Beroemdheden die tot voor kort bij hun ouders woonden

Inhoudsopgave:

Beroemdheden die tot voor kort bij hun ouders woonden
Beroemdheden die tot voor kort bij hun ouders woonden
Anonim

Als we naar beroemdheden kijken, nemen we meteen aan dat ze in het deeg rollen, weelderig in hun landhuizen leven en volledig autonoom van het leven genieten. Hoewel dat misschien het geval is voor sommige grote namen in de biz, zijn er een paar beroemdheden die niet over dat solo-leven gaan.

In 2015 zijn Kim Kardashian en Kanye West weer ingetrokken bij mama beer en manager Kris Jenner voor niet één, niet twee, maar bijna drie jaar, omdat hun huis in aanbouw was. Ondanks dat ze tot de rijkste en beroemdste mensen ter wereld behoorden, gingen ze toch terug naar huis om bij hun ouders te wonen! Nou, ze zijn niet de enige celebs die dat hebben gedaan.

Pete Davidson heeft jarenlang in de kelder van zijn moeder gewoond voordat hij een eigen plek kreeg, en we nemen het hem niet kwalijk dat hij dat deed! Dus, welke andere celebs woonden bij hun ouders ondanks dat ze rijk en beroemd waren? Laten we erin duiken!

9 Pete Davidson

Pete Davidson leeft groot sinds hij bekendheid kreeg in de comedyscene. Na zijn succes op Saturday Night Live, was Davidson het enige waar iedereen over kon praten - dat en zijn splitsing van popicoon Ariana Grande natuurlijk. Nou, het lijkt alsof Pete de krantenkoppen haalde toen hij onthulde dat hij nog steeds bij zijn moeder woonde op Staten Island, ondanks dat hij miljoenen waard was.

Het bleek dat het duo samen een huis kocht in hun wijk in New York, waar Pete de hele kelder bewoonde. Hoewel hun opzet geweldig was en Pete's relatie met zijn moeder ronduit geweldig is, trok de acteur en komiek uiteindelijk de stekker eruit en kreeg officieel een eigen plek na de release van zijn film uit 2020, The King Of Staten Island.

8 Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence is zonder twijfel een van de grootste namen in Hollywood, dus waarom woonde ze zo lang bij haar ouders? Tijdens haar interview in The Ellen Show vertelde Jennifer, die destijds een Oscar-winnares was, dat ze nog steeds bij haar moeder woonde.

The Hunger Games-ster onthulde verder dat tijdens haar tijd dat ze thuis woonde, haar Oscar-stembiljet, dat alle Academy-leden ontvangen, in handen van haar moeder belandde, waardoor ze in plaats daarvan moest stemmen! Gelukkig voor Lawrence hoeft ze zich daar geen zorgen meer over te maken nadat ze op zichzelf is gaan wonen.

7 Zendaya

Zendaya is in opkomst en dat zien we graag! De Emmy-winnaar heeft het spel verpletterd als het gaat om haar optreden in Euphoria, waarmee ze gemakkelijk miljoenen heeft verdiend. Hoewel ze nu alleen is, woonde Zendaya onlangs bij haar ouders, maar dat vond ze niet erg.

Ondanks haar roem en fortuin, deelde de actrice met Ellen DeGeneres dat het hebben van mama en papa onder hetzelfde dak zijn voordelen heeft, waaronder dat mama een menselijke wekker is, en natuurlijk dat ze op elk moment ma altijden klaar heeft staan. De ster besprak ook de grenzen die ze hadden, wat zorgde voor een veel gemakkelijkere leefsituatie.

6 Addison Rae

Addison Rae is in opkomst sinds haar succes op TikTok. De ster bracht haar allereerste video uit in juli 2019 en is nu een van de grootste namen uit de app. Tijdens haar bezoek aan de Ongefilterde podcast onthulde Addison dat ze ondanks haar online roem, thuis bleef in Louisana, waar haar ouders haar dromen bleven steunen om entertainer te worden.

Nou, het duurde niet lang voordat ze de universiteit en Louisiana verliet en naar Los Angeles ging, waar ze momenteel woont. Gelukkig voor Addison heeft ze hier nieuwe familie en vrienden gemaakt, vooral met collega-vriendin Kourtney Kardashian.

5 Billie Eilish

Billie Eilish onthulde dat als het op haar woonsituatie aankomt, ze misschien nooit het huis uitgaat! Ondanks dat ze een van de grootste namen in de muziekwereld is, woont Eilish nog steeds bij haar ouders, wat begrijpelijk is aangezien ze pas 19 jaar oud is.

Nou, het blijkt dat ze niet alleen bij haar ouders woont, maar soms ook in hun bed slaapt! Billie vertelde dat ze lijdt aan bepaalde slaapstoornissen die haar slaapschema beïnvloeden, dus slapen naast mama en papa geeft haar de veiligheid en bescherming die nodig is om een goede nachtrust te krijgen.

4 Michael B. Jordan

Michael B. Jordan heeft misschien naam gemaakt in Creed en als lid van het Marvel Cinematic Universe, maar dat betekent niet dat hij over dat sololeven gaat.

In 2016 kocht Jordan een huis voor hem en zijn ouders in Oakbank, Californië, en hoewel hij veel vragen kreeg over zijn woonsituatie, maakte hij duidelijk dat het zijn droom was om dit te kunnen doen voor zijn mama en papa. Hoewel ze een paar jaar samenwoonden, is de acteur geen huisgenoot meer bij zijn ouders, zeker nu hij een serieuze relatie heeft met Lori Harvey.

3 Peter Weber

Hoewel Peter misschien een van de meest populaire namen is die uit Bachelor Nation komt, betekent dat niet dat hij geen moederskindje is! De voormalige vrijgezel onthulde dat hij bij zijn ouders woonde tot zijn hernieuwde roem, en een beetje daarna ook!

Aangezien zijn baan, namelijk piloot zijn, vereist dat hij veel weg is, was het voor hem geen reden om een eigen plek te hebben - dat wil zeggen, totdat hij "diegene" vond.

2 Amanda Bynes

Amanda Bynes was de 'it'-acteur van de jaren 2000, maar de zaken namen een wending na een hele reeks psychische problemen als gevolg van haar ruwe opvoeding in de schijnwerpers. Bynes blijft onder curatele staan, dat wordt gecontroleerd door haar ouders, met wie ze jaren samenwoonde na haar neerwaartse spiraal.

Hoewel Amanda niet van deze situatie houdt, zozeer dat ze op sociale media om hulp heeft geroepen, lijkt het alsof de zaken veel beter zijn. Bynes, wiens voogdijschap is verlengd tot 2023, heeft nu iets meer autonomie, zo veel dat ze zelfs verloofd is!

1 Spencer en Heidi

Heidi Montag en Spencer Pratt stonden aan de top van de wereld na hun succes in de hitserie van MTV, The Hills. Ondanks het feit dat ze miljoenen verdienden en een gezamenlijk vermogen van $ 10 miljoen hadden om precies te zijn, blies het duo al hun geld door en vanaf 2012 waren ze failliet.

Speidi verhuisde vervolgens naar het huis van Spencer's ouders, omdat ze het zich niet konden veroorloven om de weelderige levensstijl te leiden die ze ooit hadden. Gelukkig voor de twee kwam The Hills: New Beginnings tot stand, waardoor Speidi consequent geld kon verdienen, waardoor ze konden verhuizen en in hun eigen appartement in de Hollywood Hills konden wonen.

Aanbevolen: