Nieuwste RHOBH-aflevering beantwoordt eindelijk maanden oude vraag

Inhoudsopgave:

Nieuwste RHOBH-aflevering beantwoordt eindelijk maanden oude vraag
Nieuwste RHOBH-aflevering beantwoordt eindelijk maanden oude vraag
Anonim

Na wat veel langer dan een week lijkt, is Real Housewives van Beverly Hills terug met een gloednieuwe aflevering, samen met een niet-zo-nieuw drama.

In de aflevering van vorige week zagen fans dat Crystal begin vorig seizoen het ontslag van haar gevoelens door de groep naar voren bracht. Ze legde uit dat zij en Sutton hun problemen hadden opgelost en dat ze geen probleem meer had met de eigenaar van de boetiek. Ze legde de andere vrouwen uit dat ze niet wilden horen waar ze vandaan kwam toen zij en Sutton niet zo vriendelijk waren. kwetsend geweest

Omdat de meerderheid van Crystal's mede-sterren de dingen nog steeds niet vanuit haar perspectief zien, stormde de zakenvrouw uiteindelijk Kyle's La Quinta-huis uit, de vrouwen verbijsterd achterlatend en de kijkers op het puntje van hun stoel achterlatend.

Deze week graven sommige dames wat dieper in het drama … maar zal het enig effect hebben op Crystals relatie met Sutton? Laten we eens kijken!

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor aflevering 4 van Real Housewives of Beverly Hills

Crystal laat een bom vallen op de groep

Ondanks het verlaten van Kyle's tweede huis aan het einde van de aflevering van vorige week, in "The Crystal Conundrum", is ze relatief gemakkelijk over te halen om terug te keren door Garcelle.

Na een tijdje gesproken te hebben en het probleem schijnbaar opgelost te hebben, verzoekt Kyle dat in de toekomst alle drama's in het moment worden opgelost, in plaats van een jaar later - en dat is waar de dingen een wending nemen.

Op verzoek van Kyle gehoorzaamt Garcelle en stelt Crystal een vraag die ze al maanden op het puntje van haar tong heeft liggen. Dat wil zeggen, was Crystal van plan om Sutton te vragen of zij al die tijd het 'meisje dat geen kleur ziet' was?

Crystal sluit de vraag onmiddellijk af en legt de groep uit dat er een aanloop was naar dat moment waarop Sutton iets 'duisters' had gezegd.

Dat verwart Kyle, die daar toen was, en die blind zweert dat ze zich niets bijzonders kan herinneren. Crystal's antwoord is dat Kyle gedronken had, en daarom kon ze het zich niet herinneren.

Nadat Crystal de bom heeft laten vallen, weigert Crystal echter de groep te vertellen wat er precies is gezegd - een zet die bij de meeste dames niet zo goed past.

Dorit klaagt dat door niet te zeggen wat er was gebeurd, iedereen uiteindelijk het slechtste zou denken. Crystal weigert echter toe te geven.

Bombshell Afgezien daarvan lijkt de Fallout Sutton niet te beïnvloeden

In het kielzog van Crystal's beweringen proberen zowel Kyle als Garcelle meer te weten te komen over wat er is gezegd, zelfs tot ze de relatieve nieuwkomer op Suttons Parijse feest confronteren. Garcelle waarschuwt Sutton zelfs om "op je hoede te zijn met je nieuwe vriend."

Crystal blijft echter de mond houden … en verrassend genoeg klinkt Sutton niet al te gefaseerd door de situatie.

Integendeel, net als Crystal beweert Sutton dat ze het drama niet opnieuw hoeft op te rakelen.

Lisa Rinna's moeder lijdt aan een beroerte

Zoals fans heel goed weten, stierf Lisa Rinna's moeder na een beroerte terwijl de cast seizoen 12 aan het filmen was. In aflevering 4 zien we daar de eerste glimp van.

Terwijl ze met Dorit praat over haar angst na de overval, herinnert Lisa de groep eraan dat haar moeder, Lois, in haar jongere jaren haar eigen gruwelijke beproeving had meegemaakt. Zoals kijkers zich misschien herinneren, heeft Lisa eerder gesproken over haar moeder die ternauwernood ontsnapte aan een aanval door een man die vervolgens een seriemoordenaar werd.

Lisa besluit het verhaal door Lois "een overlevende" te noemen - hoewel ze een paar scènes later in een hartverscheurende wending onthult dat Lois een beroerte heeft gehad.

Kyle en Dorit hebben het er later over dat ze hoorden dat Lois naar het hospice moest, en Kyle denkt terug aan haar eigen ervaring met haar moeder die naar het hospice ging.

Fans wegen mee op 'The Crystal Conundrum'

Fans hebben snel gereageerd op de aflevering van deze week - en de algemene consensus is dat Crystal de details moet vrijgeven over wat Sutton heeft gezegd.

Weer anderen hebben gesproken over Garcelle die in de pot roert, gedurende de hele aflevering - hoewel ze er geen hekel aan hebben!

Fans zijn echter het meest uitgesproken over Erika Jayne en haar opmerkingen dat ze geen medeleven kon tonen met de vermeende slachtoffers van vliegtuigcrashes.

Eén ding is zeker: RHOBH Seizoen 12 heeft mensen aan het praten!

Fans kunnen altijd en overal nieuwe afleveringen van Real Housewives of Beverly Hills bekijken op Hayu.

Aanbevolen: