Beroemdheden die in 2021 voor het eerst ouders werden

Inhoudsopgave:

Beroemdheden die in 2021 voor het eerst ouders werden
Beroemdheden die in 2021 voor het eerst ouders werden
Anonim

2021 is voorbij de eerste twee kwartalen en in al die maanden hebben veel beroemdheden nieuwere mijlpalen bereikt, meer kansen verkend en een nieuwe status verworven. Terwijl sommigen hun carrière beter hebben zien worden, hebben anderen hun gezin groter zien worden. In wezen is het veilig om te zeggen dat felicitaties voor veel beroemde gezichten in Hollywood op hun plaats waren.

En terwijl sommigen alleen maar aan hun reeds bestaande kroost toevoegden, werden vele anderen gelanceerd in een nieuwe wereld toen ze voor het eerst ouders werden. Naar verwachting hebben fans hun favoriete celebs in deze nieuwe fase alleen maar gesteund. Van acteurs tot zangers, hier is een lijst van enkele Hollywood-sterren die in 2021 voor het eerst ouders werden.

12 Amber Heard

De actrice verraste haar fans met het nieuws over de geboorte van haar dochter Oonagh Paige Heard in juli. Hoewel de kleine peuter in april werd geboren, brak de actrice het nieuws toen ze zich het meest op haar gemak voelde. Heard ging naar Instagram met een foto van zichzelf terwijl ze zich nestelde met Oonagh, gutste over de pasgeborene en beschreef dat ze voor het eerst moeder was, als het 'begin van de rest van mijn leven'. De actrice legde uit dat ze vier jaar geleden besloot moeder te worden en is blij dat ze het op haar eigen voorwaarden heeft gedaan.

11 Halsey

Muziekster Halsey plaatste een zalige familiefoto op hun Instagram-pagina en onthulde aan fans dat zij en hun partner Alex Aydin hun eerste kind samen hadden verwelkomd. Op de lieve foto lag Halsey in haar ziekenhuisbed terwijl ze de pasgeborene tegen hun borst hield en liefdevol in Alex' ogen keek. De zangeres zonder mij vervolgde de hartverwarmende foto met een bijschrift dat de geboorte van hun baby beschrijft als de meest "zeldzame en euforische geboorte"

10 Kristen Welker

Kristen Welker, die 'Weekend Today' host, werd op 12 juni moeder. Zij en haar echtgenoot John Hughes verwelkomden hun dochter, Margot Lane, via een draagmoeder. De NBC-ster deelde het nieuws op "Vandaag" en merkte op dat Margot om 2:12 uur werd geboren en bij de geboorte 8 pond woog. Welker onthulde ook dat de twee namen van de baby, Margot en Lane, werden gekozen om de leden van hun familie aan beide kanten te eren.

9 Jessica Sutta

The Pussycat Dolls-ster Jessica Sutta en haar man, Mikey Marquart, werden op 25 mei 2021 ouders van een zoontje, Michael Jesse. de ervaring was voor haar geweest. De zangeres zou later aan Entertainment Tonight onthullen dat ze koos voor een keizersnede na vier uur persen.

8 Dani Soares

Below Deck Sailing Yacht-realityster Dani Soares kondigde op 29 mei de geboorte van haar dochter aan. ontdek ouderschap en moederschap.

7 Mike Sorrentino

Jersey Shore-ster Mike Sorrentino en zijn vrouw Lauren verwelkomden hun zoon, Romeo Reign, ook in mei. Baby Romeo werd geboren via een keizersnede en woog 6 pond, 8 oz bij de geboorte. Beide ouders gingen naar Instagram waar ze de geboorte van hun zoon aankondigden met goddelijke babyfoto's.

6 Kit Harrington en Rose Leslie

Filmsterren Kit Harrington en Rose Leslie werden eerder dit jaar in februari ouders. Harrington en Leslie hielden het zwangerschapsnieuws eerst voor zichzelf, totdat Leslie besloot het te verbreken in een interview met de New York Post. Fans zouden later ontdekken dat het paar dat elkaar ontmoette op Game of Thrones hun kind had verwelkomd toen ze werden gefotografeerd tijdens een gezinswandeling.

5 Christine Quinn

Selling Sunset-ster Christine Quinn en haar man Christian Richard verwelkomden hun eerste kind in mei. In een verklaring waarin de geboorte werd aangekondigd, beschreef Quinn haar zoon als het "meest waardevolle" dat ze zich ooit had kunnen voorstellen. De ster voegde eraan toe dat haar enige doel was om "hem te beschermen, lief te hebben en op te voeden."

4 Yaya Mayweather

Media-persoonlijkheid Yaya Mayweather maakte in januari van haar iconische vader, Floyd Mayweather, een opa. De pasgeborene genaamd Kentrell Jr. is haar eerste kind met rapper NBA Youngboy. Yaya was dolgelukkig op haar Instagram-pagina waar ze de geboorte van haar baby aankondigde en pronkte met een schattige voet. Naar verwachting gingen fans naar de commentarensectie om het opwindende nieuws te vertellen en hun felicitaties voor de nieuwe moeder achter te laten.

3 Bindi Irwin

Australia Zoo-ster Bindi Irwin en haar man, Chandler Powell, vierden een dubbel feest toen ze hun dochter Grace Warrior verwelkomden op hun eerste huwelijksverjaardag. Tijdens haar zwangerschap bracht Bindi fans mee op haar reis terwijl ze constant updates deelde op sociale media. Het kleine meisje van het stel heet Grace Warrior ter ere van Bindi's overleden vader en icoon Steve Irwin.

2 Emma Stone

Oscar-winnende actrice Emma Stone en haar komische echtgenoot David McCary werden in maart voor het eerst ouders. Ze kwamen zes maanden na hun huwelijk. Het stel dat notoir privé is, is vorig jaar getrouwd, nadat ze hun huwelijk hadden uitgesteld vanwege het nieuwe coronavirus en is nu ongetwijfeld aan het wennen aan hun rol als nieuwe ouders.

1 Mandy Moore

Mandy Moore en haar man Taylor Goldsmith begonnen in februari aan hun ouderschapsreis. De This Is Us-actrice deelde eerder het nieuws van haar zwangerschap in september vorig jaar en liet fans weten dat haar zoon begin 2021 zou arriveren. De zoon van het paar, August Harrison Goldsmith, werd in februari geboren, tot grote opwinding van zijn ouders en hun fans.

Aanbevolen: