Alles wat Jennifer Carpenter heeft gedaan sinds 'Dexter

Inhoudsopgave:

Alles wat Jennifer Carpenter heeft gedaan sinds 'Dexter
Alles wat Jennifer Carpenter heeft gedaan sinds 'Dexter
Anonim

Als een van de meest populaire shows van zijn tijd, was Dexter een fenomeen dat de wereld stormenderhand veroverde. De donkere serie had veel te bieden, hoewel het laatste seizoen veel te wensen overliet. Het zal snel genoeg terugkeren en fans zijn nieuwsgierig om te zien hoe de revival zal verlopen.

Jennifer Carpenter was een bekende artiest op Dexter en de serie maakte haar een begrip. Sinds de serie eindigde, is Carpenter behoorlijk druk gebleven met een aantal verschillende projecten.

Laten we eens kijken naar wat Jennifer Carpenter heeft gedaan sinds Dexter.

Ze speelde op 'Grenzeloos'

Gedurende haar carrière heeft Jennifer Carpenter laten zien dat ze een artiest is die kan gedijen op zowel het grote als het kleine scherm, en dit betekent dat netwerken en studio's meer dan bereid zijn om haar in overweging te nemen voor grote projecten. Een voorbeeld van zo'n project op het kleine scherm was Limitless, dat was gebaseerd op de gelijknamige film.

Limitless debuteerde in 2015, twee jaar nadat Carpenter's tijd op Dexter ten einde was gekomen. Hoewel ze tussen de shows door bezig bleef, markeerde Limitless de eerste keer dat ze een hoofdrol op televisie op zich nam sinds Dexter. De film uit 2011, met Bradley Cooper in de hoofdrol, was een hit en men geloofde dat de show in een mum van tijd een groot publiek zou kunnen vinden.

De show hield het één seizoen vol en in totaal 22 afleveringen voordat het ten einde liep. Het had veel potentieel, maar uiteindelijk kon het niet waarmaken wat de film had gedaan. Evenzo speelde Carpenter in 2019 in het enige seizoen van The Enemy Within.

Haar post-Dexter televisiecredits bevatten ook Robot Chicken.

Hoe mooi haar televisiewerk ook was, Carpenter heeft ook veel filmwerk gedaan, met name op de afdeling stemacteren.

Ze begon Sonya Blade te uiten in de 'Mortal Kombat'-franchise

Vroeg aan boord komen met een franchise is een geweldige manier om duurzaam werk te financieren, en dit is precies wat Jennifer Carpenter kon doen toen ze de rol van Sonya Blade in de geanimeerde Mortal Kombat-franchise kreeg. Carpenter maakte haar franchisedebuut in Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge van 2020, en sindsdien heeft ze uitzonderlijk werk verricht als Sonya Blade.

Scorpion's Revenge kreeg veel bijval van zowel fans als critici, en het was een waardige toegang tot de algehele Mortal Kombat-franchise, die door de jaren heen wat ups en downs heeft gekend. Carpenter paste perfect bij Sonya Blade en fans zijn verheugd haar terug te zien komen voor een nieuwe film.

2021's Battle of the Realms komt in de nabije toekomst uit en er wordt veel geanticipeerd op het project. Met de solide stem op sleeptouw, is het vervolg klaar voor onmiddellijk succes wanneer het eindelijk wordt uitgebracht.

Elders in de filmwereld heeft Carpenter ook deelgenomen aan kleinere projecten zoals The Devil's Hand en Dragged Across Concrete. Niets bijzonders, maar het is cool dat ze nog steeds bereid is om in donkere projecten te worden opgenomen.

Voice-acteren was geweldig voor Carpenter, en de Mortal Kombat-franchise is niet de enige die haar aan boord heeft gebracht.

Ze stemt personages voor Marvel en DC

In 2014, slechts een jaar nadat Dexter eindigde, werd Jennifer Carpenter gecast als Black Widow in Avenges Confidential: Black Widow & Punisher. Dit was eigenlijk een vervolgproject op de Marvel Anime-serie en Carpenter sprak Black Widow in voor de Engelse versie van de film. Hoewel het geen deel uitmaakt van de MCU, was het toch een cool project dat Carpenter de kans gaf om een populaire held uit te spreken.

Voor DC kreeg Carpenter de rol van Selina Kyle in Batman: Gotham by Gaslight, dat deel uitmaakt van de DC Universe Animated Original Movies-serie. Het was zo'n unieke kijk op onze favoriete personages uit Gotham, en Carpenter deed uitzonderlijk werk als Selina Kyle in het project.

Op het gebied van videogames sprak Carpenter het personage Juli Kidman uit in The Evil Within, dat in 2014 werd uitgebracht. Vervolgens zou ze het personage in 2015 twee keer in DLC uitspreken. Het is niet veel videogame werk, maar het is tot nu toe nog steeds een interessant onderdeel van haar carrière als stemacteur.

Dexter was een groot succes voor Jennifer Carpenter en sindsdien heeft ze veel werk verzet. Onnodig te zeggen dat fans enthousiast zijn om haar terug te zien komen voor de revival van Dexter.

Aanbevolen: