Heeft Jake van State Farm een toekomst in acteren na zijn verzekeringsoptreden?

Inhoudsopgave:

Heeft Jake van State Farm een toekomst in acteren na zijn verzekeringsoptreden?
Heeft Jake van State Farm een toekomst in acteren na zijn verzekeringsoptreden?
Anonim

In de afgelopen jaren heeft het reclamepersonage Jake van State Farm veel meegemaakt. Zo werd vorig jaar bijvoorbeeld besloten dat het onderdeel moest worden herschikt.

In het begin werd Jake van State Farm gespeeld door Jake Stone, een echte verzekeringsagent die werkte op het kantoor van het bedrijf in Bloomington, Illinois. Later werd echter besloten dat de rol vertolkt moest worden door een professioneel personage. En dus landde acteur Kevin Miles uiteindelijk het optreden.

De commercials van State Farm hebben sindsdien gemengde reacties gekregen (sommigen vinden het leuk, anderen vinden ze niet echt grappig). Wat Miles zelf betreft, het lijkt erop dat het optreden behoorlijk goed voor hem is uitgepakt.

De verzekeringsrol heeft zijn Hollywood-profiel zeker een boost gegeven. Het lijkt zelfs te hebben geleid tot veel meer optredens voor de acteur.

Voordat hij de State Farm Gig landde, woonde Kevin Miles in zijn auto

Toen hij opgroeide, had Miles altijd een passie voor acteren. Hij volgde het zelfs voor zijn studie en studeerde af aan het Webster University Conservatory of Theatre Arts voordat hij besloot naar Los Angeles te verhuizen.

Hij wist meteen dat hij een riskante zet was. Maar Miles had een soort overlevingsplan. "Voordat ik besloot naar L. A. te verhuizen, was het zo eng om na te denken over het achterlaten van familie en herinneringen om opnieuw te beginnen", vertelde hij aan Chicago Tribune. “Maar ik weet nog wel dat ik tegen mezelf zei, vlak voordat ik een kaartje kocht: hoe sneller je in het zwembad springt, hoe sneller je van het water kunt genieten. Je zult je aanpassen, zelfs als het moeilijk en moeilijk wordt.”

Het is waar dat zijn vroege dagen in LA uitdagende tijden waren. Om te beginnen woonde Miles in zijn auto.

"Mijn moeder ging met me mee en hielp me om deze oude gebruikte Mustang te krijgen en ze vertrok de volgende dag", vertelde de acteur aan Forbes. “Ik had geen appartement. Ik kwam met twee tassen en een kussen.”

Miles sliep enkele weken in zijn auto en rond deze tijd stelden vrienden voor dat hij verschillende castingoproepen bijwoonde. Toen begon hij allerlei beschikbare rollen na te jagen (hij boekte voornamelijk kleine rollen, waaronder een gastrol in de tv-serie S. W. A. T.). “Het was zeker moeilijk. Ik bleef doorgaan. Het was steen voor steen en zorgde ervoor dat ik mijn beste beentje voorzette en ervoor ging.”

Op een gegeven moment hoorde Miles van een casting-oproep voor Jake van State Farm. En hoewel hij vastbesloten was om gecast te worden, kwam de acteur niet echt voorbereid binnen.

Ze vroegen mensen om een rode polo en khaki's te dragen en dat zag ik niet eens voor de garderobe, dus ik kwam opdagen in een wit overhemd, grijze blazer, zwarte versleten jeans en Jordans, 'herinnerde de acteur zich."Ik deed de auditie en toen ik de callback deed, kwam je opdagen voor de callback in hetzelfde [je droeg eerder] en ik zie honderd mensen rode polo's en kaki's dragen en ik ben als Man, heb ik mis ik iets?”

Gelukkig voor Miles was zijn auditie alleen al genoeg om de aandacht van de casting director te trekken. Hij viel ook op in verschillende groepen.

“In de focusgroepen testte ik altijd als nummer één, behalve misschien één [groep]”, herinnert hij zich. State Farm was ervan overtuigd dat hij de juiste man voor de baan was.

"De CMO van State Farm Rand [Harbert], hij is een geweldige kerel, maar hij liet me weten 'ik was niet op zoek naar jou'", onthulde Miles. “Ik was absoluut op zoek naar de originele 'Jake.' Het was mijn vrouw die je terugbelformulier zag en meteen zei: 'Dat is je Jake'.' De rest is geschiedenis!

Dit is wat de toekomst biedt voor Jake From State Farm

Na Jake van State Farm te zijn geworden, lijkt het erop dat er veel meer kansen zijn ontstaan voor Miles. Om te beginnen schittert de acteur in het komende vervolg op de Netflix-film Tall Girl en Tall Girl 2.

Miles is ook verbonden aan het aankomende komediedrama Most Guys Are Losers, waarin ook Mira Sorvino en Andy Buckley te zien zijn. Ten slotte zal de acteur ook de hoofdrol spelen in de aankomende McG-actie-avonturenfilm Uglies. De film is geschreven door Grey's Anatomy showrunner Krista Vernoff. Het wordt aangevoerd door Netflix-breakout-sterren Joey King, Laverne Cox en Chase Stokes.

En hoewel Miles al verschillende niet-commerciële projecten op stapel heeft staan, lijkt het er ook op dat de acteur nog steeds vastbesloten is om Jake van State Farm zo lang mogelijk te spelen. Hij ziet zelfs al een toekomst voor zich waarin kijkers Jake met zijn gezin zullen zien.

“Jake heeft zeker een gezin. Ik weet zeker dat we het op een dag aan het licht zullen brengen', zei de acteur. “Ik denk dat dat een paar leuke plekken zijn, maar het is zeker niet officieel. Dit ben ik die gewoon uit de losse pols schiet.”

Aanbevolen: