Waarom het team van Rebel Wilson haar aanvankelijk stopte met afvallen

Inhoudsopgave:

Waarom het team van Rebel Wilson haar aanvankelijk stopte met afvallen
Waarom het team van Rebel Wilson haar aanvankelijk stopte met afvallen
Anonim

In 2020 begon Rebel Wilson aan een 'gezondheidsjaar'. Aanvankelijk bekend om haar rol als Fat Amy in Pitch Perfect, besloot de komiek om haar gezondheid te verbeteren en te breken met de "dikke grappige meid"-trope. Maar tijdens haar zware reis kreeg de Cats-ster negatieve reacties van zowel haar fans als haar team. Dit is waarom.

Waarom Rebel Wilson besloot om af te vallen

Onlangs vertelde Wilson de BBC dat ze besloot af te vallen om van haar ongezonde eetgewoonten af te komen, en niet omdat ze geen vertrouwen had in haar maat. "Ook al had ik er nog steeds alle vertrouwen in dat ik groter zou zijn, en weet je, op een rode loper zou lopen, ook al was ik waarschijnlijk twee keer zo groot, soms driemaal zo zwaar, als andere actrices, maar ik had er nog steeds vertrouwen in," ze legde uit."Maar diep van binnen wist ik dat sommige van de emotionele eetgedragingen die ik deed niet gezond waren."

In 2020 kondigde de Is't It Romantic-ster haar reis aan en vertelde ze de praktische redenen erachter. "Ik werd in maart ook 40 en dus dacht ik: dit wordt het. Dit wordt het jaar waarin ik me alleen op de gezondheidsvoordelen kan concentreren", zei ze destijds. "Het is niet zo dat ik wil afvallen en rond een bepaald aantal wil komen. Het is meer dan dat, het gaat om mentaal omgaan met waarom ik te veel eet."

Ze voegde eraan toe dat het ook een belangrijke stap was in de richting van haar toekomstige gezinsplannen. "Ik dacht aan vruchtbaarheid en het hebben van eieren van goede kwaliteit op de bank, dus ik dacht: 'Oké, ik ga dit doen. Ik ga gezond worden.'" In november van dat jaar checkte de actrice in De Oostenrijkse VivaMayr waar ze haar streefgewicht van 75 kilo of 165 lbs bereikte. Tegenwoordig behoudt ze gewoon haar huidige gewicht en hoopt ze "meer acteerrollen te krijgen."

Waarom het team van Rebel Wilson haar ervan weerhield af te vallen

In een gesprek met de BBC onthulde Wilson dat haar team haar ervan weerhield om af te vallen. "Ik kreeg veel weerstand van mijn eigen team hier in Hollywood toen ik zei: 'Oké, ik ga dit jaar van gezondheid doen. Ik heb het gevoel dat ik echt fysiek ga transformeren en mijn leven ga veranderen,' " deelde ze. "En ze zeiden: 'Waarom? Waarom zou je dat willen doen?' Omdat ik miljoenen dollars verdiende door de grappige dikke meid te zijn en die persoon te zijn."

The How to be Single-ster gaf eerder toe dat ze werd betaald om te zwaar te blijven voor Pitch Perfect. Na een succesvol programma met afslankbedrijf Jenny Craig, kreeg Wilson te horen dat ze weer op gewicht moest komen voor haar rol als Fat Amy. "Vanwege mijn filmverplichtingen in Amerika moet je contracten tekenen waarbij je je fysieke verschijning niet kunt veranderen", zei de in Sydney geboren actrice in 2013. Filmmakers verhoogden haar salaris om haar gewicht 7 tot 8 jaar te behouden.

Ze was de hele tijd ongelukkig. "Rebel zit momenteel in de States en concentreert zich op haar acteercarrière. Vanwege haar drukke werkschema zit ze momenteel niet in het JC-programma", zei een woordvoerder van Jenny Craig destijds. "Ze is met succes 15 kilo afgevallen en bedankt Jenny Craig voor hun hulp en steun."

Wat Rebel Wilson realiseerde na het verliezen van gewicht

Toen ze afslankte, merkte de bruidsmeisje-ster dat ze meteen van 'onzichtbaar' naar de krantenkoppen ging. Op een gegeven moment vroeg ze zich af of het enige wat een vrouw in de wereld hoeft te doen, is afvallen om aandacht te krijgen. Ze herhaalde dat haar gewichtsverlies alleen voor haar gezondheid was, niet voor haar fysieke verschijning. "Waarom zijn mensen er zo geobsedeerd door? Met vrouwen, in het bijzonder, over hun uiterlijk," vertelde ze BBC.

"Ik weet hoe het is om een vrouw te zijn die voor de meeste mensen in wezen onzichtbaar was omdat ze niet als traditioneel mooi werd gezien of wat dan ook," vervolgde Wilson."Het is gek om daar aan te passen. Het is gewoon beter om de gezondste versie te zijn." Ze voegde eraan toe dat haar onverwachte verlangen om kinderen te hebben haar inspireerde om haar levensstijl te veranderen. Ze zei dat ze een "klassiek voorbeeld" is van een carrièrevrouw "die de wereld in ging en niet eens aan kinderen dacht en dan plotseling, halverwege de dertig, zegt: 'Oh, wacht even, wil ik dat als een optie ?'"

"En als ik dat doe, wat moet ik dan doen?" zei de Hustle-ster. "Het zou geweldig zijn als ik mijn eigen kinderen had, maar ik weet niet of dat gaat gebeuren. En dus probeer ik geen verwachtingen te hebben over een uitkomst, alleen dat ik de gezondste ben die ik kan zijn."

Aanbevolen: