Wie is Niall Horan's vriendin Amelia Woolley?

Wie is Niall Horan's vriendin Amelia Woolley?
Wie is Niall Horan's vriendin Amelia Woolley?
Anonim

Zanger en voormalig One Direction-lid Niall Horan is van de markt, en hij maakte dat officieel met Amelia Woolley op zijn liefdadigheidsgala in Londen. Horan is altijd privé gebleven over zijn romantische relaties en heeft ze niet op sociale media gepubliceerd. Woolley begon daar echter mee in 2020, toen ze een foto van haar en Horan op haar Instagram plaatste.

Nadat de twee al meer dan een jaar aan het daten zijn, weten fans nog steeds niet genoeg over Woolley om precies te weten wie ze is en wat ze leuk vindt. Gelukkig heeft ze veel laten zien van wie ze is op sociale media en hebben mensen haar kunnen leren kennen via haar foto's.

In tegenstelling tot Horan heeft Woolley geen carrière in de entertainmentindustrie. In plaats daarvan is de 24-jarige een koper van designerschoenen. Ze werkt momenteel samen met het Britse schoenenmerk Nicholas Kirkwood, en ze heeft zelfs een link naar zijn website op haar Instagram-bio.

Hoewel ze voor het merk werkt, is dit de enige foto op haar sociale media waarop ze Kirkwood vermeldt. Het zou echter geen verrassing zijn als ze een van zijn schoenen ergens anders zou dragen, inclusief het recente gala.

Ze was ook de fotoposter van de relatie en plaatste een foto op de dag van wat leidde tot meer geruchten over hun relatie. Een dag na het plaatsen van de foto meldden bronnen als JustJaredJr. meldde dat dit hun eerste uitje was waarbij ze in het openbaar werden gezien.

De foto's in de rapporten waren openhartige foto's die waarschijnlijk door paparazzi zijn gemaakt. Mediakanalen hebben de foto van hen die ze plaatste niet gebruikt, en het is onduidelijk wie de foto van hen twee heeft gemaakt.

Woolley lijkt een enorme supporter in Horan's carrière en een One Direction-fan! Ze was een van de mensen die het tienjarig jubileum van One Direction vierde. Ze verklaarde dat ze trots op ze allemaal is, en voegde toen de hashtag 10yearsofonedirection toe.

Toevallig gebruikte Horan dezelfde foto als Woolley voor zijn Instagram-bericht om het tienjarig jubileum van de groep te vieren. Hij schreef een langer bericht over de groep dan zij, maar hij sloot zijn bijschrift af met dezelfde hashtag.

De twee lijken de afgelopen maanden serieuzer te zijn geworden. De twee zijn meerdere keren in het openbaar gespot en hebben privé-groepsevenementen bijgewoond, waarvan Wooley in april 2021 een foto plaatste. Hoewel er geen manier is om te zeggen hoe serieus het paar is, zijn ze duidelijk meer serie dan Horan en ex-vriendin Hailee Steinfeld.

Aanbevolen: