Keanu het publiek tot op de dag van vandaag te verrassen. En in tegenstelling tot andere acteurs, lijkt hij te kunnen ontsnappen aan het probleem dat hij zijn hele carrière alleen als Neo wordt gezien.

Keanu is John Wick, Ted en zelfs Hamlet geweest, en de man speelt nog steeds een reeks verschillende rollen met voortreffelijke perfectie. Dus welk personage hij ook gaat spelen in het Marvel-universum, fans zijn er 100 procent zeker van dat Keanu de rol zal rocken, zelfs als hij zijn wenkbrauwen moet scheren om het te doen.

Aanbevolen: