Wat is er gebeurd met de actrice uit de reclamespot 'She Shed' van State Farm?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de actrice uit de reclamespot 'She Shed' van State Farm?
Wat is er gebeurd met de actrice uit de reclamespot 'She Shed' van State Farm?
Anonim

Een paar jaar geleden was autoverzekering (of welke verzekering dan ook) niet zo'n aantrekkelijk onderwerp. Maar vandaag? Verzekeringswoordvoerders worden snel beroemdheden.

Iedereen wil tenslotte weten wie Flo van Progressive is, en of ze eigenlijk een actrice is, of slechts een woordvoerder. En fans waren teleurgesteld toen de oorspronkelijke woordvoerder van State Farm werd vervangen.

Het punt is dat State Farm zijn Jake heeft om op te vertrouwen voor de meeste commercials, maar dat er één een hit was zonder hem. Kijkers zullen zich de commercial "She Shed" herinneren als een behoorlijk vermakelijk meesterwerk dat vanaf 2018 op sitcom-pauzes verscheen. Maar wie is Cheryl, de echte ster van de commercial, en wat doet ze nu?

Wie speelde Cheryl in de reclamespot 'She Shed'?

Gezien al het geroezemoes over Cheryl en haar schuurtje nadat de commercial van State Farm was uitgezonden, is het niet moeilijk om erachter te komen wie de actrice is. En ja, ze is een actrice.

In tegenstelling tot OG Jake van State Farm, die later werd vervangen, zoals fans zich zullen herinneren, was 'Cheryl' vanaf de eerste dag een actrice. Nicole J. Butler deed auditie voor de rol nadat ze een e-mail had ontvangen waarin ze werd uitgenodigd voor de kans.

Sinds de debriefing voor de auditie het uitgangspunt van de commercial noemde, legde Nicole uit dat ze de term 'sheshed' googelde en wat tijd besteedde aan het doorbladeren van Pinterest voor achtergrondinformatie.

Tegen de tijd dat ze de volgende dag bij de auditie arriveerde, wist Butler wat ze aan het doen was. Of, dat dacht ze. Bij de auditie werd ze gekoppeld aan een kandidaat voor Cheryl's echtgenoot "Victor" (Reggie Currelley), en beide eindigden met het pakken van hun respectieve delen.

Wat is er met Cheryl gebeurd nadat ze is afgevallen?

Hoewel Nicole uitgebreid inging op haar tijd die ze aan audities besteedde, en het feit dat de laatste commercial in elkaar zat met wat bewerkingsmagie en speciale effecten (ze was nooit echt in de buurt van een brandende she-shed), deed ze dat niet eens weet hoe het eindresultaat zou uitpakken.

Dus toen de commercial viraal ging (ongeveer 1 miljoen views op YouTube), was Nicole aangenaam verrast. Ze was lang actrice geweest, maar nu werd ze overal herkend.

Hoewel ze misschien niet zo veel geld verdient als Flo van Progressive, werd Nicole een tijdje het gezicht van State Farm.

De actrice vertelde dat mensen "ze wierp!" zouden schreeuwen. naar haar op straat, en mensen herkennen haar de hele tijd.

Wat doet Cheryl nu?

Sinds ze klaar is met 'Cheryl' te zijn, wat doet Nicole nu? Ze acteert nog steeds. Na in veel commercials te zijn verschenen (waaronder een voor Progressive, maar ook Walmart, Target en zelfs Pizza Hut), krijgt Nicole meer tijd in de schijnwerpers dan ze had verwacht. En toch is het in zekere zin gewoon een vooruitgang in haar carrière.

Tot op heden is Nicole verschenen in meer dan 70 rollen, waaronder commercials, maar omvat alles van 'Jimmy Kimmel Live!' tot een onlangs voltooide serie genaamd 'Sister President' (zij produceerde de serie ook). Niet te armoedig voor de ster die ze verhaart!

Aanbevolen: