Hoe beroemdheden reageerden toen ze Beyoncé voor het eerst ontmoetten

Inhoudsopgave:

Hoe beroemdheden reageerden toen ze Beyoncé voor het eerst ontmoetten
Hoe beroemdheden reageerden toen ze Beyoncé voor het eerst ontmoetten
Anonim

Beyoncé is de koningin van alles wat genadig is. Te veel bereikt hebben en toch zo nederig blijven is prachtig om te zien. Zelfs als mensen ruzie met haar proberen te maken of haar talent in diskrediet brengen, blijft ze hydrateren, bemoeit ze zich met haar zaken en ziet ze er fantastisch uit voor ons allemaal. Beyonce wordt ook bewaakt en beschermt haar ruimte. Behalve dat ze interviews afhoudt, woont ze alleen geselecteerde evenementen bij en besteedt ze het grootste deel van haar tijd aan het laten groeien van haar bedrijf en het zijn van de beste moeder en echtgenote. Haar recente 40e verjaardag kwam echter met een hele reeks regels, en de nieuwe regel van de koningin is om ze allemaal te overtreden.

Gezien haar sterrenkracht, zou het niet verwonderlijk zijn dat mensen in paniek raken of overdreven opgewonden raken wanneer ze Beyoncé voor het eerst ontmoeten. Hier zijn enkele beroemdheden die zichzelf niet konden beheersen toen ze haar ontmoetten, en aarzelden niet om erover te gutsen.

10 Cardi B

Cardi B ontmoette Beyonce backstage op het 2017 ‘Made in America’ Festival. Haar reactie daarna is wat we allemaal zouden hebben, om eerlijk te zijn. “BIk heb Beyonce Bontmoet !!!” Cardi B plaatste op haar Instagram. Later, toen haar werd gevraagd hoe het was, zei de 'Bodak Yellow'-zanger: Het verbaast me dat Beyonce me leuk vindt! Het was alsof… je weet wanneer je de man die je leuk vindt voor het eerst ziet? Wauw! Ik kan niet praten, ik kan niet ademen, en dan… je ziet Jezus Christus en toen kwam je weer tot leven.” Cardi vertelde ET.

9 Chrissy Teigen

Als het gaat om het persoonlijk zien van beroemdheden, zegt Chrissy Teigen dat niets in de buurt komt van een ontmoeting met Beyonce. “Het is gewoon zo ongelooflijk. De aura die rondkomt… ik bedoel, ze stra alt gewoon deze aura uit die spectaculair is.' Teigen vertelde Jimmy Fallon. Teigen heeft het een keer iets te ver uitgerekt. Ze pakte beide handen van Beyonce, ging op haar knieën zitten en zei: 'Sorry dat ik u stoor, mijn koningin.” Nou, Teigen was zeker on-brand. Ook al was het niet haar eerste keer, de ontmoeting is er een voor in de boeken.

8 Megan Thee Stallion

Binnen de eerste vijf minuten van het ontmoeten en praten met Beyonce, had Megan Thee Stallion het gevoel: "Ik ken haar al mijn hele leven." In een interview met Variety uit 2020 onthulde de hitmaker 'Hot Girl Summer' dat ze de hele nacht met de koningin heeft gefeest. “Ik zat er echt in en sneed het door. Ik had zoiets van ‘Wauw! Beyonce accepteert mijn beurt'. Ze houdt van ‘Satchet Megs’ en ik vind het geweldig!” Megan Thee Stallion vertelde Variety.

7 Anna Kendrick

Bij de Grammy's van 2014 ontmoette Anna Kendrick, die Conan vertelde dat ze net als iedereen geobsedeerd is door Beyonce, de 'Halo'-zangeres. Zij en haar vrienden namen een omweg 'zodat we langs Beyoncé konden lopen'. Ze was zo aardig, en ze wijst naar Jay-Z en zegt: 'O, we hebben je net gezien tijdens de Kennedy Center Honors. Je was zo geweldig, zo schattig in je kleine rode jurkje.'” straalde Kendrick terwijl ze over haar heen naar Conan gutste.

6 Nicki Minaj

In het begin van de jaren 2010 werd Nicki Minaj beroemd door haar banden met Lil Wayne's Cash Money Records. Ze verdiende een plaats aan de tafel en ontmoette uiteindelijk Beyonce, met wie ze in 2014 'Feeling Myself' uitbracht. Tijdens haar eerste ontmoeting zei Nicki Minaj: Ze is … ik bedoel, alleen haar naam definieert grootsheid. Zoals … die push, elke vrouw wil zo gedreven zijn. Toen ik haar ontmoette was ze een super lieverd en het feit dat ze me complimenteerde, dat ben ik nooit vergeten.”

5 Jesse Tyler Ferguson

Niemand weet een ontmoeting met Beyonce beter op te blazen dan Modern Family-ster, Jesse Tyler Ferguson. Ferguson was op het verjaardagsfeestje van Diana Ross toen Beyonce naar buiten kwam om het verjaardagslied te zingen. Zodra ze klaar was, tikte Ferguson, die op dat moment dicht bij haar was, haar op de schouder en zei de magische woorden: "Prachtig. Daarna kwamen er geen andere woorden meer uit en de koningin zei gewoon: "Dank u."

4 Channing Tatum

Niet iedereen ontmoet Beyonce terwijl hij Beyonce is. Niemand anders dan Channing Tatum kan bogen op die ervaring. In 2016 had Tatum zijn eerste ontmoeting met Beyonce tijdens de Lip Sync Battle, waar hij liedjes van de iconische zangeres ten gehore bracht. "Ik wilde een kartonnen uitsnede van Beyonce naar buiten brengen, gewoon om grappig te zijn, en uiteindelijk moest ik Beyonce ontmoeten door Beyonce te doen, en dat was het meest angstaanjagende wat ik ooit heb gedaan", vertelde Tatum aan Ellen DeGeneres.

3 Trevor Noah

De eerste keer dat Trevor Noah Beyonce ontmoette, had hij geen idee dat hij Beyonce aan het 'ontmoeten' was, ook al was hij op een afterparty van Beyonce en Jay-Z Oscars. Terwijl de koningin door de dansvloer liep en iedereen gedag zei, had Trevor geen idee dat ze ook tegen hem zou zeggen hit. Dus toen Beyonce naar hem toe liep, raakte Noah van haar pad af, waardoor ze deze rare absurde wending deed. In de verdediging van Noah wilde hij niet dat de bijenkorf achter hem aan zou komen omdat hij Beyonce's pad blokkeerde.

2 SZA

Toen SZA Beyoncé ontmoette, moest ze haar ogen sluiten. In gesprek met Big Boy TV zei de zangeres. “Allereerst ziet ze je dood in de ogen, wat ook een beetje is als ‘Ah! Stop met naar me te kijken', maar het is ook zoiets als 'Oh mijn God!' Ze is hier gewoon super mooi, en haar innerlijke staat… zoals… stra alt van buiten. Ik was veel te verbijsterd om me iets te herinneren, behalve hoe haar oog eruitzag. Ik was gewoon een heel warm briesje.”

1 Laverne Cox

In 2017 ontmoette Laverne Cox Beyonce bij de Grammy's. Enthousiast over het moment, deelde de Orange Is the New Black-ster een foto van haar en Beyonce op Instagram en onderschreef het: “Dit is eindelijk gebeurd. Ik was zo buiten mezelf van vreugde, verwondering en ontzag voor de majestueuze die de koningin is, ik vergat in mijn maag te houden en je gezicht te geven, maar ik ontmoette koningin Bey ya'll."

Aanbevolen: