Prince Harry's voormalige liefde Florence St. George drukt uit hoe 'gelukkig' ze is dat hun relatie kort was

Inhoudsopgave:

Prince Harry's voormalige liefde Florence St. George drukt uit hoe 'gelukkig' ze is dat hun relatie kort was
Prince Harry's voormalige liefde Florence St. George drukt uit hoe 'gelukkig' ze is dat hun relatie kort was
Anonim

Ex-model en actrice Florence St George schreef onlangs een artikel voor The Telegraph over haar leven en haar worsteling met geestelijke gezondheid. Ze ging echter ook in discussie over haar romantische relatie met Prince Harry Het paar dateerde en ging uit elkaar in 2011, waarbij de reden voor hun breuk nooit aan het publiek werd bekendgemaakt.

In het artikel was ze niet bang om toe te geven hoe de relatie was en hoe het haar tol begon te eisen in haar persoonlijke leven. "Mijn privacy eindigde abrupt en de controle begon. Bijna elke dag verscheen er een nieuw verhaal in de pers, mijn schoolvrienden werden ondervraagd en er stonden fotografen voor mijn voordeur."

Zowel St. George als prins Harry zijn nu gelukkig getrouwd en hebben kinderen. Het voormalige model is sinds 2013 getrouwd met Henry Edward Hugh St George, terwijl prins Harry sinds 2018 getrouwd is met Meghan Markle.

Hunted By The Paparazzi

Het is bekend dat de koninklijke familie haar best doet om de omstandigheden en relaties privé te houden voor het publiek. Ze staan echter ook bekend als persmagneten en hebben problemen met de hoeveelheid paparazzi die ze aantrekken door gewoon over straat te lopen.

Hoewel prins William en wijlen prinses Diana allebei door de roddelbladen werden gevolgd tijdens hun relaties, leek prins Harry de meeste media-aandacht te krijgen vanwege zijn vele controverses en relaties. Zijn meest opvallende relatie was met de Zimbabwaanse zakenvrouw Chelsy Davy, met wie hij vijf jaar een relatie had. Later dateerde hij met actrice en model Cressida Bonas tot 2014, en twee jaar later zou hij Markle later ontmoeten.

Terugkijkend op haar tijd met de prins

Toen ze haar discussie over prins Harry afsloot, toonde St. George een beetje droefheid over het einde van de relatie, maar ook een beetje opluchting. "Ik neem mijn petje af voor die mensen die die levensstijl aankunnen, maar ik wist dat ik dat niet kon. Hoewel het destijds triest was, heb ik het geluk dat de relatie van korte duur was."

Behalve Prins Harry en geestelijke gezondheidsproblemen, besprak St. George haar liefde voor aardewerk en hoe ze erin slaagde er een bedrijf van te maken. "Ik ben klei dankbaar voor de genezing en om alles te laten gebeuren", zei ze. "Het is een lange, onverwachte reis geweest, maar het heeft me ergens gebracht die ik me nooit had voorgesteld, en wat de toekomst ook in petto heeft, ik leer en vertrouw het proces terwijl ik verder ga." Sinds ze haar bedrijf heeft opgericht, gebruikt ze haar Instagram om haar stukken te promoten die door consumenten kunnen worden gekocht.

Vanaf deze publicatie hebben geen leden van de koninklijke familie gereageerd op haar stuk. Er is ook geen woord over de huidige status van hun relatie en of de twee vrienden zijn gebleven na het einde van hun relatie.

Aanbevolen: