Christine Quinn's beste citaten uit 'Selling Sunset

Inhoudsopgave:

Christine Quinn's beste citaten uit 'Selling Sunset
Christine Quinn's beste citaten uit 'Selling Sunset
Anonim

Christine Quinn is hilarisch. Degene die we graag haten op Netflix's Selling Sunset. Ze houdt van drama en heeft de beste oneliners die de kijkers opvrolijken. Belachelijk rijk en altijd tot in de puntjes gekleed en er fantastisch uit, Quinn brengt de brutaliteit en het sarcasme die elke realityshow nodig heeft.

Van het geven van over-the-top feesten en evenementen tot vetes met haar collega's, Quinn maakt de show tot wat het is. Ze is superlang, verrassend slim en kent de ins en outs van de onroerendgoedsector in Hollywood. Ze is fantastisch, ze weet het en ze laat niemand het vergeten.

Omdat Quinns hilarische citaten over Selling Sunset zo spectaculair zijn, was het absoluut noodzakelijk om enkele van haar beste te verzamelen. Van brutaal tot gemeen, laten we enkele van de beste citaten herbeleven van de resident diva van Selling Sunset.

8 "Ik begin nooit aan het drama, ik maak het gewoon af"

christine-selling-sunset-campfire
christine-selling-sunset-campfire

Als je aan Christine Quinn denkt, denk je waarschijnlijk aan het woord drama. Zij is er de koningin van. In de serie stak ze zichzelf voor de gek door te zeggen dat ze het drama niet zelf begint, ze maakt het gewoon af. Ha, sommigen smeken misschien om van mening te verschillen, maar niettemin zijn dit absoluut de meest briljante woorden die in de hele serie worden geuit. Perfecte jaarboekcitaat! Dit is zeker een quote die fans misschien willen lenen en gebruiken in hun eigen leven. Heeft iemand deze op een t-shirt gezet?

7 "Sommige mensen noemen het fraude, ik noem het gewoon liefde"

Christine Quinn van Selling Sunset
Christine Quinn van Selling Sunset

Voordat Christine met haar man Christian trouwde, vertelde ze hoe ze in zijn portemonnee zou gaan en zijn American Express-kaart zou halen en deze zou gebruiken om dingen te kopen. Haar aanstaande man had op dat moment waarschuwingen op zijn telefoon, dus ze zou er zeker van zijn dat ze de kaart zou gebruiken als hij sliep, zodat ze alle meldingen die hij ontving kon verwijderen. Ondeugend! Ze zei toen: "Sommigen noemen het fraude, ik noem het gewoon liefde." Hoewel Quinns acties absoluut twijfelachtig zijn, is de man in haar leven superrijk en vond ze het waarschijnlijk niet erg om voor haar luxeartikelen te betalen.

6 "Te veel koks in de keuken, te veel bhes in dit kantoor"

Christine Quinn in de verkoop van zonsondergang
Christine Quinn in de verkoop van zonsondergang

Nogmaals spottende met haar collega's, zegt Quinn dat er te veel bhes in de Oppenheim Group zijn die naast haar op kantoor werken. Er is absoluut veel oestrogeen en veel drama binnen de muren van het kantoor in West Hollywood, waar Quinn geen tijd aan verspilt om erop te wijzen. Altijd de komische noot!

5 "Elke dag breng ik mijn leven door met deze hoeren op kantoor, ik bedoel, dat is het liefdadigheidsevenement"

christine quinn
christine quinn

Op de vraag of Quinn het liefdadigheidsevenement van Stause zou bijwonen in seizoen drie, grapte Quinn: "Elke dag dat ik mijn leven doorbreng met deze khes op kantoor, ik bedoel dat is het liefdadigheidsevenement." Props voor Quinn voor het nooit gebrek aan zelfvertrouwen en het kennen van haar waarde. Die vrouwen hebben geluk dat ze met haar mogen werken! Misschien is het gewoon een van de redenen waarom Quinn en Stause niet met elkaar overweg kunnen. Dat is het leven. Quinns liefde voor zichzelf is onmetelijk en voor sommige mensen kan het een beetje te veel zijn om ermee om te gaan.

4 "Ik zou een andere man kunnen krijgen, maar geen andere hond"

christine quinn
christine quinn

Toen Quinn kort haar hond, Teddy, verloor in seizoen 3 van de reality-serie, zei ze dat als ze hem zou verliezen, ze niet dacht dat ze zou kunnen leven. "Ik zou een andere echtgenoot kunnen krijgen, maar geen andere hond," zei ze. Ze klopte op elke deur om Teddy te vinden en een van de broers Oppenheim grapte dat Quinn 'eindelijk aan de deur ging kloppen'. Ze zei dat ze uren naar hem zocht en erg gestrest was. Zoals altijd had Quinn de perfecte opmerking om van een stressvol moment een grappig moment te maken. Quinn zou nu om veiligheidsredenen een tijger als huisdier hebben. Hoera!

3 "Die Bh zou een zonnebrillenhut moeten hebben, want ze is zo verdomd duister"

Christine Quinn
Christine Quinn

Als ze het had over haar collega en frenemy Chrishell Stause, noemde Quinn haar vaak met twee gezichten. De beste zin die ze over Stause uithaalde, was echter toen ze zei hoe louche ze dacht dat ze was. Waar komt Quinn met deze regels? Ze is zo geniaal. Quinn stond sceptisch tegenover Stause vanaf het moment dat ze op haar eerste dag het kantoor binnenliep. Het zou geweldig zijn als die twee met elkaar konden opschieten, maar dan zouden lijnen als deze niet bestaan!

2 "Ga naar je dokter en haal een hele hoop Adderall"

Christine Quinn van Selling Sunset
Christine Quinn van Selling Sunset

In de allereerste aflevering van 'Selling Sunset' grapt Quinn dat het gemakkelijk is om een onroerendgoedvergunning te krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is naar hun dokter te gaan en een heleboel Adderall te halen, "studeer ongeveer drie maanden en dan doe je een test en ik ben geslaagd! Ik was zo trots op mezelf," zegt Quinn glunderend. De makelaardij in Hollywood is zeer moordend en het is niet gemakkelijk, maar Quinn beweert dat het voor haar gemakkelijker is dan voor wie dan ook. Ze weet hoe ze moet verkopen.

1 "Ik ben niet nep, alleen mijn Ts zijn nep"

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens een van haar vele vetes met Stause, beweert Quinn dat haar frenemy nep is, terwijl Quinn zelf graag echt is met mensen, wat haar vaak in de problemen brengt. Quinn stelt dat het enige dat nep aan haar is, haar borsten zijn. Wederom met een zinger! Ze is nooit bang om te zeggen wat ze denkt of om toe te geven dat ze een boobjob heeft gehad!

Aanbevolen: