Alles wat Rebel Wilson heeft gedaan sinds het afvallen

Inhoudsopgave:

Alles wat Rebel Wilson heeft gedaan sinds het afvallen
Alles wat Rebel Wilson heeft gedaan sinds het afvallen
Anonim

Rebel Wilson heeft haar leven volledig veranderd sinds ze haar doelstellingen voor gewichtsverlies heeft bereikt. Ze werkte heel hard om enorme veranderingen in levensstijl aan te brengen om het gewicht dat ze ongelukkig met zich meedroeg te laten vallen, en dankzij haar toewijding en wilskracht kon ze haar reis naar gewichtsverlies tot het einde zien.

Na in totaal 60 pond te zijn afgevallen, ziet Wilson er zichtbaar anders uit en zegt dat ze zich gezonder, gelukkiger en veel energieker voelt. Ze wijdde een groot deel van haar tijd aan goed eten, trainen en onberispelijk nauwgezet zijn over het houwen van eetgewoonten, en nu kan Rebel Wilson genieten van de vruchten van haar arbeid en leeft ze haar leven ten volle in alle mogelijke manier. Hier is slechts een hint van een aantal dingen die ze heeft gedaan sinds ze is afgevallen…

10 Rebel Wilson vormde een nieuwe kijk op het leven

Rebel Wilson zat niet lekker in haar vel toen ze te zwaar was. Ze was ongelooflijk zelfbewust en had niet het gevoel dat ze volledig van alle aspecten van haar leven kon genieten. Sinds ze een aanzienlijke hoeveelheid gewicht heeft verloren, heeft ze een nieuwe kijk op het leven gekregen en heeft ze een nieuwe waardering voor alle ervaringen van het leven. Ze is nu in staat om op een helderder pad te reizen en is dankbaar dat ze elke dag kan zien als een frisse nieuwe start met eindeloos potentieel.

9 Ze was op vakantie in Frankrijk

Rebel Wilson realiseerde zich dat 60 kilo lichter zijn betekende dat ze veel meer energie had en meer avonturen kon beleven. Ze nam de tijd om op vakantie te gaan in Frankrijk en woonde in de luxe schoot van het zeer prestigieuze, luxe hotel Le Bristol. Wilson zag er geweldig uit en voelde zich spectaculair, en kon met gemak de bezienswaardigheden en geluiden van de stad in zich opnemen.

8 Ze lunchte met tennislegende John McEnroe

Rebel Wilson is een enorme tennisfan en haar meest loyale, toegewijde volgers weten dat ze er ooit aan dacht te stoppen met acteren zodat ze een professionele tenniscarrière kon nastreven. Ze onthulde onlangs dat ze een van haar dromen kon waarmaken, terwijl ze genoot van een heerlijke lunch met een echte legende, de beroemde tennisser John McEnroe.

7 Ze had de tijd van haar leven in Italië

Nu het extra gewicht weg was en haar zelfvertrouwen een enorme vlucht nam, leek Rebel Wilson gebeten door de reismicrobe, en het leek erop dat Europa haar favoriete bestemming was. Ze ging niet alleen op vakantie in Parijs, maar ze maakte ook een reis naar Italië en dompelde zich onder in de cultuur, het eten en natuurlijk de stranden! Zelfverzekerd in een bikini en gekleed in een rode jumpsuit waarvan de fans gingen kwijlen, had Rebel Wilson de tijd van haar leven om van de zon en plezier te genieten tijdens haar uitje.

6 Rebel Wilson verscheen op 'Good Morning America'

Good Morning America werd opgeluisterd door de aanwezigheid van Rebel Wilson toen ze zich voor hun publiek openstelde over haar 'Year Of He alth', dat niets anders inhield dan zich concentreren op haar welzijn, in alle opzichten. Ze deelde haar problemen en geheimen met gewichtsverlies met fans, en was een echte motiverende kracht voor zoveel anderen die wilden weten waar ze moesten beginnen, zodat ze ook een paar kilo konden afvallen zoals zij deed!

5 Ze stopte al haar energie in het op gewicht blijven

Het was een enorme prestatie voor Rebel Wilson om het gewicht te verliezen dat ze deed, maar dat is niet waar haar harde werk stopte. In feite is een van de grootste uitdagingen voor Rebel om op gewicht te blijven. Ze zei op sociale media dat ze hier meestal hapert, omdat ze in het verleden was afgevallen, maar snel de kilo's er weer op kon pakken. Ze doet nu een bewuste poging om op het juiste pad te blijven en de juiste voedings- en bewegingskeuzes te maken om haar er zo goed uit te laten zien als ze nu doet.

4 Rebel werkte aan haar nieuwe show, 'Pooch Perfect'

ET Online meldt dat een van de grootste projecten waar Rebel zich in heeft gestort nadat ze was afgevallen, haar nieuwe show was, genaamd Pooch Perfect. Ze legt haar hart en ziel in het creëren van de allerbeste show die ze kan en heeft zich hartstochtelijk op het werk gestort om ervoor te zorgen dat elk detail absoluut perfect is. Pooch Perfect is een hondenverzorgingsshow die fans echt hebben 'leppen'.

3 Ze lanceerde een nieuwe relatie met eten

Rebel is zich terdege bewust van het feit dat het nu de tijd is om belangrijke, permanente veranderingen in haar dieet aan te brengen. Ze kan gewoon niet eten zoals ze vroeger deed en verwacht dat ze het gewicht eraf zal houden, dus in plaats daarvan heeft ze een aantal veel gezondere gewoonten uitgehouwen en houdt ze eraan vast. Haar nieuwe relatie met eten betekent dat ze zo goed mogelijk eet en probeert verstandiger te bestellen in restaurants, waarbij ze kiest voor etenswaren zoals zalm en kipfilet. Ze had een overwegend vegetarisch ma altijdplan aangenomen.

2 Ze loopt… Veel

Audioboeken en podcasts worden in overvloed gestreamd, terwijl Rebel Wilson haar nieuwe hobby op een zeer serieuze manier opneemt. Ze loopt - veel. Wilson heeft geleerd dat ze geen slopende sportschoolroutine hoeft aan te nemen om af te vallen. In feite is gewoon wandelen en genieten van het buitenleven een enorme drijfveer geweest om op gewicht te blijven en haar daarbij wat broodnodige rust te geven.

1 Rebel Wilson begon zichzelf op de eerste plaats te zetten

Vandaag legt uit dat een van de grootste aanpassingen voor Rebel Wilson, na het afvallen, het feit is dat ze heeft moeten leren zichzelf op de eerste plaats te zetten. Ze verwaarloosde te veel van haar eigen behoeften omwille van anderen, en sinds ze al het gewicht heeft verloren, heeft ze dat geregeerd, zichzelf eraan herinnerend dat het erg belangrijk is om voor haar eigen fysieke gezondheid, mentale gezondheid en fitnessroutine te zorgen.

Aanbevolen: