Darcey & Stacey': dit is waarom fans zich tegen Darcey Silva keren

Inhoudsopgave:

Darcey & Stacey': dit is waarom fans zich tegen Darcey Silva keren
Darcey & Stacey': dit is waarom fans zich tegen Darcey Silva keren
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Darcey &Stacey' van 30 augustus 2021 worden hieronder besproken! Darcey & Stacey is halverwege het seizoen aangekomen, en jongen, het wordt ooit goed! Tijdens de aflevering van vanavond komen de beproevingen en beproevingen waarmee Darcey en Georgi te maken krijgen in hun relatie tot een kookpunt, en net toen je dacht dat het niet erger kon, dacht je het verkeerd!

Het duo zit elkaar bijna elke aflevering naar de keel, waardoor kijkers zich afvragen waarom ze er niet gewoon voorgoed mee stoppen. Ondanks dat het afscheid nemen de beste keuze is voor de twee, proberen Georgi en Darcey het nog steeds, maar het loopt niet goed af!

Nadat Darcey met Georgi's ex-vrouw had gesproken, was het slechts een kwestie van tijd voordat Georgi de gunst terugdeed, en hij verspilde zeker geen tijd! Terwijl Stacey en Florian door de mogelijkheid van ouderschap navigeren, zijn hun problemen op de achtergrond geraakt bij die van Darcey en Georgi, maar kijkers beginnen zich te realiseren dat Darcey helemaal niet onschuldig is in dit alles.

Fans keren zich tegen Darcey

Darcey Silva staat al geruime tijd in de schijnwerpers! Fans ontmoetten haar voor het eerst tijdens haar regeerperiode op 90 Day Fiancé, maar ze ha alt nu de krantenkoppen samen met haar zus, Stacey, in hun populaire TLC-serie. Hoewel Darcey in het verleden problemen heeft gehad met haar relaties, komt niets in de buurt van de tumultueuze romance die ze heeft met haar verloofde, Georgi Rusev.

Het duo ontmoette elkaar voor het eerst in 2020 voorafgaand aan de pandemie en eindigde samen in quarantaine. Georgi stelde de vraag later in oktober vorig jaar, en de twee moeten nog door het gangpad lopen. Tijdens de aflevering van vanavond kregen fans een voorproefje van hun aanhoudende problemen, waardoor we allemaal denken dat dit de oorzaak zal zijn dat ze nooit door het gangpad zullen komen. Hoewel de schuld constant op Georgi werd geworpen, beginnen fans te beseffen dat Darcey helemaal niet onschuldig is.

Niet alleen Darcey Silva is de schuldige, maar fans keren zich nu tegen haar na hoe hard ze vanavond inging op Georgi. Fans beweren dat "Darcey hoofdpijn heeft", de een tweette, terwijl een ander beweerde dat ze zich "uitgeput" voelden door Darcey, en dat ze niet eens een relatie met haar hebben!

Niets lijkt goed genoeg voor Darcey, ondanks dat Georgi vanavond zijn best deed om te proberen het weer beter te maken. Of het nu is dat ze niet de aandacht krijgt die ze zoekt, of gewoon het gevoel heeft dat Georgi niet aan haar verwachtingen voldoet, het is duidelijk geworden dat Darcey zeker een katalysator is in haar explosieve relatie met Rusev.

Om het nog erger te maken, ging Darcey door en zette een tracker op Georgi's telefoon, wat meteen een rode vlag is als het gaat om een romance. Het is ook duidelijk geworden dat Darcey's verdraaiingen met betrekking tot haar relatie gemakkelijk destructief zijn, en Georgi is nu op zijn breekpunt, en we nemen het hem niet kwalijk!

Zijn Darcey en Georgi nog steeds samen?

Toen Darcey Octavia, Georgi's ex-vrouw, ontmoette, waren fans een beetje geïrriteerd omdat ze een bevooroordeelde mening in de mix bracht. Wel, Georgi ging door en gaf Darcey een voorproefje van haar eigen medicijn en nam contact op met Jesse! Oh, Georgie. Waarom? Het gaat duidelijk niet goed tussen de twee, vooral als er contact wordt opgenomen met exen.

Niet alleen zijn er ongeveer een miljoen rode vlaggen tussen de twee, maar het lijkt ook alsof ze niet echt samen zijn! Tijdens een interview met Nightly Pop op E! Darcey onthulde dat fans zouden moeten "afwachten" wanneer hem wordt gevraagd of zij en Georgi uiteindelijk in het huwelijksbootje stappen. Aangezien haar antwoord nogal vaag was, vragen fans zich nu af of de twee nog steeds samen zijn.

Alsof dat nog niet genoeg was, heeft Darcey al geruime tijd geen foto met Georgi op haar Instagram geplaatst en gezien het feit dat de twee dol zijn op het samen posten van foto's op hun socials, trof dit fans als verrassend, en voegde er nog meer aan toe brandstof voor de mogelijke brand.

Aanbevolen: